Benimde 24 bitiyor bu hafta benim tam 6. Ay bitmiş oluyor seninde 1 hafta sonra 6. Ay biticek mayıstan itibaren say işte benim son adet tarihim 7 mayıs mesela tam 6 ay yapıyorKızlae gece aklıma takıldı ben şimdi 23 haftayı bitirmek üzereyim kaç aylık hamileyim internette hep değişik sonuçlar var
Toz zencefilmi?Doktorum zencefilin her türlüsünü kullanablirsin demiş geçen hasta olduğumda demekki izin veriyorlarBen öyle hasta olacak gibi hissedince bala zencefil karıştırıp ılık su ile içtim limon sıktım birazda en iyi o toparlıyor beni
Nette çoğu kişi 5. Ayın bittiğini 6.ayın başladığını yazmışlar ay kafam karıştı valla normalde sayısalcıyım aklımın almadığı tek işlem bu oldu galibaBenimde 24 bitiyor bu hafta benim tam 6. Ay bitmiş oluyor seninde 1 hafta sonra 6. Ay biticek mayıstan itibaren say işte benim son adet tarihim 7 mayıs mesela tam 6 ay yapıyor
Biraz Kalın olabilir içine sadece atlet giydirip yaptırabilirsin sanırımBen aldım 2.5 tog aldım bilmiyorum çok mu kalın olur ev de doğalgaz açık olacak zaten üstüne bişey örtmeyip direk tulumla yatırayım diye düşündüm
Bu daha doğru canım, benim en son adet tarihim 24 Nisan mayısı 1. Ay olarak alıyoruz dün itibariyle ben 6yı bitirip 7. Aya başladım meselaNette çoğu kişi 5. Ayın bittiğini 6.ayın başladığını yazmışlar ay kafam karıştı valla normalde sayısalcıyım aklımın almadığı tek işlem bu oldu galiba
Sat 17 mayıs 23+2ayni sayiliyoruz dogum gunu ne dediiker benim sezeryan 15 şubat alırız dedi amaBenimde 24 bitiyor bu hafta benim tam 6. Ay bitmiş oluyor seninde 1 hafta sonra 6. Ay biticek mayıstan itibaren say işte benim son adet tarihim 7 mayıs mesela tam 6 ay yapıyor
Gebelik 40 hafta olarak hesaplanıyor ya normal şartlarda. Her ayı 4 hafta olarak hesaplarsak toplam 10 ay oluyor. O yüzden bazı aylar 5 haftadan hesaplanıyor. Bakın bu şekilde.Kızlae gece aklıma takıldı ben şimdi 23 haftayı bitirmek üzereyim kaç aylık hamileyim internette hep değişik sonuçlar var
Çok da içmemişsiniz aslındaIhlamur içmeyin bence ben 3 gün 1 er bardak şeklinde içtim sancı yaptı neden oldugunuda anlayamamistim arkadaşım içmemem gerektiğini söyledikten sonra bıraktım 1 2 gün sonra kesildi sancılar
6 aylıksın canımKızlae gece aklıma takıldı ben şimdi 23 haftayı bitirmek üzereyim kaç aylık hamileyim internette hep değişik sonuçlar var
Planlı sezeryanda sancıların başlayıp durum riskli hale gelebilir ihtimaliyle 38 de alınıyor canımAma sezeryan 38 hafta bitimi alıyorlar ben anlamıyorum bu hafta isini
Yaa kadınlar kulübünden bi arkadaş dün doğum yapmışAyyyyy çoğu bitti azi kaldi ins
Erken doğum mu yapmış nasılmış durumu bebeğinYaa kadınlar kulübünden bi arkadaş dün doğum yapmışinşallah darısı başımıza kızlar inşallah hepimiz yazarız buraya sağlıklı bi şekilde doğum yaptık diye
Bana doğum şekli söylenmedi daha şuan sıkıntı görünmüyor son dk nolur bilemem dedi ama 7 şubat dedilerSat 17 mayıs 23+2ayni sayiliyoruz dogum gunu ne dediiker benim sezeryan 15 şubat alırız dedi ama
Yorum olarak mı yazmışlar? Ben yazdığımda doğru bilgi çıkıyor aslında 5,5 aylıksın yani 6 yı 1 hafta sonra doldurucaksın doğumun şubat başı gibi değilmi veya 2. Haftası? 3 ayımız kaldı işte Allah’ın izniyleNette çoğu kişi 5. Ayın bittiğini 6.ayın başladığını yazmışlar ay kafam karıştı valla normalde sayısalcıyım aklımın almadığı tek işlem bu oldu galiba
Ayy doğuma kalan süre çift hanelere düşmüşBu daha doğru canım, benim en son adet tarihim 24 Nisan mayısı 1. Ay olarak alıyoruz dün itibariyle ben 6yı bitirip 7. Aya başladım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?