2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar çok önemli ( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir
Evet, magnezyum almıyorsan magnezyum al. Eğer şiddetlenir saatte 2-3ü geçerse ve ağrılı olursa da başvur mutlaka. Bu haftasonu 1 gece hastanede kaldım bu sebepten. Yorulduysan da olur, dinlen ve bollll su iç en az 2-3 lt

Kızlar çok önemli ( karnım iki yere sancı girdi bir tarafı şişip yamuldu kasılma bu mu oluyor içerden çekilme oldu gözle görülür bir yamulma oldu ne yapmak gerekir
Bir video izlemiştim o da kasılma olduğunu anlamamış. Bebeğin kafası falan heralde diyomuş ama kasılmaymış bunlar da

Teşekkür ederim dozunda içersem bi şey olmaz gibi geliyo bana da

Teşekkür ederim dozunda içersem bi şey olmaz gibi geliyo bana da
Ihlamur içmeyin bence ben 3 gün 1 er bardak şeklinde içtim sancı yaptı neden oldugunuda anlayamamistim arkadaşım içmemem gerektiğini söyledikten sonra bıraktım 1 2 gün sonra kesildi sancılar

Benimde geçen oldu çok net hissettim hareketleri ve huylandım midem tuhaf oldu dokunamadım sonra karnıma

Aslında gebelikte içilecek en zararsız bitki çayı diye duymuştum neden içilmemesi gerekmiş peki?
Ihlamur içmeyin bence ben 3 gün 1 er bardak şeklinde içtim sancı yaptı neden oldugunuda anlayamamistim arkadaşım içmemem gerektiğini söyledikten sonra bıraktım 1 2 gün sonra kesildi sancılar

Aranızda uyku tulumu alan var mı?
owli ve lcw kullandım memnunum, hellobaby almayı düşünüyorum bir de, 1 tog
Ben aldım 2.5 tog aldım bilmiyorum çok mu kalın olur ev de doğalgaz açık olacak zaten üstüne bişey örtmeyip direk tulumla yatırayım diye düşündüm
2.5 ile terleyebilir böyle tablolar var ordan bakabilirsiniz

Eklentiler

• 56AE4678-3356-4446-9856-59D33F977EEC.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 73
owli ve lcw kullandım memnunum, hellobaby almayı düşünüyorum bir de, 1 tog

2.5 ile terleyebilir böyle tablolar var ordan bakabilirsiniz
Evet en kalınını aldım bilemedim şimdi doğalgazlı evde kaç tog alsam ideal olur üstüne bişey örtmeden tulum yeterli olur?

Kızlae gece aklıma takıldı ben şimdi 23 haftayı bitirmek üzereyim kaç aylık hamileyim internette hep değişik sonuçlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…