2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canim e-nabızda benim haftamı değiştirdiler senin için de önemliyse hallolabiliyor haberin olsun

Evet canım bi kemiğinde bi kitle görüldü biyopsi alınacak inşallah iyi olur hepiniz sağolun Allah razı olsun
Çok çok geçmiş olsun kemik kitleleri çoğunlukla iyi huylu çıkıyor diye biliyorum insallah da öyle olur rabbim şifa versin yardim etsin insallah

Kızlar sabahtan beri baldırlarım ağrıyor normal mi?
Ağrı kesici içtim ama etki etmedi
Canm bende bu gün aynı şekilde kollarım ve sırtım cok ağrıyordu sanki spor yaparaında ondan sonra kalan ağrı gibi minnoşllar artık iyice büyğdğ magnezyum yetersiz olabilr. Bana doktorum başlamadı henüz yarın söyliycem

Ya dimi organlarım hareket ediyor hissi veriyor halbuki kendi ediyor biliyorum ama eskisi gibi mutlu etmiyor. Sonra vicdan yapıyordum ama benim gibi hissedenler var demek ki normal
Evet sanki bi yere takiliyor ya da içim yüksek hareket ediyor sanki beni de biraz etkiliyor ama o hissedip üzülmesin diye hoşuma gitmiş gibi yapıyorum

Sadece nane limonun bi sakıncası olmaz ben sık sık içiyorum grip olmamak için

çok üzüldüm gerçekten leSourire keşke Türkiye de olsaydın cidden usg bebeğe ciddi bir zarar vermiyor onlar yapmamak için bahane buluyorlar gibi geliyor bana olsun ama canını sıkma az kaldı insallah

Kızlar bu arada ben pilates yapıyorum iyi geliyor size de öneririm
Ben de yaklaşık 2 yıldır haftada 3 gün.
Bu ay itibariyle gitmediğim günler de evde kendim yapıyorum. Kilo kontrolü ve kasların güçlenmesi açısından çok fayda görüyorum. Ben de tavsiye ederim

Teşekkürler canım
Ciddi bi zararı olsa türkiyedede bakmazlar dediğim gibi işine gelmedi bencede neyse hayırlısı olsun

Ben de yaklaşık 2 yıldır haftada 3 gün.
Bu ay itibariyle gitmediğim günler de evde kendim yapıyorum. Kilo kontrolü ve kasların güçlenmesi açısından çok fayda görüyorum. Ben de tavsiye ederim
Ben önceden de yapıyordum ama o kadar düzenli değil şimdi gebe pilatesine başladım gerçekten iyi geliyor

Kızlar çok önemli ( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir

Kızlar çok önemli ( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir
Banada oluyo bir aydır felan. Bebek geriniyodur. Hatta öyle bi şişlik olduğunda elimi koyup seviyorum bu sırtın mi popon mu diyerek.
Kasilma rahim bölgesinde oluyor. Yani göbek deliginin altında. Kasilma olunca sismiyo sertlesiyo. İlişki yasağı gelmeden bi kaç seferinde ilişki sonrasi da olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…