2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Babamı da kaybettiğim için erkek akrabalarjmı kaybettiğimde içim daha da çok aciyo. Babam gitti bir bir hatıraları da gidiyo diyorum. Ne biliyim zor işte
Başın sağolsun canım Allahım evladına sizlere sağlıklı uzun ömürler versin babacığının mekanı cennet olsun

Ebebekten aldıklarım.geldi içine zibinnalmistim 2 tanesi yenidogan di kucuck göründü gözüme iuiki diğerlerini 3 y ay almisim

Kasılma nasıl oluyor hala anlayamamış olmam
Bende hemen hemen her gün oluyor kasılma. Şuan bebekler baya yukarda doktorum bana bebeğin kafası midenin hemen altında duruyor demişti bunu şunun için söyledim göbek deliğinin hemen altından mide hizasına kadar rahim genişlemiş durumda bu hizada ve göbek çevresinde baya sertlik oluyor parmağını bastırıyorsun parmağın batmıyor baya taş gibi oluyor. Normal zamanda mesela göbeğine dokun yumuşak parmağın batar ama kasıldığı zaman parmak gömülmüyor ve eline sertlik geliyor kasılmayı öyle anlayabilirsin. Ritmik, günde 7-10’dan fazla değilse, ağrılı ve sancılı gelmediği sürece doktorum endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Bunlar yalancı kasılma rahim kasdan oluşan bir organ ve doğum esnasında kasılma ihtiyacı olduğu için şuanda egzersiz yapıyor tamamen normal hiç endişelenme

Bu arada göbek deliğime sanki vuruyor bisey içim gıcıklıyor evet yukarıda bebek göbek hizama vuruşları geliyor göbek deliğim bazen pıt pıt oluyor pek sevmiyorum orda hissi

Kasılmaların sebebi içeridekini dışarı atmak istemesi mi rahmin ben adet olduğumda çok hissederdim kanı atmak için kasılırdı hep sanki
Kasılmaların sebebi şu rahim kasdan oluşan bir organ ve normal doğumda kasılıp gevşemesi gerektiği için şimdiden egzersiz yapıyor. Benim 19.haftadan beri yalancı kasılmalarım var bir sıkıntı yaşamadım çok şükür

Kızlar baş dönmesi bulantılarım oluyordu bu aralar karın mide ağrısı da eklendi böyle yaşayan varmı acaba enfeksiyon falanmı varcuma günğ kontrollerim vardı kanda alıcakla bu sebepten
Karın agrısı mide agrısı ve bulantı bende de ara ara oluyor, hatta şuanda midem çok fena ağlıcam diye dolanıyorum evde

Dayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef
Allah rahmet eylesin size ve bebisinize uzun ömürler nasip eylesin

Kızlar 2 gündür ara ara regl ağrısı gibi ağrım var karnımın alt kısmında. Baya ilk gün ağrısı gibi az değil. Böyle bir şikayeti olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…