- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
ay benım kardesımın oğlu 9 aylık asla bınmıyor bebek arabasına :))Bende araba konusunda çok araştırma yapmistim hatta 4baby markası hem uygundu hem islevseldi bana göre. Fakat sonra o markanın 3 adet arabasını gördüm hastahanede çok çabuk deforme olmuşlardı. Araba konusunda saglam iskeletli bi ürün almanızı tavsiye ederim. Cunku 3 yasa kadar tepe tepe kullanilacak. Misal 03 ay bi kıyafeti taş çatlasın üstüne 5 10 kere giycek büyüyecek yıpranacak ama araba ve yatak öyle olmuyo. Kılık kiyafette orta kalite gidiyorum. Nevresim battaniye tarzını kaliteli alıyorum ama dönemsel olan şeylerde abartiya kacmiyorum.
maşallaahhh saglıkla gelsın canım..Merhaba arkadaşlar ben normalde bu ay tüp bebek tedavisine başlamak için hazırlanıyordum 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamamıştım ve adet günümde tüp bebek için hastaneye gitmeyi bekliyordum. Mucizevi bir şekilde 4 yılın sonunda tedaviye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihim 23 Ekimdi ben 24 ünde idrar testi yaptım çıktı ve hemen kan verdim kan sonucum 381 geldi çok şükürböylelikle aranıza bende katıldım
Öylesi de zor sürekli kucakta olucakay benım kardesımın oğlu 9 aylık asla bınmıyor bebek arabasına :))
bır de baya para vermıslerdı..
koydugumuz anda dönüp yere ınmek ıstıyor. yurume aşamasında şuan
ay çok zorr, sureklı kucak ıstıyor asla bınmıyor..Öylesi de zor sürekli kucakta olucak
Evet enfeksiyonunuz var, ilaç başlasınlar mutlakaKızlar bugün idrar vermiştim sizce bu değer fazla değil mi? Ne yapsam gitsem mi doktora
4baby apartmanımızda vardı aşure dağıtırken görmüştüm kalitesiz olduğunu orada anldım ebebkte buldum indirimde şuanda 4700 e düşüyor joienin hem çift yönlü değerlendirme yorumlarıda güzeldi onu almaya karar verdimBende araba konusunda çok araştırma yapmistim hatta 4baby markası hem uygundu hem islevseldi bana göre. Fakat sonra o markanın 3 adet arabasını gördüm hastahanede çok çabuk deforme olmuşlardı. Araba konusunda saglam iskeletli bi ürün almanızı tavsiye ederim. Cunku 3 yasa kadar tepe tepe kullanilacak. Misal 03 ay bi kıyafeti taş çatlasın üstüne 5 10 kere giycek büyüyecek yıpranacak ama araba ve yatak öyle olmuyo. Kılık kiyafette orta kalite gidiyorum. Nevresim battaniye tarzını kaliteli alıyorum ama dönemsel olan şeylerde abartiya kacmiyorum.
İnşallah bizim bebeler kullanır arabayıay çok zorr, sureklı kucak ıstıyor asla bınmıyor..
bızde çantalarımızı suruyoruz bebek arabasında
Geçenlerde gene enfeksiyon olmuştu ama agri açıdan nefes alamıyodum. Suan agri vs yok ama bu değer çok değil mi yaEvet enfeksiyonunuz var, ilaç başlasınlar mutlaka
Çift yönlü olması çok iyi. Bebekken yada uyurken çok rahat oluyo4baby apartmanımızda vardı aşure dağıtırken görmüştüm kalitesiz olduğunu orada anldım ebebkte buldum indirimde şuanda 4700 e düşüyor joienin hem çift yönlü değerlendirme yorumlarıda güzeldi onu almaya karar verdim
4baby onermedıler hıc ya, cok fazlaa deforme oluyromus4baby apartmanımızda vardı aşure dağıtırken görmüştüm kalitesiz olduğunu orada anldım ebebkte buldum indirimde şuanda 4700 e düşüyor joienin hem çift yönlü değerlendirme yorumlarıda güzeldi onu almaya karar verdim
ayy ınsallaahhhİnşallah bizim bebeler kullanır arabayı
Benim oğlumda öyleydi bir de cok para vermiştim bebek arabasına bir elin parmakları kadar yoktur binmisligi ciyak ciyak ağlardı içindeay benım kardesımın oğlu 9 aylık asla bınmıyor bebek arabasına :))
bır de baya para vermıslerdı..
koydugumuz anda dönüp yere ınmek ıstıyor. yurume aşamasında şuan
Benim doktor idrar enfeksiyonu çok normal gebelikte hep yaşanır dedi 1 doz monurol veriyor başka bişi vermiyorGeçenlerde gene enfeksiyon olmuştu ama agri açıdan nefes alamıyodum. Suan agri vs yok ama bu değer çok değil mi ya
Allahııım bunları yeni okuyorum gün içinde görmemişim. Tansiyonum düştü Acı veriyor mu düşündükçe kötü oluyorumBenimde normal dogumdu ilk gebeligimde bende de aynı elleriyle temizlediler icerisinj
Suda eriyen şase değil mi? Galiba ondandi bende 2 kez kullandim. En son 9 ekimde aldım o ilaçtan. Bu sefer baya yükselmiş ve hiç agri sanci da yapmadı suphelenmedkmde hayretler içindeyim. Yarin benim doktor nobetciymis sabah 9 10 gibi gidicem görüşmek için. İnşallah bebeğe zarar olmaz.Benim doktor idrar enfeksiyonu çok normal gebelikte hep yaşanır dedi 1 doz monurol veriyor başka bişi vermiyor
akıntın var mı canımGeçenlerde gene enfeksiyon olmuştu ama agri açıdan nefes alamıyodum. Suan agri vs yok ama bu değer çok değil mi ya
Oyy çok geçmiş olsun canım. Insallah en hafif sekilde atlatirsin. Eczaneden 1 tane torba şeklinde serum fizyolojik alıp enjektörle içinden çekip onunla da buhar yapabilirsin canım. Onun öyle bi zararı yok zatenEvet canımeşimden geçti çok dikkatettim ama yinede olmadı. Zaten bebek için de kendimiz için de evde bulunsun istiyordum sipariş ettim bakalım en azından burun tıkanıklığım ve boğaz ağrımı hafifletir diye umuyorum
Aa joie ve fiyatı çok iyi. Hangi modeli acaba?4baby apartmanımızda vardı aşure dağıtırken görmüştüm kalitesiz olduğunu orada anldım ebebkte buldum indirimde şuanda 4700 e düşüyor joienin hem çift yönlü değerlendirme yorumlarıda güzeldi onu almaya karar verdim
Ay valla korkmaya başladım şimdi bunları okudukçaBenim oğlumda öyleydi bir de cok para vermiştim bebek arabasına bir elin parmakları kadar yoktur binmisligi ciyak ciyak ağlardı içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?