Maşallah kuzuya ne güzel çıkmışDetaylıdan çıktım hiçbir problem yok çok şükür. Büyük soru işaretlerinden de kurtuldum.
Eki Görüntüle 3323276
Evet anneleri olarak bebişlerimize bol bol dua edelim inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alalımElimden geldiğince dinleniyorum duadan başka çarem yok . Sezeryann bi önemi yok yeterli sağlıklı olsun
Evet sanırım fazla kalın almışımBiraz Kalın olabilir içine sadece atlet giydirip yaptırabilirsin sanırım
Ayy bu da tam tersi uyanmadı. Kahve içirdiler öyle biraz hareketlendi. Sağları solları belli olmuyoMaşallah kuzuya ne güzel çıkmışbizim kerata o kadar hareketliydiki foto veremedi doktor, baya uğraştı ama olmadı
Teşekür ederimBende internette filan araştırıp zararsız olduğunu okuduğum için kullanmıştım ama aktarcı bir akrabası varmış ona sormuş hamilelik döneminde kullanabileceği ve kullanamayacagı bitkileri ıhlamurda kullanılmaması gerektigini söylemiş nedenini bende pek bilmiyorum ama içime şüphe düşünce bıraktım. Sancilarimda bir sonraki gün kesilince bir daha içmedim. Kullanmak isterseniz vücudunuzu dinleyin mutlaka sancı hissederseniz devam etmeyin bence nacizane tavsiyem .
Hayırlı olsun çok güzeller. 0 6 aymı aldınız 6 12 ay mıKızlar bu arada dolap uygulamasındaki bidünyacorap kullanıcısından çorap alanlar merak ediliyordu benimkiler geldi 9 çiftten sadece bir tanesinde ip çekmiş ama problem değil bana göre kaliteli çoraplar bilginiz olsun
Yok canım vaktinde gelmiş 2 cm açılması varmış suni sancıyla doğum yapmış. Bebiş de iyiymiş 4 kilo doğmuş maşallahErken doğum mu yapmış nasılmış durumu bebeğin
çok geçmiş olsun canım son 3,5 ayımız kaldı sağlıkla kucağına alacaksın inşallahKızlar bu gün detaylı ultrason vardı sabah yine kanama ile uyandım beynimden vurulmuşa döndüm . Az önce detaylı ultrasona girdim bebek iyi her şey için normal dedi doktor plesentanın yukarı cıkması imkansız senin için dedi riskin yüksek dedi hakkımızda hayırlısı
Çok geçmiş olsun canım umarım vaktinde sağlıkla doğar bebiş şimdi nasılsın kanama var mı halaKızlar bu gün detaylı ultrason vardı sabah yine kanama ile uyandım beynimden vurulmuşa döndüm . Az önce detaylı ultrasona girdim bebek iyi her şey için normal dedi doktor plesentanın yukarı cıkması imkansız senin için dedi riskin yüksek dedi hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim 0-6 ay aldım havlu olanlar bi tık daha büyük ince olanlar daha yenidoğan gibi geldi banaHayırlı olsun çok güzeller. 0 6 aymı aldınız 6 12 ay mı
MasallahhhhhhhhYok canım vaktinde gelmiş 2 cm açılması varmış suni sancıyla doğum yapmış. Bebiş de iyiymiş 4 kilo doğmuş maşallah
Merhaba sonucunuz çıktımı acaba? Bizimde kalbinde vsd var ben yaptırmadım testBugün vazgeçip nipt verdim kızlariçinizde panoramaya Nipt veren var mı, Amerika’ya gidiyormuş, verdiyseniz kaç günde çıktı acaba onu merak ediyorum
Yok maalesef hala bekliyorumMerhaba sonucunuz çıktımı acaba? Bizimde kalbinde vsd var ben yaptırmadım test
Evet sbah kahverengiydi şimdi kırmızıa döndü yatıyorum kalkmıyorumÇok geçmiş olsun canım umarım vaktinde sağlıkla doğar bebiş şimdi nasılsın kanama var mı hala
Evet ben toz zencefili bal ile karıştırıyorumToz zencefilmi?Doktorum zencefilin her türlüsünü kullanablirsin demiş geçen hasta olduğumda demekki izin veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?