2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Benimde normal dogumdu ilk gebeligimde bende de aynı elleriyle temizlediler icerisinj

Bu kişiden kişiye değişiyor canım. Mesela benim 2 kızımda da doğumdan sonra max 20 gün falan kanamam olmuştu. Oda öyle deli gibi yoğun olmamıştı. Sonra ikisinde de 1 yıl adet görmemiştim.
o 1 yılda korunma olmazsa hamile kalınır mı acaba ya

Simdi ayni doktora muayene olduk arkadasla. Her şey yolunda içerisi güzel temizlenmiş diye güler yüzle cikti. Konustuk problem yok demiş. Ya sanirim devlet olduğu için böyle oldu. Bide benimde ilk doğum konusunda baya cahilim. Anlamlarda normal yaptılar. O yüzden cahil cühela kaldım

o 1 yılda korunma olmazsa hamile kalınır mı acaba ya
Canım normalde hamile kalmazsın eskiler süt korur derler buna ama hangi ay yumurtlamaya başlayacağını bilmediğin için korunmazsan hamile kalma olasalığın çok yüksek... Duyarsın bebeğim 6 aylık hamile kaldım, bebeğim şu kadarlık hamile kaldım... Bunların çoğu genelde nasılsa adet olmuyorum diye korunmada girilen ilişki sonucu, aslında vücut o ay regli olmaya hazırlanıyor ama boommm O yüzden dikkatli olmakta fayda var.

En iyisi detaylıyı beklemen canım ama bu kadar da değişmesi çok değişik, doktora gözlük mü versek

ayy bir kazaya kurban gitmiyim ben ama ne güzel olurdu ya kalınmasaydı :)

Dediğim gibi kişiden kişiye de değişebilen bir durum olabilir. Sonuçta her bünye farklı kendine özeldir. Muayene olmuş hiçbir sorun yokmuş. 40 çıkana kadar muhtemelen düzene girecektir Aaa hiç öyle düşünme hepimiz biseyleri yaşayarak tecrübe ederek öğreniyoruz. Kafamıza takılan şeyleri burada dile getirip fikir alıyoruz yada dr larımıza danışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…