2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bu arada göbek deliğime sanki vuruyor bisey içim gıcıklıyor evet yukarıda bebek göbek hizama vuruşları geliyor göbek deliğim bazen pıt pıt oluyor pek sevmiyorum orda hissi
Bende aynısını hissediyordum dün doktor bebeğin kalbi tam göbek deliğinde dede ben cok net atılı hissediyordum dün

Ama bu markanın modelleri çok pahalı okadar para vermem
Ben bagi neo düşünüyordum arkadaşım buna ikna etti biraz pahalı oldu gerçekten hala taksidini ödüyorum ama bence bu kadara gerek yok ben biraz gaza geldim alırken, bagi neoya bakabilirsiniz kullanan herkes çok memnun

Bu markada çok pahalı 6-7 lirayı geçmem ebebkte buldum aradığım özellikte 3 tekerlekli baya hoşuma gitti ama çift yönlü değil başka model buldum onu alırım diye düşünyrum artık 4900 fiyatı

Evet iyiki burda konuşup bilgi alışverişi yapabiliyoruz

Bende araba konusunda çok araştırma yapmistim hatta 4baby markası hem uygundu hem islevseldi bana göre. Fakat sonra o markanın 3 adet arabasını gördüm hastahanede çok çabuk deforme olmuşlardı. Araba konusunda saglam iskeletli bi ürün almanızı tavsiye ederim. Cunku 3 yasa kadar tepe tepe kullanilacak. Misal 03 ay bi kıyafeti taş çatlasın üstüne 5 10 kere giycek büyüyecek yıpranacak ama araba ve yatak öyle olmuyo. Kılık kiyafette orta kalite gidiyorum. Nevresim battaniye tarzını kaliteli alıyorum ama dönemsel olan şeylerde abartiya kacmiyorum.

Kızlar aranızda nebulizatör kullanan var mı? Serum fizyolojik kullanmadan sadece su ile kullanabiliyor muyuz?

Biz de bagi neo aldık çok hafif kullanışlı ben çok sevdim doğsa da bindirip gezdirsem

Kızlar akıntılarınızda artış var mı benim bu 3 gündür deli gibi akıntım oluyor ya iç çamaşırı filan dayanmıyor artık .Bazen sarı renkte oluyor

Evet canım kullanılabiliyor. Hayırdır hasta mı oldun. Pek göremedim seni merak ettim
Evet canım eşimden geçti çok dikkatettim ama yinede olmadı. Zaten bebek için de kendimiz için de evde bulunsun istiyordum sipariş ettim bakalım en azından burun tıkanıklığım ve boğaz ağrımı hafifletir diye umuyorum

Merhaba arkadaşlar ben normalde bu ay tüp bebek tedavisine başlamak için hazırlanıyordum 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamamıştım ve adet günümde tüp bebek için hastaneye gitmeyi bekliyordum. Mucizevi bir şekilde 4 yılın sonunda tedaviye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihim 23 Ekimdi ben 24 ünde idrar testi yaptım çıktı ve hemen kan verdim kan sonucum 381 geldi çok şükür böylelikle aranıza bende katıldım

Hiç canını sıkma doktorlar hemşireler seni yönlendiriyor her doktorun her hastanenin yöntemi de farklı benim karnıma bastırdılar mesela ama vajinadan muayene yapmadılar ben de hep normal doğuma hazırlamıştım kendimi erken doğum olunca ve de ters geliş olunca acil sezaryen oldum

Hayirli olsun inşallah sanırım haziran doğumlu olacak Allah izin verirse minnak

Ne güzel canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Tebrik ederim çok şükür. Sizin dogumunuz haziranda olucak haziran annelerine katılsanız çok iyi olur. Bizdende ne isteseniz sora bilirsiniz

Kızlar idrar kültürü yaptıran oldumu aranızda bende enfeksiyon sebebi ile yaptırdım test sonucum çıktı amma bişey anlamadım doktoruma gonderdim daha bakmamış mesaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…