2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
merhaba aranızda idrar yolu enfeksiyonu olan var mı yada kültürde ürüme çıkan?

Herkese olduğu gibi bana da karamsarlık mutsuzluk çöktü dün akşamdan beri bir mutsuzluk var hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor . Ankara’da dünden beri hava kapalı ondan mı acaba bilmiyorum

güzel günlerde kullanman dileğiyle çok teşekkür ederim

ne önerdi peki doktorun yada ne yapıyorsun geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim. Bu 3. Nuksedisi diğer 2 sinde tek kullanımlık şase vermişlerdi. Fakat bu son seferde baya yükselme oldu. Salı günü damardan antibiyotik serum aldım ve 6 günlük antibiyotik fitil verdi doktorum. Onun haricinde verdiği tavsiye bolca su iç dedi. Başka türlü bi sey yok ne yazık ki. sizin kaç çıktı enf

Çalışmayanlar da alıyor ama arkadaşların dediği gibi süt parası o, 300, 400 bişey di. Şimdi ne kadardır bilemiyorum.
Iyiymis 1 2 paket bez alınır çok da bi sey degil galiba ama.. başvuru mu yapılıyor yoksa doğum sonrası direk cikiyo mu acaba

Kubraa_07 Porodica arkadaşlar herkese selamlar. Benim dün kontrolum vardı. Şeker kontrolum vardı. Doktorum önceki çocukların kilosunu sordu. Muayene etti. Muayeneden sonra sadece açlık tokluk yapacağım dedi. Önce ac kan verdim sonra kahvaltı ettim. İlk lokmadan 1 saat sonra da tokluk aldılar. Açlık şekeri 78, tokluk 124 çıktı. Doktorum iyi dedi.
Kanım geçen ay 8 di, doktorum ilacı sabah akşam vermişti. Dün 9 çıktı. Doktorum serum verelim dedi. Dün aldım serumu. Eşim eczanede 2 kutuyu 600 küsür almış, serum bağlamayada 600 aldı hastane.
Kubraa_07 canım bana damar yolu açılmadı. Ama ilk kanı alan başkaydı. 2. Alan başkaydı. İkinci sordu damar yolu açık mı diye, demek hemşireler farklı çalışıyor.

Kızlar gebelik şekeri tanısı alan var mı açlık şekeri kaç sınır biliyor musunuz
Canım ben dün yaptım ama ben şeker yüklemesi yap adım doktorum açlık tokluk bakalım dedi. Hastanenin ki böyle.

Eklentiler

• Screenshot_20231102-141932_e-Nabz.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20231102-141859_e-Nabz.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
Aaa hangi ilaçtı peki o damardan verilen. Benim doktorumun söylediği ilaç çok pahalı ya eczaneye sorduk tanesi 3850 dediler. Bende devlette dahiliye doktoruna yazdirmak için gittim bugün. Kadin tekrar kan tahlili istedi. Ayrıntılı bi bakalım dedi. Evet gebe oldugun icin rapor hakkin var bu ilacta ama gebelere kadin dogum doktoru yaziyor normalde sen yinede bi kadin dogumdan da randevu al birlikte takip edelim dedi. Kadin dogumdan da randevu aldım oda ayın 7 sinde. Bakalım ne olacak.
Bende şeker tahlili için gidince söyliyim o zaman damar yolu açsınlar 3 kere ayrı ayrı kolumu deldirmek istemiyorum ben yaa

Canım 2. Olan

Eklentiler

• IMG-20231101-WA0000.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…