Bende yatak arabayı o marka almıştım. Aslinda çok uzun yılardır o şerefsizlerin urunlerini almiyodum fakat o markanın onlara ait olduğunu son zamanlarda öğrendim. Hata bende alman malı zannediyodum keske arastirsaydimKraft almam artık yahudi malı olduğu için.Yatak almıştım bilmeden artık boykota uymayı düşünüyorum inşallah
Bu sabah benimde sol kasığımın üstünde yumurtalığımın orda çok şiddetli ağrı oldu 10 saniye sonra geçti şimdide oturup kalkarken yumurtalıklarımın orda sızı hissediyorum. Bebek hareket ettiği için içim rahat ama sızlaması beni huzursuz ediyor sebebini bilemiyorumKızlar benim iki gundur ara ara siddetli daha sonrada sizi seklinde kasik ve rahim agrim var tek tarafli sizlerede oluyor mu acaba.bazen siddeti cok fazla oluyor ve sabirla tirmaliyorumkendimi zor geciyor
Bebişin erkek mi canım seninİkili test (PAPP-A+Serbest/total beta HCG) sonuç 35.6 yazıyor. Bu ne demek anlayan var mı acaba
Bende eşime aynisini soyledim bir yandancanım yanarken bir yandan hareket etmesine seviniyorum.ama anlamadigim sekilde tekrarliyor ve bazenbacagima kadar uyusuyorBu sabah benimde sol kasığımın üstünde yumurtalığımın orda çok şiddetli ağrı oldu 10 saniye sonra geçti şimdide oturup kalkarken yumurtalıklarımın orda sızı hissediyorum. Bebek hareket ettiği için içim rahat ama sızlaması beni huzursuz ediyor sebebini bilemiyorum
Evet artık daha da hızlanacakGenişliyor büyüyor diye sanırım
Zamana bıraktık canım bebeğe odaklıyım ben ondan da zaman istedim o da düzelticez her şeyi dedi acele etmiyor benden yana soğukluk var biraz mesafeliyimCanım naptın düzelttinizmi eşinle aranızı?
İnşallah canım acaba bende de mi enfeksiyon var bilemedim şimdi ara sıra ağrı giriyor kasığıma ama akıntım pek yok. Sende akıntı çok mu canımidrarda bakteri görünüyor ağrı ondan olabilirmiş kültür çıkana kadar tek dozluk ilaç kullanacağıminşallah geçer ağrı
Sadece bol su ve istirahat dedi iyice göbeği yanları ört sıcak tut böbrekleri dedi takipte olacakmışız ağrı kesici verdi de ben içmiyorum şart değil dayanamazsan iç dediÇok geçmiş olsun doktor ne önerdi böbrek ağrıları ve böbrek büyümesi icin
İyi canım bu bile güzel birşey herşey olacağına varır ben çok girip takip etmiyorum burayı site sinir ediyor beni bir sorayım dedim hakkınızda hayırlısı olsun inşallahZamana bıraktık canım bebeğe odaklıyım ben ondan da zaman istedim o da düzelticez her şeyi dedi acele etmiyor benden yana soğukluk var biraz mesafeliyim
Kraft Amerikan malı değil mi ya İsrail’e mi ait? Amerikan şirketleri de boykot ediliyor da İsrail sanılıp emin misin canımKraft almam artık yahudi malı olduğu için.Yatak almıştım bilmeden artık boykota uymayı düşünüyorum inşallah
Düzelmiştir umarım bende sadece şişede olan var günde 2 ye çıkardık faydası olur umarım ya ben 10,5 da kötü oluyorum 8 de nasıl olurum bilmemBenim 8 di canımbir aydır sabah akşam kullanıyorum. Yarın kontrolum var hem kan testi vereceğim hem şeker yüklemesi yapacağım. İnşallah yükselmiştir yoksa serumla vereceğim dedi. Hatta 8 i görünce verelim dedi de biz bir ay ilacı iki kullanalım nasıl olacak dedik. Sabah hap akşam şişede olandan içiyorum.
Pek yok benim de, akıntıyı hiç sormadı bile.İdrar yollarıyla ilgili enfeksiyon olabilirmişİnşallah canım acaba bende de mi enfeksiyon var bilemedim şimdi ara sıra ağrı giriyor kasığıma ama akıntım pek yok. Sende akıntı çok mu canım
Rahim genişliyor ondan sanırım. Bebek hareket ettiği için bebek kaynaklı değil diye düşünüyorum.Bende eşime aynisini soyledim bir yandancanım yanarken bir yandan hareket etmesine seviniyorum.ama anlamadigim sekilde tekrarliyor ve bazenbacagima kadar uyusuyor
Ah evet İsrail'in sanıyordum Amerikan malıymış boykot listesinde görmüştüm ama farketmez sonuçtaKraft Amerikan malı değil mi ya İsrail’e mi ait? Amerikan şirketleri de boykot ediliyor da İsrail sanılıp emin misin canım
Kuzu Amerika’yı boykot etsek altımızdaki dona kadar vermemiz gerekAh evet İsrail'in sanıyordum Amerikan malıymış boykot listesinde görmüştüm ama farketmez sonuçta
Öyle de işte elimizden ne geliyorsa artıkKuzu Amerika’yı boykot etsek altımızdaki dona kadar vermemiz gerek
Her şeyi üreten yerli firmalarımızın çok olduğu bir ülke olsak çok güzel olurduÖyle de işte elimizden ne geliyorsa artık
Evet kesinlikleHer şeyi üreten yerli firmalarımızın çok olduğu bir ülke olsak çok güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?