2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar evde kalın giyinebiliyor musunuz ben hep göbüşüm açık duruyorum ama korkmuyorum değil bir zararı olur mu diye özellikle yatarken geceliğimin altını giyemiyorum herşey sıkmaya başladı artık

Bu çantadan alan yada almayı düşünen var mı? İnstada sürekli karşıma çıkıyordu söylediğiniz marka çantalara da baktım fiyatlar neredeyse yakın o yüzden bunu alıyım gitsin diyorum ne dersiniz (gaza getirin beni de alıyım hddhdh)

Yorumlayabilen

Eklentiler

• Screenshot_20231031_194446_Samsung Internet.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20231031_194440_Samsung Internet.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20231031_194435_Samsung Internet.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20231031_194427_Samsung Internet.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20231031_194413_Samsung Internet.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20231031_194403_Samsung Internet.webp
    15 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20231031_194353_Samsung Internet.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 70
Keratin çok kötü kokuyor ama ben bi kere evde yaptım kendime balkona çıkıp maske takarak yapmama rağmen mahfoldum

BeeeenAntalya hala sıcak o sebeple şort askılı hala devam ama hep göbüşüm açık geziyorum evde. Şortlardan rahatsız etmeyen 2 tane falan var o sebeple eşiminkileri giyiyorum

BeeeenAntalya hala sıcak o sebeple şort askılı hala devam ama hep göbüşüm açık geziyorum evde. Şortlardan rahatsız etmeyen 2 tane falan var o sebeple eşiminkileri giyiyorum
Bende eşiminkileri giymeye başladım beni gördükçe gülüyor hoşuna gidiyor bir yandan da

Kızlar anakucağı aldınız mı aldıysanız ne aldınız, kaşık biberon alacak mısınız, gümüş kapak
Canım kaşık biberon mama için düşünüyorsan çook zor oluyor onunla beslemesi uzun sürüyor ve çocuk yoruluyor yeteri kadar yiyemiyor. Ben avent biberon kullanmıştım yine ondan aldım. Gümüş kapak da yara olana kadar iyi ama yara olunca göğüs ucunda hiç iyi gelmiyor en güzeli yine delikli kapaklar oluyor göğüs ucu krem sürüp hava alınca çabuk düzeliyor kapak üzerine yapışınca acı oluyor

Kızlar kan ilaçlarını hiç aksatmayın. Bebişler büyüdükçe ilaca rağmen azalmaya devam ediyor, çok dikkatli olmak lazım. Ben sürekli kan bağışlayan biriyim hgb 13 üzeri olur hep 40. haftada 13.5 başlayıp 10a düşmüştüm ilacı üç doz kullanmama rağmen artmadı. Doğumdan sonra 7ydi ilk ayağa kalktığımda yığılıp kaldım. 2 ünite kan vermişlerdi. Gerekirse kontrol ettirip doğumdan önce alın çünkü doğumda da kayıp çok oluyor. Kızım doğduğunda Hgb 18di dr resmen emmiş senden demişti Benim yine düşüşe başladı inşallah doğumda zorlanmayacak seviyede oluruz hepimiz de

Kızlar anakucağı aldınız mı aldıysanız ne aldınız, kaşık biberon alacak mısınız, gümüş kapak
Anakucağı aldım valla Serina 2 in 1 aldım çok memnun kalırım eminim . Gümüş kapak da aldım
Kaşık biberon alcam ama hangisi bilemedim çevremde bi tanıdık almış boğuluyor bebek dedi

Benim ilk gebeliğimde nerdeyse hiç düşmedi, bunda var ya dediğin gibi iliğimi kuruttu

Beni de sanki her şey sıkıyor sıkmada da sıkıyor karnım ağrıyor ya geriliyor içi bu ne ya

Bu biberondan alcam kızlar stok tükenmiş. Yine redde engel olan en iyi biberonmuş. Avent asla sevmemişti kızım ve lansinoh kullandık onu sevdi o da redde zemin oluşturdu bence . Göğüs ucu ile de alakalı tabii

Kaşık biberon aldım zaten ucuz kullanmazsam da dedim. Ama çok uykusuz kaldığımda sağıp anneme verdirmeyi düşünüyorum. Gümüş kapak da alacağım ama daha sıra gelmedi ona

Düzelmiştir umarım bende sadece şişede olan var günde 2 ye çıkardık faydası olur umarım ya ben 10,5 da kötü oluyorum 8 de nasıl olurum bilmem
Ben de sadece çarpıntı oluyordu. Bakalım yarın sonuçlar çıkınca ne kadar işe yaramış yazarım canım, aslında ben diğer iki hamileliğimde folik asit ten sonra direk kan ilacına başlamıştım hem de sabah akşam sıkıntı olmamıştı.

Doktor nasıl önerdi ki onu? Sıcakla birleştiği zaman çok fazla kimyasal çıkıyor kokusu katlanılmaz oluyor. Ben sadece keratin bakımı yaptırsam bile kokusu boğuyordu beni. Şimdi hamilelikte yapamıyorum ondan önce düzenli yaptırıyordum

Ya bu adam saka mi sen hamilesin seni kovmak demek oglunu kovmak demek ocakta zaten dogum var 9 aylikken nasil tasinacaksin bu evreye nasil geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…