- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Bende hep var o akıntı doktor kokulu sarı yeşil kırmızı olmadığı takdirde sorun yok demiştikızlar şeffaf sümüksü akıntım oldu bugunlerde sizlerde var mı ?
önceden bende de vardı ama sümüksü degildi o yuzden biraz tedirgin oldum ama sanırım normalBende hep var o akıntı doktor kokulu sarı yeşil kırmızı olmadığı takdirde sorun yok demişti
Benimde normal dogumdu ilk gebeligimde bende de aynı elleriyle temizlediler icerisinjKızlar sezaryan nasıl oluyor bilmiyorum ama normal doğumda bana doğum sonrası ebe gelip eli ile içimi temizlemişti. Bunu yapmazsam kanaman çok olur ve uzun sürer demişti. Gerçekten kanama 40 gün sürdü ama öyle yoğun değildi adetin 3 4 gü ü gibi sonra sonra da iyice azaldı. 40 den sonra 1 hafta temizdim ama 1 hafta sonra adet oldum 7 günde o sürdü. Sonrada 9 ay olmadım. İkisinde de böyle oldu bende...
Bilmiyorum ki ama baş dönmeside varGebe okulundaki ebe söylemişti. Belli bi haftadan sonra rahim büyüyüp mideye baskı yaptığı için bulantı görülebiliyormuş. Acaba onunla alakalı mı
o 1 yılda korunma olmazsa hamile kalınır mı acaba yaBu kişiden kişiye değişiyor canım. Mesela benim 2 kızımda da doğumdan sonra max 20 gün falan kanamam olmuştu. Oda öyle deli gibi yoğun olmamıştı. Sonra ikisinde de 1 yıl adet görmemiştim.
benim de midem bulanıyor ara ara sıklaştı sanki. sabah kuscaktım zor tuttum.Evet ilk aylarda olan mide bulantısı gibi değil bu yaşadığım
Simdi ayni doktora muayene olduk arkadasla. Her şey yolunda içerisi güzel temizlenmiş diye güler yüzle cikti. Konustuk problem yok demiş. Ya sanirim devlet olduğu için böyle oldu. Bide benimde ilk doğum konusunda baya cahilim. Anlamlarda normal yaptılar. O yüzden cahil cühela kaldım2 sezeryan oldum. Sezeryan doğumlarda rahim içi vakumla temizlenir. Ben ikisinde de öyle yoğun bi kanama geçirmedim. Çevremde de çok kişi sezeryan doğum yaptı. Onlarda aynı şekildeydi. Bilmiyorum kişiden kişiye değişen bi durum mu ama o kadar fazla gelmesi normal miymiş. Doktoruna sormuş mu. Benim sezeryan olduğu halde yinede her ihtimale karşı doğumdan sonra vajinadan elle muayene edilmişti içerde parça vs bişey kalmış mı diye. Kontrolleri yapılmış mi
Amin canım Allah razı olsunCanım başın sağolsun Allah rahmeti ile muamele etsin
Canım normalde hamile kalmazsın eskiler süt korur derler buna ama hangi ay yumurtlamaya başlayacağını bilmediğin için korunmazsan hamile kalma olasalığın çok yüksek... Duyarsın bebeğim 6 aylık hamile kaldım, bebeğim şu kadarlık hamile kaldım... Bunların çoğu genelde nasılsa adet olmuyorum diye korunmada girilen ilişki sonucu, aslında vücut o ay regli olmaya hazırlanıyor ama boommmo 1 yılda korunma olmazsa hamile kalınır mı acaba ya
En iyisi detaylıyı beklemen canım ama bu kadar da değişmesi çok değişik, doktora gözlük mü versekKizlar mehaba bende subat sonu mart basi gibi dogum yapicam sezeryanim bisey sorucam bana dr 14 haftalikken kiz dedi 16 da erkek 17 de kiz dedi tekrar 18 erkek dedi ard arda idrar yollarindan enfeksiyon kaptigim icin gitmistim benim kafam cok karisti benim gibi olan varmi
Son zamanlarda instagramda karşıma çok çıkıyo doktorlar uyarıyo bu konuda canım korunmak gerekliymişo 1 yılda korunma olmazsa hamile kalınır mı acaba ya
Ben hbden cybex aldım sağlam geldi şükürKızlar ty ve hb dan bebek arabası alan varmı? Varsa hangi modeli aldınız?
Evet hamile kalınabiliyormuş. Korunmaya devam etmek gerekiyor.o 1 yılda korunma olmazsa hamile kalınır mı acaba ya
ayy bir kazaya kurban gitmiyim ben ama ne güzel olurdu ya kalınmasaydı :)Canım normalde hamile kalmazsın eskiler süt korur derler buna ama hangi ay yumurtlamaya başlayacağını bilmediğin için korunmazsan hamile kalma olasalığın çok yüksek... Duyarsın bebeğim 6 aylık hamile kaldım, bebeğim şu kadarlık hamile kaldım... Bunların çoğu genelde nasılsa adet olmuyorum diye korunmada girilen ilişki sonucu, aslında vücut o ay regli olmaya hazırlanıyor ama boommmO yüzden dikkatli olmakta fayda var.
Dediğim gibi kişiden kişiye de değişebilen bir durum olabilir. Sonuçta her bünye farklı kendine özeldir. Muayene olmuş hiçbir sorun yokmuş. 40 çıkana kadar muhtemelen düzene girecektirSimdi ayni doktora muayene olduk arkadasla. Her şey yolunda içerisi güzel temizlenmiş diye güler yüzle cikti. Konustuk problem yok demiş. Ya sanirim devlet olduğu için böyle oldu. Bide benimde ilk doğum konusunda baya cahilim. Anlamlarda normal yaptılar. O yüzden cahil cühela kaldım
amiiinn canım ınsallaahhBen yaptırdım canım bir sıkıntı çıkmadı çok şükür darısı başına inşallah
Varmı linkiBen hbden cybex aldım sağlam geldi şükür
2 gündür kusuyorum başımda dönüyorbenim de midem bulanıyor ara ara sıklaştı sanki. sabah kuscaktım zor tuttum.
Ama bu markanın modelleri çok pahalı okadar para vermemBen hbden cybex aldım sağlam geldi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?