2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Dayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin sana ve yakınlarına

Kızlar 2 gündür ara ara regl ağrısı gibi ağrım var karnımın alt kısmında. Baya ilk gün ağrısı gibi az değil. Böyle bir şikayeti olan var mı
Canım belki beklenen regl günündür öyle günlerde bende de ağrı oluyor

Çok teşekkür ederim gerçekten yazdıklarınız rahatlattı içimi iki gündür çok yoğundum su da içemedim çok da üzülmüştüm benim yüzünden diye de üzüldüm

Rica ederim Doktorum bol sıvı al dedi ama ben 3.5 lt su içiyorum günlük ona rağmen kasılmam oluyor gayet normal yani içim rahat kasılıp gevşiyor işte

Kızlar 2 gündür ara ara regl ağrısı gibi ağrım var karnımın alt kısmında. Baya ilk gün ağrısı gibi az değil. Böyle bir şikayeti olan var mı
Ben regl ağrılarımı unutmuşum bile bugün hatta kasılmayı anlatırken söylediler nasıldı diye düşündüm hatırlayamadım ve gerçekten 5 aydır adet olmuyoruz ne kadar güzel bi seymis

Ben regl ağrılarımı unutmuşum bile bugün hatta kasılmayı anlatırken söylediler nasıldı diye düşündüm hatırlayamadım ve gerçekten 5 aydır adet olmuyoruz ne kadar güzel bi seymis
Ben 7 aydır regl olmuyorum büyük rahatlık gerçekten

Ben regl dönemim olduğunu tahmin ettiğim günlerde hafif sızı yaşıyorum kızlar yine de hatırlatıyo kendini sinsice

Kızlar selam..
Gebelik şekeri yüklemesi yaptırdınız mi.?
Ben bugün kontrole gittim, bebis bir hafta onde birde biraz suyun fazla dedi seker yüklemesi önerdi mutlaka..
Bende 8gundur falan makarna pilav vs yemiyorum biraz dikkat etmem lazım korktum sanki..
Yani baska da bısey gelmiyor suan elimden..
Kasim ortasi seker yuklemem olacak inşallah iyi çıkar

Bende pcos yok ama benimde şiddetli gecerdi dongulerim bakalim neler yaşıycaz. Mevlam o günlere erdirsin
Amin inşallah yeter ki o günleri görelim de ağrı çekmeye razıyım rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Ben yaptırdım canım bir sıkıntı çıkmadı çok şükür darısı başına inşallah

Tecrübeli anneler lohusa da 40 gün kanama regl mi oluyoruz 40 gün ped mi takacağız nedir aslı astarı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…