- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
Güle güle kullan canım link varsa atar mısın rica etsem bende bakayımKızlar pentiden tayt almıştım ikili bu hafta giydim onları hayatımda giydiğim en en en rahat tayt anlatamam göbeği sarıyor basenleri sarıyor ama sıkmadan yumuşacık yapıyor tam yapışıyor harika çok memnun kaldım
Kumaşı penye değil böyle nasıl desem naylon hiç değil yumuşak bir kumaş ama tavsiye ederim ben M beden aldım oldu göbeği de çok sarıyor büyüse bile olacak
Güle güle kullan canım link varsa atar mısın rica etsem bende bakayım
Teşekkür ederim canımSiyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah - Penti
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
İki tane alınca 520₺ oluyor teki 400₺
Geçmiş olsun canım benim belim ağrımıyor ama 2 gündür alt karın ve üst bacak agrısı varKızlar dün akşamdan beri bel ve alt karın ağrısı var bende aynı adet sancısı gibi çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Normalde ayda 1 kez olurdu ama bu sefer uzun sürdü sanki normal midir acaba yoksa üşüttüm de böbrek ağrısı mı çekiyorum anlamadım
Evet ben kullanıyorum. Kronik sinüzitim var, gebelikle beraber rinit de eklendi. Sürekli kuruluk ve tıkanma yaşıyorum. Sadece su ile de kullanıyorum.Kızlar aranızda nebulizatör kullanan var mı? Serum fizyolojik kullanmadan sadece su ile kullanabiliyor muyuz?
Esteraza yok tahlilde. O ayrı bi deger mi ilk defa duydum.Evet 145 lökosit diyor benimde geçen verdim 19 çıktı ilaç kullandım lökosit esteraza kaç diyor
Sanırım yeni güncellememiz idrar yolu enfeksiyonu bende de mevcut ağrıları da oluyor
Hocam yeniden baktım esteraza diye önceden dikkat etmemişim. Simdi baktım varmış öyle bi deger. Negatif yaziyoEvet 145 lökosit diyor benimde geçen verdim 19 çıktı ilaç kullandım lökosit esteraza kaç diyor
Sanırım yeni güncellememiz idrar yolu enfeksiyonu bende de mevcut ağrıları da oluyor
Ben pantolon almasidan yırtmayı düşünüyorumBen 3 tane pantolon, taytlar falan birkaç bol gömlek almıştım,tişörtler falan üzerine hırka ile idare ediyorum şimdilik . Hava soğuyunca kazakta alırım heralde
Yok ya bu kadar değil yarısı kadar, o dedikleriniz en pahalı modelleriYanlış bakmadıysam 40-50 binlerden bahsediliyor çok pahalıymış
Canınızı sıkmayın yüzde 90 geriliyor tahmin ettiğim kistse. Benim görümcemin bebeğinde de vardı iki taraflı, 4-5 hafta sonra kaybolmuştumerhaba kızlar bugün detaylı ulturasonu çekildik sonucu biraz üzdü bebeğin beyninde kist varmış sağ tarafta ve sol tarafta sizde böyle bir durum var mı umarım yoktur ama bir sormak istedim bilgisi olan var mı bu durumla ilgili ?
Çok sağol canım evet kasılma mı sancı mı diye korkuyor insanGeçmiş olsun canım benim belim ağrımıyor ama 2 gündür alt karın ve üst bacak agrısı var
Karın ağrısı tedirgin ediyor ama çok hafif hareket ettikçe belirginleşiyor
Yarısı da çok pahalı değil miYok ya bu kadar değil yarısı kadar, o dedikleriniz en pahalı modelleri
Evet işte pişmanımYarısı da çok pahalı değil mi
2.ürünü ne aldın canımSiyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah - Penti
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
İki tane alınca 520₺ oluyor teki 400₺
İkisinide tayt almış canım. Öyle yazmıştı. Bende denedim sepete 2 tayt ekleyince 520 ye düşüyor. Ben almadan önce bi penti mağazasına gidip kumaş ve kalıp türüne bakmak istiyorum. Bedenine karar veremedim.2.ürünü ne aldın canım
Hayır hayır korkma canım asla acılı bi işlem değil.
ay hadi inşallah kolay kolay doğum yaparız. Sezeryan ayrı dert normal doğum ayrı dert gerçektenHiç bir şey hissetmiyorsun inanki işin en kolay kismi sonrası
canım nasıl oldun kanaman azaldı mıOlabilr doğru diyorsun cocuk küçük diye o aklıma hiç gelmedi
Hee satın aldın yaniEvet işte pişmanımbari kullanınca güzel çıksa da unutsam geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?