Ben de evde sürekli göbeğimi açarak geziyorumKızlar evde kalın giyinebiliyor musunuz ben hep göbüşüm açık duruyorum ama korkmuyorum değil bir zararı olur mu diyeözellikle yatarken geceliğimin altını giyemiyorum herşey sıkmaya başladı artık
Benim arkadasim kullandi bundan inanilmaz memnundu , meme reddi filan da asla yasamadi … bende bundan alicam muhtememenBu biberona iyi diyorlar kullanan yada etrafında kullanan biri olan var mı
Kızlar evde kalın giyinebiliyor musunuz ben hep göbüşüm açık duruyorum ama korkmuyorum değil bir zararı olur mu diyeözellikle yatarken geceliğimin altını giyemiyorum herşey sıkmaya başladı artık
Doğum doktorum değil, başka bir bölümden olan benim lise arkadaşım kendisi de şu an doktor ona sordum sıkıntı olacağını düşünmüyorum doktoruna sor yine de dedi 16 kasımda randevum var bir de kendi doktoruma soracağım yarında yaptırmayı düşündüğüm kuaföre sorayım bakalım o ne diyecek kalıcı fön için belki daha farklı şeyler vardırDoktor nasıl önerdi ki onu? Sıcakla birleştiği zaman çok fazla kimyasal çıkıyor kokusu katlanılmaz oluyor. Ben sadece keratin bakımı yaptırsam bile kokusu boğuyordu beni. Şimdi hamilelikte yapamıyorum ondan önce düzenli yaptırıyordum
Bu genisleme agrisi doguma kadar surmez insallahRahim genişliyor ondan sanırım. Bebek hareket ettiği için bebek kaynaklı değil diye düşünüyorum.
Bu konuda bilgim yok ama fikrim var bebek büyüdükçe karında büyümeye devam edecek yani son aylarda daha çok genişleyecez diye düşünüyorumBu genisleme agrisi doguma kadar surmez insallah
Hahaha artık geçtimmmSen daha kociş colectiona geçmedin mi
Ben göbek açık gezemem huyum değildir bide herşeyden nem kapan biriyim karnımı üşütmeyim ama beni şu 10 gündür geceli gündüzlü fena sıcak basıyorBen de evde sürekli göbeğimi açarak geziyorumama gece sıcak basmıyor daha
Benim yavrumda pek sakin şimdiye kadar hiç sert bir hareketi olmadı yumuşak yumuşak arada hareket ediyorBu kız beni sağdan soldan aşağıdan yukarıdan heryerden fena tekmeliyor ya akşam yerimden sıçradım resmen annecim nedir bu hareketlilik böylecanım da acımıyor değil yani
Benimkide gündüz uyur gece uyurdugumda yada akşam yemeği yediğimde hafif tekme oluyorBenimki de esniyor mu geriliyor mu iyice keyif adamı oldugece uyurken basıyor sert tekmeleri uyanıyorum gündüz uyuyor iyice alemci gececi oldu gündüz uyuyor
Ben oysho aldım bpyut olarak yeterli görüyorumKızlar anne bebek çantası markası öneriniz var mı ?
Ben bunu alıcam yorumları çok iyi bugün veririm siparişKızlar anne bebek çantası markası öneriniz var mı ?
İlk çocuğumda da anakucagı almadım pusetle idare ettik hatta onda arabayla gezerek uyuyordu. Gümüş kapağı aşırı pahalı benim dr um bana memelyn önerdi kullandım asla yara olmadı tavsiye ederimKızlar anakucağı aldınız mı aldıysanız ne aldınız, kaşık biberon alacak mısınız, gümüş kapak
canım nasılsın gecti mi vajina ağrın ? ben 22 haftalık oldum bir haftadır falan cok siddetli vajina ağrım var hareket ederken.gece uyurken sağ sola dönerken bile ağrı cekiyorum.kemik ağrısı kas ağrısı gibi cok değişik. senin de öyle miydiKızlar benim gibi ileri hafta olanlardan hareket ederken vajina ağrısı çeken var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?