Hayır hayır korkma canım asla acılı bi işlem değil.Allahııım bunları yeni okuyorum gün içinde görmemişim. Tansiyonum düştü Acı veriyor mu düşündükçe kötü oluyorum
Oyy maşallah Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar ben normalde bu ay tüp bebek tedavisine başlamak için hazırlanıyordum 4 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamamıştım ve adet günümde tüp bebek için hastaneye gitmeyi bekliyordum. Mucizevi bir şekilde 4 yılın sonunda tedaviye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. Adet tarihim 23 Ekimdi ben 24 ünde idrar testi yaptım çıktı ve hemen kan verdim kan sonucum 381 geldi çok şükürböylelikle aranıza bende katıldım
Allahııım bunları yeni okuyorum gün içinde görmemişim. Tansiyonum düştü Acı veriyor mu düşündükçe kötü oluyorum
Akinti baya uzun zamandır var canım. Protestan fitil kullanıyorum hem o akiyo hem şu gibi de geliyo. Sürekli idrara çıkıyorum ve 2 i3 drarda bir çamaşır değiştiriyorum bu yüzden deakıntın var mı canım
binmezse ne olacak tek başına evde mi oturacak ben severim gezmeyi arabası olmadan kucağımda imkansız bana araba şartay benım kardesımın oğlu 9 aylık asla bınmıyor bebek arabasına :))
bır de baya para vermıslerdı..
koydugumuz anda dönüp yere ınmek ıstıyor. yurume aşamasında şuan
20.haftada bendede bulantı kusma başladı ne yesem çıkartıyordum şimdi bulantım yok ama yine bulanacakmış gibi his oluşuyor hala akşamları yemek yiyemiyorum kahvaltıyı rahat yapıyorum akşamlarıda kahvaltı gibi geçiriyorum artık herşeyden tiksindim bebeğimin kilosu da 1hafta geriden geliyor bu yüzdenbenim de midem bulanıyor ara ara sıklaştı sanki. sabah kuscaktım zor tuttum.
Rengi hangi renk yani sarı , yeşil yada bej rengi mi bej dediğim böyle fondötenimsi bir renk gibi düşün . Cinsel yolla mı bulaştı acana diye soruyorum ben çok çektiğim için enfeksiyondanAkinti baya uzun zamandır var canım. Protestan fitil kullanıyorum hem o akiyo hem şu gibi de geliyo. Sürekli idrara çıkıyorum ve 2 i3 drarda bir çamaşır değiştiriyorum bu yüzden de
Canım sen yiyemediğin için kilosu geriden gelmiyordur. Eğer onunla alakalı olsaydı benim kızlarım çok düşük kilolarda doğarlardı. Ben 2 kızımda da doğum yapana kadar sürekli kustum doğru düzgün beslenemedim ama çok şükür ikisi de 3 kilonun üstünde doğdu.20.haftada bendede bulantı kusma başladı ne yesem çıkartıyordum şimdi bulantım yok ama yine bulanacakmış gibi his oluşuyor hala akşamları yemek yiyemiyorum kahvaltıyı rahat yapıyorum akşamlarıda kahvaltı gibi geçiriyorum artık herşeyden tiksindim bebeğimin kilosu da 1hafta geriden geliyor bu yüzden
Teşekkür ederim canısıOyy çok geçmiş olsun canım. Insallah en hafif sekilde atlatirsin. Eczaneden 1 tane torba şeklinde serum fizyolojik alıp enjektörle içinden çekip onunla da buhar yapabilirsin canım. Onun öyle bi zararı yok zaten
Ben yaptım ya bende de sıkıntı var sandım doktor normal demiş atsam bakar mı kızlarKızlar idrar kültürü yaptıran oldumu aranızda bende enfeksiyon sebebi ile yaptırdım test sonucum çıktı amma bişey anlamadım doktoruma gonderdim daha bakmamış mesaja
15 lerdeydim sanirim tam hatırlayamıyorum Eylül ayının ilm haftası ilişki yasağı geldi bize. Doğuma kadar devam.Rengi hangi renk yani sarı , yeşil yada bej rengi mi bej dediğim böyle fondötenimsi bir renk gibi düşün . Cinsel yolla mı bulaştı acana diye soruyorum ben çok çektiğim için enfeksiyondan
telefona indir canım referans dışı olanlar işaretli gelşyor renki farklı oluyor ayrıca referans dışı diye ayrı bir yeri de var böyle çok zorKızlar ya anlayanlar baksa olur mu neden böyle
Eki Görüntüle 3324118
Joie mirusAa joie ve fiyatı çok iyi. Hangi modeli acaba?
benim 20 güne kesilmişti 12. günden sonra yoğun bile değildi çok azdı.Tecrübeli anneler lohusa da 40 gün kanama regl mi oluyoruz 40 gün ped mi takacağız nedir aslı astarı acaba
canım ben sezaryen oldum. İlk günler dışında çok çok azdı kananam hatta ilk hafta bitince doktora gidip sormuştum ameliyatta rahmi temizlediğini ve sezaryen sırasında çok kanamam olduğunu söyledi o yüzden olmamıştır ultrason normal demişti.10 gun önce arkadaşım sezeryan doğum yaptı. Dun konustum en son. Hala hasta bezi kullanıyorum oluk oluk geliyo dedi. Bu sezeryan doğumda içeriğinin temizlenmesi konusu varmış sanırım. Daha önce doğum yapanlar bilgilendirir misiniz konusu açılmışken. Kiz pede geçemedim dedi
Çok geçmiş olsun bende de vardı iki hafta sürdü birden kkesildi senin de kesilir inşallahKızlar benim resmen böbreklerim ağrıyor bu gün ne alaka anlamadım ya sol tarafım
Aslında suyuda cok güzel içiyorum ben neden oluyor kiÇok geçmiş olsun bende de vardı iki hafta sürdü birden kkesildi senin de kesilir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?