- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Ben hepsini toplam 19.800 civarında aldım sadece araba 14bin küsürdüaaaa inanmıyorum 18.130 şimdi siz kaça almıştınız baliosla arasında kaldık neden twist seçtiniz kararsız kaldımben de gidip bugün alacağım
Cybex eezy twist aldım canim.Hangi modeline baktınız ben de Cybex düşünüyorum da bu aralar alacağım.
Bir de kızlar babybjörn muadili anakucağı alan araştıran var mı? Ya da daha önce kullanmış olan
300 tl kadar falan vardı indirim normal fiyatındanİndirim var mıydı normal fiyata mı aldın
Cybex için bu indirimi beklemek çok mantıklıymış çok üzgünüm erken aldığımaCybex eezy twist aldım canim.
Babybjörn muadili anakucağı olarak da ohyo marka aldım
Aynen benimde öyleBu arada benimde bebeğim erkek ve 25 haftalığız . Son 1 haftadır hareketleri daha fazla hissediyorum gibi ama dediğin gibi seğirme gibi hissediyorum bir de son 1 haftadır karnıma bakınca karnımdan da belli oluyor seğirmeler. Ama asla sert bir tekme vs atmıyor
Ya burada bir arkadaş haber verdi yoksa bende bu kadar iyi bi fiyata alamazdımCybex için bu indirimi beklemek çok mantıklıymış çok üzgünüm erken aldığımabenim aldığımdan aşırı ucuz , hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de mamma aldım ana kucağı olarak
Sağlık ocağında mı verdiniz? Çünkü onlar her ay kan için çağırıyor zaten ama ben pek memnun değilim hiç d vit, demir, b12 vs bakmıyorlar tsh bi bakiyor bi bakmiyor yarım yamalak yaniKızlar b12im düşmüş 180 düşüklüğü yaşayan var mı ve size önerim kanlarınızı tekrarlayın daha bir ay önce herşey iyiyken şuan herşeyim düşmüş
Yok ben hastaneye gittim özellikle istedim sağlıkcıyım dedim bunlarda gerekli bakmanız gerek hepiniz baktırın kızlar biz iyi olmadan iyi edemeyizYa burada bir arkadaş haber verdi yoksa bende bu kadar iyi bi fiyata alamazdımGüzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize
Sağlık ocağında mı verdiniz? Çünkü onlar her ay kan için çağırıyor zaten ama ben pek memnun değilim hiç d vit, demir, b12 vs bakmıyorlar tsh bi bakiyor bi bakmiyor yarım yamalak yani
B Buffalosos yok canım çalışanların sssk dan aldıkları maaşı ama doğum parası devletin verdiği cüzzi bir miktları, ben oğlumda çalışmıyorum doğum parası aldım. Pttden alıyorsunuz.Bağkur kısmını bilemiyorum ama doğum parası diye bir şey yok aslında. Doğum parası denen şey çalışan annelerin 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası olmak üzere 4 aylık maaşlarının sigortadan ödenmesidir. Raporlu sayıldığımız için sgk tarafından maaş alıyoruz. Bağkurda nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
Calismayanlarda mi aliyo?B Buffalosos yok canım çalışanların sssk dan aldıkları maaşı ama doğum parası devletin verdiği cüzzi bir miktları, ben oğlumda çalışmıyorum doğum parası aldım. Pttden alıyorsunuz.
Çok iyi fiyata almışsınız şu an 24bine yakın tutuyor çok üzüldümCybex eezy twist aldım canim.
Babybjörn muadili anakucağı olarak da ohyo marka aldım
Trendyolun 7 Kasım'da basliyor ona bakın istersenizÇok iyi fiyata almışsınız şu an 24bine yakın tutuyor çok üzüldüm
canım melio ve easy arasında ne düşünüyorsun ne fark varmış
Ya ben bu linke tıklayınca 14küsür gözüküyorÇok iyi fiyata almışsınız şu an 24bine yakın tutuyor çok üzüldüm
Canım melio küçük tekerli ve heryere kolayca sığıyor melio kullananlar çok memnun ama büyük teker kadar sürüsü rahat degilmişcanım melio ve easy arasında ne düşünüyorsun ne fark varmış( çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?