Ya aslinda söyle hocam kasilma zaten normal. Günde 10 kereye kadar gelebilir. Rahim kendini hazirliyo diyo doktorlar. Fazla olması sanci vs olması sıkıntı oluyomus duyduğum kadarıyla.Yani anlattıklarınıza göre kasılma değil gibi geliyor ama içimi de bir kurt kemiriyor
Serviks uzunluğuna ve kapali dedi Allah korusun bi şey olsa onlarda da sknti olur değil mi
Teşekkür ederim insallah size de çok geçmiş olsunEvet idrar yolu enfeksiyonu kasilmayi tetikliyo yada o biraz değişik bi dolgunluk veriyo. Ama tavsiyem çok çok dikkat edin. Bi kere olunca doğuma kadar enfeksiyon tekrar ediyomus. Ben 2 kez oldum. Sürekli dua ediyorum çok zorluyo
İnsallah çok sağolunYa aslinda söyle hocam kasilma zaten normal. Günde 10 kereye kadar gelebilir. Rahim kendini hazirliyo diyo doktorlar. Fazla olması sanci vs olması sıkıntı oluyomus duyduğum kadarıyla.
Sizin serviks uzunluğu da gayet iyiydi en son endişe etmeyin bence
Genelde servikste açıklık vs yoksa korkmuyorlar evet, tocoyla anladılar benim kasılmayı. Bol bol su için hidrasyon çok fayda ediyor kasılmaya. Hala devam ederse tekrar başvurun ama
Rica ederim size de geçmiş olsunTeşekkür ederim insallah size de çok geçmiş olsun
Ben de öyleyim dün çok ağladım evde kriz yaşadık bi de eşimle baya büyükİnan hiç bilmiyorum ki. Yani regl olunca da oluyo muydu hic animsayqmadim. Hafta başından beri hep mutsuzum ağlıyorum elimde değil. Hersey üst üste geldi. Allaha şükür arada bebek hareket ediyo yoksa kafayı iyice yerdim
Dayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesefİnsallah çok sağolun
Sizin şu anda canınız neden sıkkındi
Evet hormonlarla daha da yipraniyoruz ben de ağlamamak için kendimi çok tutuyorum kasıyorumBen de öyleyim dün çok ağladım evde kriz yaşadık bi de eşimle baya büyükbütün gece ağladım bebekte tepindi strese girdi top gibi yaptı kendini
Teşekkür ederimGenelde servikste açıklık vs yoksa korkmuyorlar evet, tocoyla anladılar benim kasılmayı. Bol bol su için hidrasyon çok fayda ediyor kasılmaya. Hala devam ederse tekrar başvurun ama
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor gerçektenDayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef
Teşekkür ederim Allah razı olsunBaşınız sağolsun Allah rahmet eylesin çok zor gerçekten
Çok tutma kendini rahatlatıyor ağlamakta içe atınca daha çok kasıyorum ben zaten sulu göz oldum her şeye ağlıyorumEvet hormonlarla daha da yipraniyoruz ben de ağlamamak için kendimi çok tutuyorum kasıyorum
Zaten bazen bi anda boşalma yaşıyorum ne kadar tutsamda ansızın gidiyo. Bende çok sulugozumdur. Gebelikle dahada mahfoldum.Çok tutma kendini rahatlatıyor ağlamakta içe atınca daha çok kasıyorum ben zaten sulu göz oldum her şeye ağlıyorum
Çok zor rabbim sabır versin gerçekten tutmayın kendinizi ağlayın amaTeşekkür ederim Allah razı olsun
Babamı da kaybettiğim için erkek akrabalarjmı kaybettiğimde içim daha da çok aciyo. Babam gitti bir bir hatıraları da gidiyo diyorum.Ne biliyim zor işte
Amin. Anne üzülünce bebekte etkileniyo diye tutuyorumÇok zor rabbim sabır versin gerçekten tutmayın kendinizi ağlayın ama
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin canım.Dayimi kaybettik. Kuzenime ayrı dayıma ayrı canım sıkıldı. Yanlarına gidemedim. Bide dayimdan önce 2 akrabamizj da pes pese kaybettik son 2 haftadır kayıplara üzülüyorum malesef
Benim göbek ağrım ve mide bulantılarım çok fazlaKızlar baş dönmesi bulantılarım oluyordu bu aralar karın mide ağrısı da eklendi böyle yaşayan varmı acaba enfeksiyon falanmı varcuma günğ kontrollerim vardı kanda alıcakla bu sebepten
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin sizlere sabır versin canım.
Bende bugün öyleyim maalesef bı anda sinir geldi ne zamandır tartışıyordum eşimle.Kendimi kaybettim sinirden sonrası ağlamakla geçti mevzu da mevzu olsaBen de öyleyim dün çok ağladım evde kriz yaşadık bi de eşimle baya büyükbütün gece ağladım bebekte tepindi strese girdi top gibi yaptı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?