2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar pentiden tayt almıştım ikili bu hafta giydim onları hayatımda giydiğim en en en rahat tayt anlatamam göbeği sarıyor basenleri sarıyor ama sıkmadan yumuşacık yapıyor tam yapışıyor harika çok memnun kaldım
Kumaşı penye değil böyle nasıl desem naylon hiç değil yumuşak bir kumaş ama tavsiye ederim ben M beden aldım oldu göbeği de çok sarıyor büyüse bile olacak

Güle güle kullan canım link varsa atar mısın rica etsem bende bakayım

merhaba kızlar bugün detaylı ulturasonu çekildik sonucu biraz üzdü bebeğin beyninde kist varmış sağ tarafta ve sol tarafta sizde böyle bir durum var mı umarım yoktur ama bir sormak istedim bilgisi olan var mı bu durumla ilgili ?

Geçmiş olsun canım benim belim ağrımıyor ama 2 gündür alt karın ve üst bacak agrısı var
Karın ağrısı tedirgin ediyor ama çok hafif hareket ettikçe belirginleşiyor

Evet 145 lökosit diyor benimde geçen verdim 19 çıktı ilaç kullandım lökosit esteraza kaç diyor
Sanırım yeni güncellememiz idrar yolu enfeksiyonu bende de mevcut ağrıları da oluyor
Esteraza yok tahlilde. O ayrı bi deger mi ilk defa duydum.
Benim bu 3. Oluyo diğer 2sinde çok ağrılarım olmuştu ve öyle fark edilmisti. Bu sefer hiç belirti vermeden sinsice yükselmiş. 9 10 gibi acilden giriş yaptircam. Bu enfeksiyon kadar inatçı bi sey görmedim.

Evet 145 lökosit diyor benimde geçen verdim 19 çıktı ilaç kullandım lökosit esteraza kaç diyor
Sanırım yeni güncellememiz idrar yolu enfeksiyonu bende de mevcut ağrıları da oluyor
Hocam yeniden baktım esteraza diye önceden dikkat etmemişim. Simdi baktım varmış öyle bi deger. Negatif yaziyo

Eklentiler

• Screenshot_20231027-065903_e-Nabz.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 58
Canınızı sıkmayın yüzde 90 geriliyor tahmin ettiğim kistse. Benim görümcemin bebeğinde de vardı iki taraflı, 4-5 hafta sonra kaybolmuştu

Geçmiş olsun canım benim belim ağrımıyor ama 2 gündür alt karın ve üst bacak agrısı var
Karın ağrısı tedirgin ediyor ama çok hafif hareket ettikçe belirginleşiyor
Çok sağol canım evet kasılma mı sancı mı diye korkuyor insan

2.ürünü ne aldın canım
İkisinide tayt almış canım. Öyle yazmıştı. Bende denedim sepete 2 tayt ekleyince 520 ye düşüyor. Ben almadan önce bi penti mağazasına gidip kumaş ve kalıp türüne bakmak istiyorum. Bedenine karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…