Herkeste değişiyor canım benim 3 hafta kadar sürdü ilk hafta yoğundu sonra yoğunluğu çok azaldı leke gibi devam etti.Benim ilk adet de 4 ay sonra oldu çok üzülmüştümTecrübeli anneler lohusa da 40 gün kanama regl mi oluyoruz 40 gün ped mi takacağız nedir aslı astarı acaba
Yokluğuma çokta alışma yakında geri gelicem diyor deseneBen regl dönemim olduğunu tahmin ettiğim günlerde hafif sızı yaşıyorum kızlar yine de hatırlatıyo kendini sinsice
Bu kişiden kişiye değişiyor canım. Mesela benim 2 kızımda da doğumdan sonra max 20 gün falan kanamam olmuştu. Oda öyle deli gibi yoğun olmamıştı. Sonra ikisinde de 1 yıl adet görmemiştim.Tecrübeli anneler lohusa da 40 gün kanama regl mi oluyoruz 40 gün ped mi takacağız nedir aslı astarı acaba
Evet canım baya kanama oluyor ama gün olarak kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum.Benimki normaldi fakat bana sezeryan olan eltim normal bir adet kanaması kadar gördüğünü söyledi şaşırdım.Tecrübeli anneler lohusa da 40 gün kanama regl mi oluyoruz 40 gün ped mi takacağız nedir aslı astarı acaba
Bu aylardan sonra oluyormuş bu belirtiler ama korkuyorum yinede başka bsey vardır dyeKarın agrısı mide agrısı ve bulantı bende de ara ara oluyor, hatta şuanda midem çok fena ağlıcam diye dolanıyorum evde
Evet ilk aylarda olan mide bulantısı gibi değil bu yaşadığımBenim göbek ağrım ve mide bulantılarım çok fazlaböbrekten mi oluyor bilmiyorum yarın kontrolüm var ama bu mide bulantısı sürekli karın ağrısı çok fena ya
Başınız sağolsun Geride kalanlara güç kuvvet diliyorumDayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef
Saolasin kuzum Amin
Sürmüyor canim benim bir hafta falan sadece bir pedi kirletecek kadardı sonra lekelemeyin şekline döndü o da fazla sürmediTecrübeli anneler lohusa da 40 gün kanama regl mi oluyoruz 40 gün ped mi takacağız nedir aslı astarı acaba
10 gun önce arkadaşım sezeryan doğum yaptı. Dun konustum en son. Hala hasta bezi kullanıyorum oluk oluk geliyo dedi. Bu sezeryan doğumda içeriğinin temizlenmesi konusu varmış sanırım. Daha önce doğum yapanlar bilgilendirir misiniz konusu açılmışken. Kiz pede geçemedim dediSürmüyor canim benim bir hafta falan sadece bir pedi kirletecek kadardı sonra lekelemeyin şekline döndü o da fazla sürmedi
Evet karna bastırma olayi10 gun önce arkadaşım sezeryan doğum yaptı. Dun konustum en son. Hala hasta bezi kullanıyorum oluk oluk geliyo dedi. Bu sezeryan doğumda içeriğinin temizlenmesi konusu varmış sanırım. Daha önce doğum yapanlar bilgilendirir misiniz konusu açılmışken. Kiz pede geçemedim dedi
Onu da yapmışlar kıza ama çok şaşırdım. Bide normalde onun doktoru baskaydi 42. Haftaya kadar beklediler normal olucak diye. Açılması olmayınca sezeryana aldılar. Ve o gün nöbetçi olan doktor da benim takipli olduğum doktor. Cok ikilemde kaldımEvet karna bastırma olayihemşireler doğumdan sonra karna bastiriyorlar pis kan dışarıya çıksın diye sanırım bana iyi basmışlar bir hafta on gün sezaryen yeri değil kaburgalarım daha çok ağrıdı belki de o yüzden çok kanamam olmadı
Evet canım bende 2 sezeryan oldum. Öyle yoğun bir kanamam olmadı. Nedeni ise sezeryan doğumda rahim içi vakumla temizleniyorEvet canım baya kanama oluyor ama gün olarak kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum.Benimki normaldi fakat bana sezeryan olan eltim normal bir adet kanaması kadar gördüğünü söyledi şaşırdım.
Gebe okulundaki ebe söylemişti. Belli bi haftadan sonra rahim büyüyüp mideye baskı yaptığı için bulantı görülebiliyormuş. Acaba onunla alakalı mıEvet ilk aylarda olan mide bulantısı gibi değil bu yaşadığım
2 sezeryan oldum. Sezeryan doğumlarda rahim içi vakumla temizlenir. Ben ikisinde de öyle yoğun bi kanama geçirmedim. Çevremde de çok kişi sezeryan doğum yaptı. Onlarda aynı şekildeydi. Bilmiyorum kişiden kişiye değişen bi durum mu ama o kadar fazla gelmesi normal miymiş. Doktoruna sormuş mu. Benim sezeryan olduğu halde yinede her ihtimale karşı doğumdan sonra vajinadan elle muayene edilmişti içerde parça vs bişey kalmış mı diye. Kontrolleri yapılmış mi10 gun önce arkadaşım sezeryan doğum yaptı. Dun konustum en son. Hala hasta bezi kullanıyorum oluk oluk geliyo dedi. Bu sezeryan doğumda içeriğinin temizlenmesi konusu varmış sanırım. Daha önce doğum yapanlar bilgilendirir misiniz konusu açılmışken. Kiz pede geçemedim dedi
Canım başın sağolsun Allah rahmeti ile muamele etsinDayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?