2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Tecrübeli anneler lohusa da 40 gün kanama regl mi oluyoruz 40 gün ped mi takacağız nedir aslı astarı acaba
Herkeste değişiyor canım benim 3 hafta kadar sürdü ilk hafta yoğundu sonra yoğunluğu çok azaldı leke gibi devam etti.Benim ilk adet de 4 ay sonra oldu çok üzülmüştüm daha geç olsaydı iyiydi bazıları daha geç oluyor ne güzel

Tecrübeli anneler lohusa da 40 gün kanama regl mi oluyoruz 40 gün ped mi takacağız nedir aslı astarı acaba
Bu kişiden kişiye değişiyor canım. Mesela benim 2 kızımda da doğumdan sonra max 20 gün falan kanamam olmuştu. Oda öyle deli gibi yoğun olmamıştı. Sonra ikisinde de 1 yıl adet görmemiştim.

Evet canım baya kanama oluyor ama gün olarak kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum.Benimki normaldi fakat bana sezeryan olan eltim normal bir adet kanaması kadar gördüğünü söyledi şaşırdım.

Sürmüyor canim benim bir hafta falan sadece bir pedi kirletecek kadardı sonra lekelemeyin şekline döndü o da fazla sürmedi
10 gun önce arkadaşım sezeryan doğum yaptı. Dun konustum en son. Hala hasta bezi kullanıyorum oluk oluk geliyo dedi. Bu sezeryan doğumda içeriğinin temizlenmesi konusu varmış sanırım. Daha önce doğum yapanlar bilgilendirir misiniz konusu açılmışken. Kiz pede geçemedim dedi

Kızlar ty ve hb dan bebek arabası alan varmı? Varsa hangi modeli aldınız?

Evet karna bastırma olayihemşireler doğumdan sonra karna bastiriyorlar pis kan dışarıya çıksın diye sanırım bana iyi basmışlar bir hafta on gün sezaryen yeri değil kaburgalarım daha çok ağrıdı belki de o yüzden çok kanamam olmadı

Onu da yapmışlar kıza ama çok şaşırdım. Bide normalde onun doktoru baskaydi 42. Haftaya kadar beklediler normal olucak diye. Açılması olmayınca sezeryana aldılar. Ve o gün nöbetçi olan doktor da benim takipli olduğum doktor. Cok ikilemde kaldım

Kızlar sezaryan nasıl oluyor bilmiyorum ama normal doğumda bana doğum sonrası ebe gelip eli ile içimi temizlemişti. Bunu yapmazsam kanaman çok olur ve uzun sürer demişti. Gerçekten kanama 40 gün sürdü ama öyle yoğun değildi adetin 3 4 gü ü gibi sonra sonra da iyice azaldı. 40 den sonra 1 hafta temizdim ama 1 hafta sonra adet oldum 7 günde o sürdü. Sonrada 9 ay olmadım. İkisinde de böyle oldu bende...

Evet canım baya kanama oluyor ama gün olarak kaç gün sürdüğünü hatırlamıyorum.Benimki normaldi fakat bana sezeryan olan eltim normal bir adet kanaması kadar gördüğünü söyledi şaşırdım.
Evet canım bende 2 sezeryan oldum. Öyle yoğun bir kanamam olmadı. Nedeni ise sezeryan doğumda rahim içi vakumla temizleniyor

2 sezeryan oldum. Sezeryan doğumlarda rahim içi vakumla temizlenir. Ben ikisinde de öyle yoğun bi kanama geçirmedim. Çevremde de çok kişi sezeryan doğum yaptı. Onlarda aynı şekildeydi. Bilmiyorum kişiden kişiye değişen bi durum mu ama o kadar fazla gelmesi normal miymiş. Doktoruna sormuş mu. Benim sezeryan olduğu halde yinede her ihtimale karşı doğumdan sonra vajinadan elle muayene edilmişti içerde parça vs bişey kalmış mı diye. Kontrolleri yapılmış mi

Kizlar dun cok siddetli bi kusma yasadim
Hosaf yemistim agir geldi 1 saat sonra kustum ama oyle boyle degil boguluyordum midem asiri kasildi dun aksamdan beri ayaklarim falan agriyor ama asil beni tedirgin eden vajina kemiklerim agriyor o giristeki kemikler
Yururken bile hissediyorum agriyi
Kusarken kendimi kastigim icin mi acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…