2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
ay benım kardesımın oğlu 9 aylık asla bınmıyor bebek arabasına :))
bır de baya para vermıslerdı..
koydugumuz anda dönüp yere ınmek ıstıyor. yurume aşamasında şuan

maşallaahhh saglıkla gelsın canım..
bende tup bebek ile hamile kalmıştım sonrasında hüsran oldu, sonrasında mucize ile geldi yavrum kendiliğinden..
sağlıkla dünyaya gelsin hayırlı evlat olsunlar ınsallahhh

Kızlar bugün idrar vermiştim sizce bu değer fazla değil mi? Ne yapsam gitsem mi doktora

Eklentiler

• Screenshot_20231026-170039_e-Nabz.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 93
4baby apartmanımızda vardı aşure dağıtırken görmüştüm kalitesiz olduğunu orada anldım ebebkte buldum indirimde şuanda 4700 e düşüyor joienin hem çift yönlü değerlendirme yorumlarıda güzeldi onu almaya karar verdim

Çift yönlü olması çok iyi. Bebekken yada uyurken çok rahat oluyo

4baby onermedıler hıc ya, cok fazlaa deforme oluyromus

ay benım kardesımın oğlu 9 aylık asla bınmıyor bebek arabasına :))
bır de baya para vermıslerdı..
koydugumuz anda dönüp yere ınmek ıstıyor. yurume aşamasında şuan
Benim oğlumda öyleydi bir de cok para vermiştim bebek arabasına bir elin parmakları kadar yoktur binmisligi ciyak ciyak ağlardı içinde

Geçenlerde gene enfeksiyon olmuştu ama agri açıdan nefes alamıyodum. Suan agri vs yok ama bu değer çok değil mi ya
Benim doktor idrar enfeksiyonu çok normal gebelikte hep yaşanır dedi 1 doz monurol veriyor başka bişi vermiyor

Benim doktor idrar enfeksiyonu çok normal gebelikte hep yaşanır dedi 1 doz monurol veriyor başka bişi vermiyor
Suda eriyen şase değil mi? Galiba ondandi bende 2 kez kullandim. En son 9 ekimde aldım o ilaçtan. Bu sefer baya yükselmiş ve hiç agri sanci da yapmadı suphelenmedkmde hayretler içindeyim. Yarin benim doktor nobetciymis sabah 9 10 gibi gidicem görüşmek için. İnşallah bebeğe zarar olmaz.

Oyy çok geçmiş olsun canım. Insallah en hafif sekilde atlatirsin. Eczaneden 1 tane torba şeklinde serum fizyolojik alıp enjektörle içinden çekip onunla da buhar yapabilirsin canım. Onun öyle bi zararı yok zaten

Aa joie ve fiyatı çok iyi. Hangi modeli acaba?

Benim oğlumda öyleydi bir de cok para vermiştim bebek arabasına bir elin parmakları kadar yoktur binmisligi ciyak ciyak ağlardı içinde
Ay valla korkmaya başladım şimdi bunları okudukça 2 kızım var ikisi de 5 yıl tepe tepe bebek arabası kullandılar. 9 yıl aradan sonra oğluşum sürpriz olarak geliyor. Şu travel sistemlere çok heves ediyordum. Eşime zor bela iknayla aldırdım. Bayada para verdik. İnşallah benim oğlan biner ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…