2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar sağlık ocakları grip olduğumuzda antibiyotik yazıyormu acaba boğazım ağrıyor çok kötü kızarmış önlem almazsam çok ağır geçiyor benim kulaklarım dişlerim falan hep ağrıyor

Kızlae gece aklıma takıldı ben şimdi 23 haftayı bitirmek üzereyim kaç aylık hamileyim internette hep değişik sonuçlar var
Benimde 24 bitiyor bu hafta benim tam 6. Ay bitmiş oluyor seninde 1 hafta sonra 6. Ay biticek mayıstan itibaren say işte benim son adet tarihim 7 mayıs mesela tam 6 ay yapıyor

Ben öyle hasta olacak gibi hissedince bala zencefil karıştırıp ılık su ile içtim limon sıktım birazda en iyi o toparlıyor beni
Toz zencefilmi?Doktorum zencefilin her türlüsünü kullanablirsin demiş geçen hasta olduğumda demekki izin veriyorlar

Benimde 24 bitiyor bu hafta benim tam 6. Ay bitmiş oluyor seninde 1 hafta sonra 6. Ay biticek mayıstan itibaren say işte benim son adet tarihim 7 mayıs mesela tam 6 ay yapıyor
Nette çoğu kişi 5. Ayın bittiğini 6.ayın başladığını yazmışlar ay kafam karıştı valla normalde sayısalcıyım aklımın almadığı tek işlem bu oldu galiba

Nette çoğu kişi 5. Ayın bittiğini 6.ayın başladığını yazmışlar ay kafam karıştı valla normalde sayısalcıyım aklımın almadığı tek işlem bu oldu galiba
Bu daha doğru canım, benim en son adet tarihim 24 Nisan mayısı 1. Ay olarak alıyoruz dün itibariyle ben 6yı bitirip 7. Aya başladım mesela

Sat 17 mayıs 23+2ayni sayiliyoruz dogum gunu ne dediiker benim sezeryan 15 şubat alırız dedi ama

Kızlae gece aklıma takıldı ben şimdi 23 haftayı bitirmek üzereyim kaç aylık hamileyim internette hep değişik sonuçlar var
Gebelik 40 hafta olarak hesaplanıyor ya normal şartlarda. Her ayı 4 hafta olarak hesaplarsak toplam 10 ay oluyor. O yüzden bazı aylar 5 haftadan hesaplanıyor. Bakın bu şekilde.

Eklentiler

• Screenshot_20230824_084732_com.instagram.android.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 123
Ihlamur içmeyin bence ben 3 gün 1 er bardak şeklinde içtim sancı yaptı neden oldugunuda anlayamamistim arkadaşım içmemem gerektiğini söyledikten sonra bıraktım 1 2 gün sonra kesildi sancılar
Çok da içmemişsiniz aslında ben en iyisi limon zencefil bal şeklinde devam edeyim ıhlamuru da daha az içerim

Ayyyyy çoğu bitti azi kaldi ins
Yaa kadınlar kulübünden bi arkadaş dün doğum yapmış inşallah darısı başımıza kızlar inşallah hepimiz yazarız buraya sağlıklı bi şekilde doğum yaptık diye

Yorum olarak mı yazmışlar? Ben yazdığımda doğru bilgi çıkıyor aslında 5,5 aylıksın yani 6 yı 1 hafta sonra doldurucaksın doğumun şubat başı gibi değilmi veya 2. Haftası? 3 ayımız kaldı işte Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…