2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bu ikisini yaptırıyorum yastığın ponponları da kiremit rengi olacak ikisi 520₺ çok tatlı geldi bana ayy yastıklarımız takı yastıgıymıs dolsun taşsın hepsi insaaaalllah

Eklentiler

• IMG_7521.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_7522.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar sağlık ocağında şeker yükleme testi yaptırdım dün . Enabiza bakiyorum hemogram var dünden başka da bir sey yok. Ne zaman cikar acaba yaptiranlar ne zaman aldi sonucu?

Kızlar sağlık ocağında şeker yükleme testi yaptırdım dün . Enabiza bakiyorum hemogram var dünden başka da bir sey yok. Ne zaman cikar acaba yaptiranlar ne zaman aldi sonucu?
Benim de 6 kasımda bana hafif biseyler yiyip gel dedi hemşire , aç mı gittiniz acaba çok kararsızım 50 gram glikoz iççem aç mı gideyim tok mu emin olamadım

Çok geçmiş olsun doktor ne önerdi böbrek ağrıları ve böbrek büyümesi icin

Benimde normal için bir sknti yok ama bi aksilik olmazsa ben sezaryan düşünüyorum hem bi çikolata kistim var o esnada o da küçülüyor ama yine de o sırada onu da alacak doktorum insallah her şey sağlıkla sıhhatle sorunsuz ilerler hepimizin

Kızlar benim iki gundur ara ara siddetli daha sonrada sizi seklinde kasik ve rahim agrim var tek tarafli sizlerede oluyor mu acaba.bazen siddeti cok fazla oluyor ve sabirla tirmaliyorumkendimi zor geciyor

Kızlar selam kanım 10,5 düşmüş baş dönmem falan diyordum sanırım ondnmış günde 2 ye çıkardı doktorum demir ilacını varmı yaşayan
Benim 8 di canım bir aydır sabah akşam kullanıyorum. Yarın kontrolum var hem kan testi vereceğim hem şeker yüklemesi yapacağım. İnşallah yükselmiştir yoksa serumla vereceğim dedi. Hatta 8 i görünce verelim dedi de biz bir ay ilacı iki kullanalım nasıl olacak dedik. Sabah hap akşam şişede olandan içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…