1 haftada geçti daha iyiyim şimdi umarım etki etmiştirKaç günde kesildi baş dönmesi beni en çok rahatsız eden baş dönmesi
Yokk herhangi bir belirtim yoktu benimBaşın mı dönüyordu senin de canım
Benim de 6 kasımda bana hafif biseyler yiyip gel dedi hemşire , aç mı gittiniz acabaKızlar sağlık ocağında şeker yükleme testi yaptırdım dün . Enabiza bakiyorum hemogram var dünden başka da bir sey yok. Ne zaman cikar acaba yaptiranlar ne zaman aldi sonucu?
Evet aç gittim ben öyle demisti hemşireBenim de 6 kasımda bana hafif biseyler yiyip gel dedi hemşire , aç mı gittiniz acabaçok kararsızım 50 gram glikoz iççem aç mı gideyim tok mu emin olamadım
Canım naptın düzelttinizmi eşinle aranızı?Bu ikisini yaptırıyorum yastığın ponponları da kiremit rengi olacak ikisi 520₺ çok tatlı geldi banaayy yastıklarımız takı yastıgıymıs dolsun taşsın hepsi insaaaalllah
330 ml benim çilekliydi şansıma aç gidilmesi şartBenim de 6 kasımda bana hafif biseyler yiyip gel dedi hemşire , aç mı gittiniz acabaçok kararsızım 50 gram glikoz iççem aç mı gideyim tok mu emin olamadım
Ben de bu tarz yaptırcam galibaBu ikisini yaptırıyorum yastığın ponponları da kiremit rengi olacak ikisi 520₺ çok tatlı geldi banaayy yastıklarımız takı yastıgıymıs dolsun taşsın hepsi insaaaalllah
Çok geçmiş olsun doktor ne önerdi böbrek ağrıları ve böbrek büyümesi icinOh şükür düzen oturdu demek rahim toparlamıştır kendiniilk benim de kaybım olduğunda adet sonrası hemen düzene girmişti hatta saat gibi tıkır tıkır olmuştu adet düzeni böbrek ağrılarım devam ediyor sancıyla onun dışında Allah’a sükür diyelim
Bende kendimInstada vilma_kokulutas var o sayfanınkini çok beğeniyorum ama ben kendim alıp yapmayı düşünyrum
idrarda bakteri görünüyor ağrı ondan olabilirmiş kültür çıkana kadar tek dozluk ilaç kullanacağımSonucun çıktı mı canım merak ettim
Benimde normal için bir sknti yok ama bi aksilik olmazsa ben sezaryan düşünüyorum hem bi çikolata kistim var o esnada o da küçülüyor ama yine de o sırada onu da alacak doktorum insallah her şey sağlıkla sıhhatle sorunsuz ilerler hepimizinSizin herşeyiniz belli maşallah benim daha ultrasonda 7 şubat görünüyor ama doktora sordum doğum şekli bellimi dedim hayır son güne kadar herşey değişir konuşmak için erken dedi ama sezaryene zorlayoan bir durumumda yok demekki
Kraft almam artık yahudi malı olduğu için.Yatak almıştım bilmeden artık boykota uymayı düşünüyorum inşallahBen Kraft aldım çok güzel ve kullanışlı
Aa bende bilmiyordumKraft almam artık yahudi malı olduğu için.Yatak almıştım bilmeden artık boykota uymayı düşünüyorum inşallah
Benim 8 di canımKızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Göbek deliğinde değilde üst kısmında kızarıklık var bugün baktım sağ tarafından yırtılma olmuş beyaz beyaz komple yırtılacak sanırım o kızarıklık yerlerKızlar göbek deliğinizde kızarıklık oldu mu
Genişliyor büyüyor diye sanırımGöbek deliğinde değilde üst kısmında kızarıklık var bugün baktım sağ tarafından yırtılma olmuş beyaz beyaz komple yırtılacak sanırım o kızarıklık yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?