2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ya ben hamileliğimi hayatımda hiç olmadığım kadar sakin dingin bir insan olarak geçiriyorum sıfır sinir ama iki üç gündür bi depresif takılıyorum böyle aşırı moralim bozuk gibi ama bir şey de olmadı. Böyle bi dönem geçiren oldu mu

Nayınom ürünlerinden alan hiç var mı? Dolapta sıfır ürün satılıyor tanesi 80 tlye uygun geldi fiyatı

Eklentiler

• IMG_6067.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_6068.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 115
Ama sezeryan 38 hafta bitimi alıyorlar ben anlamıyorum bu hafta isini
Doktorlar riske girmek istemiyorlar, 38 den sonra her an nişan gelebilir açılma olabilir suyun gelebilir, sancı başlayabilir bunu istemedikleri için hemen alma taraftarı bazı doktorlar. Mesela kızımda 38+2ydi galiba sabah çamaşırımda avuç içi kadar kan vardı. Hazırlanıp gidene kadar saat 12 olmuştu. hemen Nstye bağladılar hiç sancı yoktu. Sonra doktor muayene etti 5 cm açıklık var dedi. Sen nasıl bir şey hissetmezsin dedi. Ve bana suni sancı verdi saat 1.30 gibi. 5.07de kızım doğmuştu. 39± larda Oğlumda da aynı yine ben kanama ile gittim 4cm açıklık ve ben yine hiç bir şey hissetmiyordum. Hatta hastaneye ben arabayla gittim eşim işteydi annemi alıp gittim. Yine saat 1 2 gibi suni sancı verdiler 5 te oğlum olmuştu.

Ağrı eşiğiniz yüksek galiba ne güzel

Ayyy maşallah kuzum. Gerçekten helal yani

Maşallah Allah bu bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en büyük hayalim rahat doğum yapmak

Aslında gebelikte içilecek en zararsız bitki çayı diye duymuştum neden içilmemesi gerekmiş peki?
Bende internette filan araştırıp zararsız olduğunu okuduğum için kullanmıştım ama aktarcı bir akrabası varmış ona sormuş hamilelik döneminde kullanabileceği ve kullanamayacagı bitkileri ıhlamurda kullanılmaması gerektigini söylemiş nedenini bende pek bilmiyorum ama içime şüphe düşünce bıraktım. Sancilarimda bir sonraki gün kesilince bir daha içmedim. Kullanmak isterseniz vücudunuzu dinleyin mutlaka sancı hissederseniz devam etmeyin bence nacizane tavsiyem .

Selam canım. Konuyu bilmiyorum ama. Benim de arada gıcıklanıyor gibi oluyor. Heh diyorum başlıyor hastalık. Alaçatı değirmeni diye bi marka var damla sakızlı macununundan alıyorum. Kesiyor. Yorumları da çok iyi. Doktoruna da danış istersen bir incele.

Sen içini ferah tut. Bak ben 2 aydır amniosentez sonucu bekliyorum. Sağlıklı mı değil mi stresle geçti günlerim. Çok şükür temiz çıktı. Zaman hızlı geçiyor. İyi düşünelim iyi olsun.

Kızlar aranızda plesenta previa marjinal denilip kesesi yukarı cikan var mı? Varsa kacinci haftada yukarı çiktı?

Geçmiş olsun canım bende geçen haftadan beri çok kötüyüm sağlık ocağındaki dpktorum sadece parol kullan dedi bende mandalina meyvelerden falan yiyerek geçirmeye çalııyorum. Antibiyotik zararlı olabilir

Canım benim ben araştırdım biraz bu durumu yaşayanlar sağlıklı bir şekilde doğumlarını gerçekleştirmişler moralini bozma sezaryen doğum yaparsın biraz hamileliğin dinlenerek geçer zaten çoğu gitti azı kaldı inşallah bu önümüzdeki 3 ay su gibi geçer çok geçmiş olsun

Elimden geldiğince dinleniyorum duadan başka çarem yok . Sezeryann bi önemi yok yeterli sağlıklı olsun

Canım sen içini ferah tut, bol bol dinlen, çoğu gitti azı kaldı inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…