Canım hafiflik ve yer kaplama açısından kabin boy iyi. Ama ben bana dönük de kullanmak istiyordum o da travel sistemde var. Bir de büyük tekerlek daha konforlu geldi ondan travel aldım ama aşırı ağır yaKızlar şimdi bebek arabası bakıyorum şu Kasım indirimlerinde alayım diyorum travel sistem mi yoksa kabin boy olanlar mı
Ben de 1 numarayı bionaturel aldım 3 numarayı da molfix indirimi görürsem alayım o zaman. Prima premium çok pahalı yaEvet canım o sanırım çocuktan çocuğa değişiyor sanırım ama sleepy çocuğu o kadar pişik yaptı ki o yüzden bez stoklamaya korkuyorum
Molfixin pure soft serisi iyi diyorlar sarı olan. Ondan mı aldı acaba
ben de yaşadım öyle bir durum mahvoldu yavrumEvet canım o sanırım çocuktan çocuğa değişiyor sanırım ama sleepy çocuğu o kadar pişik yaptı ki o yüzden bez stoklamaya korkuyorum
Doğrudur canım çalışanlara süt parası da veriliyor mu pekiBu az olan ve herkese verilen doğum parası değil, süt parası. Doğum parası çalışan annelere yasal olarak ücretli izinlerinde verilen maaş. Herkes almıyor bu maaşı, sadece çalışan anneler.
canım iyi günlerde kulkanın hangi model ve puseti aldınız bizde bugün almayı planlıyoruzArtık hayal oldu canım bugün cybex indirime girince 19.000tl bebek arabası + pusetine bayıldıkartık ne zaman alırız onu bilemiyorum
Evet evet veriliyorDoğrudur canım çalışanlara süt parası da veriliyor mu peki
Yaa teşekkür ederim bana da öyle geliyor sakın ve uslu bi çocuk olacak gibi geliyor ama yine de bi sorayım dedim sağolunİlk oğlumda doğuma kadar hareketlerini doğru düzgün hissetmiyordum. Bu sefer hareketleri dışardan bakan bile görünüyor her çocuk farklı ve bence iç karın olayı da farklı. Sakin uslu çocuk iyidir
amiin tatlım inşallahTamam canım bakayım bende sağol. Güle güle kullansın oğluş
ay kardesımde deprem zamanı hataydalar, sleepy kullanmıştı 1 ay mecburen bez bulamadılar.. ama resmen çiş çıkarıyor demişti bende o yüzden almadım sleppyEvet canım o sanırım çocuktan çocuğa değişiyor sanırım ama sleepy çocuğu o kadar pişik yaptı ki o yüzden bez stoklamaya korkuyorum
Anne karnındaki hal ile doğum sonrası aynı olur diyolar bende bilmiyorum ama çok fazla hareketli olması sert tepkileri de pek hos değilYaa teşekkür ederim bana da öyle geliyor sakın ve uslu bi çocuk olacak gibi geliyor ama yine de bi sorayım dedim sağolun
Hangi modelinden aldınız acaba?dmlcm ben braun ateş ölçeri almaya karar verdim ya Hepsiburada ebebek satıcısından aldım, telsiz için beklicem ama bi de oto koltuğu ikisine daha bakıyorum. Haber vereyim dedim
Hayırlı olsun canımm, güle güle kullanBiz bugün aldık Siemens 17.500 8 taksite hafta sonu gelecek kuruluma
Eezy twist2 +Aton B2 + puset için adaptör aldık canım teşekkür ederimcanım iyi günlerde kulkanın hangi model ve puseti aldınız bizde bugün almayı planlıyoruz
aaaa inanmıyorum 18.130 şimdi siz kaça almıştınız baliosla arasında kaldık neden twist seçtiniz kararsız kaldımEezy twist2 +Aton B2 + puset için adaptör aldık canım teşekkür ederimkeşke dün sabah alsaydınız talep çok olunca fiyatı arttırdılar
Bu arada benimde bebeğim erkek ve 25 haftalığız . Son 1 haftadır hareketleri daha fazla hissediyorum gibi ama dediğin gibi seğirme gibi hissediyorum bir de son 1 haftadır karnıma bakınca karnımdan da belli oluyor seğirmeler. Ama asla sert bir tekme vs atmıyorKızlar benim kafama takildi
Siz hep bebekler deli gibi tekmeler atıyor diyorsunuz ya
Benim Oğluşum aşırı aşırı kuvvetli vurmuyor vuruyor da dönüyor da takılıyor gibi seğirme yuvarlanma gibi çok çeşitli hareketler yapıyor ama öyle karnım yırtılacak gibi vurmuyor benim gibi olan var mı ?
Hangi modeline baktınız ben de Cybex düşünüyorum da bu aralar alacağım.Artık hayal oldu canım bugün cybex indirime girince 19.000tl bebek arabası + pusetine bayıldıkartık ne zaman alırız onu bilemiyorum
İndirim var mıydı normal fiyata mı aldındmlcm ben braun ateş ölçeri almaya karar verdim ya Hepsiburada ebebek satıcısından aldım, telsiz için beklicem ama bi de oto koltuğu ikisine daha bakıyorum. Haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?