Dayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef
Bende hemen hemen her gün oluyor kasılma. Şuan bebekler baya yukarda doktorum bana bebeğin kafası midenin hemen altında duruyor demişti bunu şunun için söyledim göbek deliğinin hemen altından mide hizasına kadar rahim genişlemiş durumda bu hizada ve göbek çevresinde baya sertlik oluyor parmağını bastırıyorsun parmağın batmıyor baya taş gibi oluyor. Normal zamanda mesela göbeğine dokun yumuşak parmağın batar ama kasıldığı zaman parmak gömülmüyor ve eline sertlik geliyor kasılmayı öyle anlayabilirsin. Ritmik, günde 7-10’dan fazla değilse, ağrılı ve sancılı gelmediği sürece doktorum endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Bunlar yalancı kasılma rahim kasdan oluşan bir organ ve doğum esnasında kasılma ihtiyacı olduğu için şuanda egzersiz yapıyor tamamen normal hiç endişelenme
Ben regl ağrılarımı unutmuşum bile bugün hatta kasılmayı anlatırken söylediler nasıldı diye düşündüm hatırlayamadım ve gerçekten 5 aydır adet olmuyoruz ne kadar güzel bi seymis
Ben regl ağrılarımı unutmuşum bile bugün hatta kasılmayı anlatırken söylediler nasıldı diye düşündüm hatırlayamadım ve gerçekten 5 aydır adet olmuyoruz ne kadar güzel bi seymis
Kızlar selam..
Gebelik şekeri yüklemesi yaptırdınız mi.?
Ben bugün kontrole gittim, bebis bir hafta onde birde biraz suyun fazla dedi seker yüklemesi önerdi mutlaka..
Bende 8gundur falan makarna pilav vs yemiyorum biraz dikkat etmem lazım korktum sanki..
Yani baska da bısey gelmiyor suan elimden..
Kasim ortasi seker yuklemem olacak inşallah iyi çıkar
Kızlar selam..
Gebelik şekeri yüklemesi yaptırdınız mi.?
Ben bugün kontrole gittim, bebis bir hafta onde birde biraz suyun fazla dedi seker yüklemesi önerdi mutlaka..
Bende 8gundur falan makarna pilav vs yemiyorum biraz dikkat etmem lazım korktum sanki..
Yani baska da bısey gelmiyor suan elimden..
Kasim ortasi seker yuklemem olacak inşallah iyi çıkar