2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar park yatak ne aldınız ? İndirim var ya bakayım ben beşiği arkadaşıma vermiştim şimdi geri isteyemiyorum

Ben sadece 1 numara olarak 1 paket goon aldım. Onun kaliteli olduğunu duydum.Hem de japon malı iyidir diye onunla başlayacağım

Günde bi tane havuc yiyin çok abartmadan suyu artacaktik Allahın izniyle

Teşekkür ederim canım evet havuç suyunu bende duymuştum ama dünkü doktorda öyle yiyip içmeyle çoğaltılacak bişey değil demişti. Bende anlamadım
Ben şu ile ilgili sorun yaşamadım fakat aburcubur yemeyeyim diye günlük havuc salatalık felan yerdim hem şeker oranı düşük meyve gibi değil diye. En son salı günü Doktor baya suyu var dedi bende havuc yiyorum dedim bi tane diye. Havucta a vit olduğu için çok aşırıya kacmamak gerek. Deneyin bi sey kaybetmezsiniz. Bi sonraki muayene de belli olur fark olup olmadigi

Ay kızlar ne oldu biliyo musunuz. Bu aksam uzun zamandir kv gitmiyoduk oraya gitmistik. Yol kenarinda cop kutusu vardi icine yeni dogmus bebek atmislar. Eve gitmek icin disari cikmistik. Ortalik karismis. Polisler bizi görünce gelip sordular başta söylemediler ama sonradan öğrendik. Şükür bebek sag ve iyiymis ama kimin attığı hala bulunamadı hala şok içindeyim hani bu sitede de görüyoruz ya surtunup surtunup gebe kalıyorlar işte sonrasının akıbeti böyle oluyo demek ki. Bu şehirde ilk kez şahit oluyoruz bide ates yakmaya çalışmışlar ölsün diye. Çöpten duman cikiyodu

Allahım yarabbim ya evlatlık verseler beri çöpe atmak ne of of bu nasıl vicdan ver yurda bari evlatlık için yanan tutuşan aileler var ne güzel de aile olurlar ah yavrum ah

Oyyy kıyamam yaa okuduğum an tüylerim diken diken oldu

Allahım yarabbim ya evlatlık verseler beri çöpe atmak ne of of bu nasıl vicdan ver yurda bari evlatlık için yanan tutuşan aileler var ne güzel de aile olurlar ah yavrum ah
Yüksek ihtimal öğrenci kesimi. Biz ilk başta biri geldi başka yerden öyle attı demiştik ama doğum çok yeni olmuş. Civarda hep aileler oturur bunu yapacaklarini düşündüğümüz biri de yok. Öğrenci biriydi sanirim. Temizlik kovası felan da atmışlar polis aldı delil olarak.
Devlet koruma altına alır zaten umarım güzel bi aileye emanet edilir bundan sonrası güzel olur

Bahtı şansı çok iyi olsun inşallah yavrum benim evlat hasretiyle yanan bir anne koynuna gitsin inşallah cenneti yaşatsınlar kuzuma güzel bir aile olup

Herkes anne olmamalı sözü ne kadar doğru bir kez daha anladık
Her şeyi geçtim yakmaya çalışmak nedir Allah böyle insanların cezasını versin yazıklar olsun. bunlara insan bile dememeliyiz.
Allahım uzun ömürler versin o bebişe umarım yıllarca anne baba olma hasretiyle yanan anne baba olmayı en çok hak eden bi aileye verilir

Amin kuzum Amin. Nasıl bi insanlıktan cikmadir anlam veremiyorum hic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…