bence sudan değil ya bebeğin pozisyonu diye düşünüyorum. Ordan çekiliyor gidiyorAslında suyuda cok güzel içiyorum ben neden oluyor ki
Olabilr doğru diyorsun cocuk küçük diye o aklıma hiç gelmedibence sudan değil ya bebeğin pozisyonu diye düşünüyorum. Ordan çekiliyor gidiyor
Hekimden ve kişiden kişiye göre değişiyor demek ki bu durumcanım ben sezaryen oldum. İlk günler dışında çok çok azdı kananam hatta ilk hafta bitince doktora gidip sormuştum ameliyatta rahmi temizlediğini ve sezaryen sırasında çok kanamam olduğunu söyledi o yüzden olmamıştır ultrason normal demişti.
Uygulamadan gireyim o zaman tamamdırtelefona indir canım referans dışı olanlar işaretli gelşyor renki farklı oluyor ayrıca referans dışı diye ayrı bir yeri de var böyle çok zor
Önce bi antibiyotik kullandım geçirmedi. Crp 69 du. Sonra novosef iğne verdi 6 tane. Sonra biraz düştü enfeksiyon iesef iğne 6 tane. İğne bitince aksef antibiyotik kullandım geçtiNe kadar süre kullandınız. Kaç kutu ve hepsi aynı antibiyotik miydi yoksa dehistiniz mi
Benim CRP 1.3 ama aşırı hastayım. Çok balgam var. Doktor a antibiyotik i değiş dedim değişmedi. CRP düşük diyor ama ben bir türlü iyilesemiyorumÖnce bi antibiyotik kullandım geçirmedi. Crp 69 du. Sonra novosef iğne verdi 6 tane. Sonra biraz düştü enfeksiyon iesef iğne 6 tane. İğne bitince aksef antibiyotik kullandım geçti
Suan cok hareketli yürümek istiyor, o yüzden koyduğumuz anda dönüyor ve inmek için ağlıyor..binmezse ne olacak tek başına evde mi oturacak ben severim gezmeyi arabası olmadan kucağımda imkansız bana araba şartalışmamış olması nedeniyle mi sevmiyor acaba
Ayni öyle beniim yeğenimde yaaBenim oğlumda öyleydi bir de cok para vermiştim bebek arabasına bir elin parmakları kadar yoktur binmisligi ciyak ciyak ağlardı içinde
Bende de enfeksiyon cikmisti doktor bobrek ve idrar yoklamak icin idrar kültürü yaptirtı sonucları bugun çıktı doktorum bobrekler ve idrar kesesi temiz dedi enfeksiyon vajinadaymış fitil yazdi onu kullanıcam 30haftaya kadar bendede ağrı falan yokSuda eriyen şase değil mi? Galiba ondandi bende 2 kez kullandim. En son 9 ekimde aldım o ilaçtan. Bu sefer baya yükselmiş ve hiç agri sanci da yapmadı suphelenmedkmde hayretler içindeyim. Yarin benim doktor nobetciymis sabah 9 10 gibi gidicem görüşmek için. İnşallah bebeğe zarar olmaz.
Bendede cok şükür doktor bişey yok dediBen yaptım ya bende de sıkıntı var sandım doktor normal demiş atsam bakar mı kızlar
Triko takım aldım ben bir süre idare eder gibime geliyor ama onu da giyecek hava gelmedi bir türlüBu zamana kadar hiç ekstra kıyafet almadan hallettim şükür ama kışı bu karınla eski kıyafetlerle atlatmama büyük ihtimalkış için yada sonbahar için neler aldınız elbise bulamadım ben
Ben 3 tane pantolon, taytlar falan birkaç bol gömlek almıştım,tişörtler falan üzerine hırka ile idare ediyorum şimdilik . Hava soğuyunca kazakta alırım heraldeBu zamana kadar hiç ekstra kıyafet almadan hallettim şükür ama kışı bu karınla eski kıyafetlerle atlatmama büyük ihtimalkış için yada sonbahar için neler aldınız elbise bulamadım ben
Ben kışın sweatlerimi giymeye devam edicem. Zaten oversize giyiyordum. Kışa karnım iyice büyüyünce de olurlar. Altıma kışlık kalın hamile taytı alıcam 2 tane falan yeter.Bu zamana kadar hiç ekstra kıyafet almadan hallettim şükür ama kışı bu karınla eski kıyafetlerle atlatmama büyük ihtimalkış için yada sonbahar için neler aldınız elbise bulamadım ben
Yanlış bakmadıysam 40-50 binlerden bahsediliyor çok pahalıymışBen bagi neo düşünüyordum arkadaşım buna ikna etti biraz pahalı oldu gerçekten hala taksidini ödüyorumama bence bu kadara gerek yok ben biraz gaza geldim alırken, bagi neoya bakabilirsiniz kullanan herkes çok memnun
Ne çıktı sonucunuz ?Kızlar idrar kültürü yaptıran oldumu aranızda bende enfeksiyon sebebi ile yaptırdım test sonucum çıktı amma bişey anlamadım doktoruma gonderdim daha bakmamış mesaja
Evet 145 lökosit diyor benimde geçen verdim 19 çıktı ilaç kullandım lökosit esteraza kaç diyorKızlar bugün idrar vermiştim sizce bu değer fazla değil mi? Ne yapsam gitsem mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?