2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Oyy maşallah Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

akıntın var mı canım
Akinti baya uzun zamandır var canım. Protestan fitil kullanıyorum hem o akiyo hem şu gibi de geliyo. Sürekli idrara çıkıyorum ve 2 i3 drarda bir çamaşır değiştiriyorum bu yüzden de

ay benım kardesımın oğlu 9 aylık asla bınmıyor bebek arabasına :))
bır de baya para vermıslerdı..
koydugumuz anda dönüp yere ınmek ıstıyor. yurume aşamasında şuan
binmezse ne olacak tek başına evde mi oturacak ben severim gezmeyi arabası olmadan kucağımda imkansız bana araba şart alışmamış olması nedeniyle mi sevmiyor acaba

benim de midem bulanıyor ara ara sıklaştı sanki. sabah kuscaktım zor tuttum.
20.haftada bendede bulantı kusma başladı ne yesem çıkartıyordum şimdi bulantım yok ama yine bulanacakmış gibi his oluşuyor hala akşamları yemek yiyemiyorum kahvaltıyı rahat yapıyorum akşamlarıda kahvaltı gibi geçiriyorum artık herşeyden tiksindim bebeğimin kilosu da 1hafta geriden geliyor bu yüzden

Akinti baya uzun zamandır var canım. Protestan fitil kullanıyorum hem o akiyo hem şu gibi de geliyo. Sürekli idrara çıkıyorum ve 2 i3 drarda bir çamaşır değiştiriyorum bu yüzden de
Rengi hangi renk yani sarı , yeşil yada bej rengi mi bej dediğim böyle fondötenimsi bir renk gibi düşün . Cinsel yolla mı bulaştı acana diye soruyorum ben çok çektiğim için enfeksiyondan

Canım sen yiyemediğin için kilosu geriden gelmiyordur. Eğer onunla alakalı olsaydı benim kızlarım çok düşük kilolarda doğarlardı. Ben 2 kızımda da doğum yapana kadar sürekli kustum doğru düzgün beslenemedim ama çok şükür ikisi de 3 kilonun üstünde doğdu.

Oyy çok geçmiş olsun canım. Insallah en hafif sekilde atlatirsin. Eczaneden 1 tane torba şeklinde serum fizyolojik alıp enjektörle içinden çekip onunla da buhar yapabilirsin canım. Onun öyle bi zararı yok zaten
Teşekkür ederim canısı mustafa beye de sorarım zaten o nasıl yönlendirirse artık.

Kızlar idrar kültürü yaptıran oldumu aranızda bende enfeksiyon sebebi ile yaptırdım test sonucum çıktı amma bişey anlamadım doktoruma gonderdim daha bakmamış mesaja
Ben yaptım ya bende de sıkıntı var sandım doktor normal demiş atsam bakar mı kızlar

Rengi hangi renk yani sarı , yeşil yada bej rengi mi bej dediğim böyle fondötenimsi bir renk gibi düşün . Cinsel yolla mı bulaştı acana diye soruyorum ben çok çektiğim için enfeksiyondan
15 lerdeydim sanirim tam hatırlayamıyorum Eylül ayının ilm haftası ilişki yasağı geldi bize. Doğuma kadar devam.
Akinti şeffaf yada açık krem renkte. Oda zaten fitilini akıntısı diye düşünüyorum. Ama hep bi islaklik var hissettiğim anda değişim yapıyorum. 90 da yıkıyorum çamaşırları.

canım ben sezaryen oldum. İlk günler dışında çok çok azdı kananam hatta ilk hafta bitince doktora gidip sormuştum ameliyatta rahmi temizlediğini ve sezaryen sırasında çok kanamam olduğunu söyledi o yüzden olmamıştır ultrason normal demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…