- 7 Şubat 2022
- 3.335
- 2.260
- 83
- 28
Bende aynısını hissediyordum dün doktor bebeğin kalbi tam göbek deliğinde dede ben cok net atılı hissediyordum dünBu arada göbek deliğime sanki vuruyor bisey içim gıcıklıyor evet yukarıda bebek göbek hizama vuruşları geliyor göbek deliğim bazen pıt pıt oluyor pek sevmiyorum orda hissi
Ben bagi neo düşünüyordum arkadaşım buna ikna etti biraz pahalı oldu gerçekten hala taksidini ödüyorumAma bu markanın modelleri çok pahalı okadar para vermem
Bu markada çok pahalı 6-7 lirayı geçmem ebebkte buldum aradığım özellikte 3 tekerlekli baya hoşuma gitti ama çift yönlü değil başka model buldum onu alırım diye düşünyrum artık 4900 fiyatıBen bagi neo düşünüyordum arkadaşım buna ikna etti biraz pahalı oldu gerçekten hala taksidini ödüyorumama bence bu kadara gerek yok ben biraz gaza geldim alırken, bagi neoya bakabilirsiniz kullanan herkes çok memnun
daha ağırmış seninki ya niye öyle acaba tansiyonla alakası olabilir mi ölçtün mü hiç2 gündür kusuyorum başımda dönüyor
Evet iyiki burda konuşup bilgi alışverişi yapabiliyoruzDediğim gibi kişiden kişiye de değişebilen bir durum olabilir. Sonuçta her bünye farklı kendine özeldir. Muayene olmuş hiçbir sorun yokmuş. 40 çıkana kadar muhtemelen düzene girecektirAaa hiç öyle düşünme hepimiz biseyleri yaşayarak tecrübe ederek öğreniyoruz. Kafamıza takılan şeyleri burada dile getirip fikir alıyoruz yada dr larımıza danışıyoruz
Bende araba konusunda çok araştırma yapmistim hatta 4baby markası hem uygundu hem islevseldi bana göre. Fakat sonra o markanın 3 adet arabasını gördüm hastahanede çok çabuk deforme olmuşlardı. Araba konusunda saglam iskeletli bi ürün almanızı tavsiye ederim. Cunku 3 yasa kadar tepe tepe kullanilacak. Misal 03 ay bi kıyafeti taş çatlasın üstüne 5 10 kere giycek büyüyecek yıpranacak ama araba ve yatak öyle olmuyo. Kılık kiyafette orta kalite gidiyorum. Nevresim battaniye tarzını kaliteli alıyorum ama dönemsel olan şeylerde abartiya kacmiyorum.Bu markada çok pahalı 6-7 lirayı geçmem ebebkte buldum aradığım özellikte 3 tekerlekli baya hoşuma gitti ama çift yönlü değil başka model buldum onu alırım diye düşünyrum artık 4900 fiyatı
hayirlisi olsun insallahta insallah sağlikli hayirli bi kızim olur hep birlikte bi amin dersenizEn iyisi detaylıyı beklemen canım ama bu kadar da değişmesi çok değişik, doktora gözlük mü versek
Evet canım kullanılabiliyor. Hayırdır hasta mı oldun. Pek göremedim seni merak ettimKızlar aranızda nebulizatör kullanan var mı? Serum fizyolojik kullanmadan sadece su ile kullanabiliyor muyuz?
Biz de bagi neo aldık çok hafif kullanışlı ben çok sevdimBen bagi neo düşünüyordum arkadaşım buna ikna etti biraz pahalı oldu gerçekten hala taksidini ödüyorumama bence bu kadara gerek yok ben biraz gaza geldim alırken, bagi neoya bakabilirsiniz kullanan herkes çok memnun
Evet canımEvet canım kullanılabiliyor. Hayırdır hasta mı oldun. Pek göremedim seni merak ettim
Hiç canını sıkma doktorlar hemşireler seni yönlendiriyor her doktorun her hastanenin yöntemi de farklı benim karnıma bastırdılar mesela ama vajinadan muayene yapmadılar ben de hep normal doğuma hazırlamıştım kendimi erken doğum olunca ve de ters geliş olunca acil sezaryen oldumSimdi ayni doktora muayene olduk arkadasla. Her şey yolunda içerisi güzel temizlenmiş diye güler yüzle cikti. Konustuk problem yok demiş. Ya sanirim devlet olduğu için böyle oldu. Bide benimde ilk doğum konusunda baya cahilim. Anlamlarda normal yaptılar. O yüzden cahil cühela kaldım
Hayirli olsun inşallah sanırım haziran doğumlu olacak Allah izin verirse minnakMerhaba arkadaşlar ben normalde bu ay tüp bebek tedavisine başlamak için hazırlanıyordum 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamamıştım ve adet günümde tüp bebek için hastaneye gitmeyi bekliyordum. Mucizevi bir şekilde 4 yılın sonunda tedaviye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihim 23 Ekimdi ben 24 ünde idrar testi yaptım çıktı ve hemen kan verdim kan sonucum 381 geldi çok şükürböylelikle aranıza bende katıldım
Ne güzel canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar ben normalde bu ay tüp bebek tedavisine başlamak için hazırlanıyordum 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamamıştım ve adet günümde tüp bebek için hastaneye gitmeyi bekliyordum. Mucizevi bir şekilde 4 yılın sonunda tedaviye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihim 23 Ekimdi ben 24 ünde idrar testi yaptım çıktı ve hemen kan verdim kan sonucum 381 geldi çok şükürböylelikle aranıza bende katıldım
Tebrik ederim çok şükür. Sizin dogumunuz haziranda olucak haziran annelerine katılsanız çok iyi olur. Bizdende ne isteseniz sora bilirsinizMerhaba arkadaşlar ben normalde bu ay tüp bebek tedavisine başlamak için hazırlanıyordum 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamamıştım ve adet günümde tüp bebek için hastaneye gitmeyi bekliyordum. Mucizevi bir şekilde 4 yılın sonunda tedaviye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihim 23 Ekimdi ben 24 ünde idrar testi yaptım çıktı ve hemen kan verdim kan sonucum 381 geldi çok şükürböylelikle aranıza bende katıldım
Ne kadar süre kullandınız. Kaç kutu ve hepsi aynı antibiyotik miydi yoksa dehistiniz miBen geçen haftalarda bayağı kullandım. İğne de kullandım. Hatta şuan devam ediyorum sabah akşam aksef e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?