Sonuç kağıdını attım kendisine görünce geri dönüş yapar canım. Bakalım ne dicekBir de mustafa hocaya sor bakalım canım arttırmak için birşey yapman gerekiyormuymuş
Bende genel olarak az su içiyorum canım belki de ondan azaldı bilemiyorum ki. Bakalım kendi doktorum ne diyecekBana dün doktorum bol su iç dedi, bu ara azalttım mı dedi suyu...
Ben sadece 1 numara olarak 1 paket goon aldım. Onun kaliteli olduğunu duydum.Hem de japon malı iyidir diye onunla başlayacağımben de yaşadım öyle bir durum mahvoldu yavrumsonra bir sürü bez denedim molfix pure&soft ile devam ettim.Kızıma da ondan alacağım bir paket, iyi gelirse devam ederim.Stok yapmayacağım.Bir de sleepy çok sızdırıyor hele ilk zaman sürekli kaka yapıyorlar
Ben onu da Kraft almıştımKızlar park yatak ne aldınız ? İndirim var ya bakayım ben beşiği arkadaşıma vermiştim şimdi geri isteyemiyorum
Günde bi tane havuc yiyin çok abartmadan suyu artacaktik Allahın izniyleAyrıntılı ultrason randevumdan çıktım kızlar. Çok şükür herşey yolunda ogluşumda bi sıkıntı yok. Plasenta ön duvardaymış o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Güçlü vurduğu zamanlarda hissedersin onun dışında ki hafif hareketleri dönmelerini hissedemezsin plasenta arada duvar görevi görüyor dedi. Bi tek amniyon suyunda hafif bi azalma var şuanlık ciddi bi durum yok ama takip edilmesinde fayda var dedi. Çoğaltmak için ne yapmak lazım peki dedim. O senin elinde olan bişey değil sen azaltıp çoğaltamazsın dedi.
Ben şu ile ilgili sorun yaşamadım fakat aburcubur yemeyeyim diye günlük havuc salatalık felan yerdim hem şeker oranı düşük meyve gibi değil diye. En son salı günü Doktor baya suyu var dedi bende havuc yiyorum dedim bi tane diye. Havucta a vit olduğu için çok aşırıya kacmamak gerek. Deneyin bi sey kaybetmezsiniz. Bi sonraki muayene de belli olur fark olup olmadigiTeşekkür ederim canım evet havuç suyunu bende duymuştum ama dünkü doktorda öyle yiyip içmeyle çoğaltılacak bişey değil demişti. Bende anlamadım
İnşallah çok teşekkür ederimGünde bi tane havuc yiyin çok abartmadan suyu artacaktik Allahın izniyle
Hangi modeli acabaaaaBen onu da Kraft almıştım
Allahım yarabbim ya evlatlık verseler beri çöpe atmak ne of of bu nasıl vicdan ver yurda bariAy kızlar ne oldu biliyo musunuz. Bu aksam uzun zamandir kv gitmiyoduk oraya gitmistik. Yol kenarinda cop kutusu vardi icine yeni dogmus bebek atmislar. Eve gitmek icin disari cikmistik. Ortalik karismis. Polisler bizi görünce gelip sordular başta söylemediler ama sonradan öğrendik. Şükür bebek sag ve iyiymis ama kimin attığı hala bulunamadıhala şok içindeyim hani bu sitede de görüyoruz ya surtunup surtunup gebe kalıyorlar işte sonrasının akıbeti böyle oluyo demek ki. Bu şehirde ilk kez şahit oluyoruz bide ates yakmaya çalışmışlar ölsün diye. Çöpten duman cikiyodu
Oyyy kıyamam yaa okuduğum an tüylerim diken diken olduAy kızlar ne oldu biliyo musunuz. Bu aksam uzun zamandir kv gitmiyoduk oraya gitmistik. Yol kenarinda cop kutusu vardi icine yeni dogmus bebek atmislar. Eve gitmek icin disari cikmistik. Ortalik karismis. Polisler bizi görünce gelip sordular başta söylemediler ama sonradan öğrendik. Şükür bebek sag ve iyiymis ama kimin attığı hala bulunamadıhala şok içindeyim hani bu sitede de görüyoruz ya surtunup surtunup gebe kalıyorlar işte sonrasının akıbeti böyle oluyo demek ki. Bu şehirde ilk kez şahit oluyoruz bide ates yakmaya çalışmışlar ölsün diye. Çöpten duman cikiyodu
Yüksek ihtimal öğrenci kesimi. Biz ilk başta biri geldi başka yerden öyle attı demiştik ama doğum çok yeni olmuş. Civarda hep aileler oturur bunu yapacaklarini düşündüğümüz biri de yok. Öğrenci biriydi sanirim. Temizlik kovası felan da atmışlar polis aldı delil olarak.Allahım yarabbim ya evlatlık verseler beri çöpe atmak ne of of bu nasıl vicdan ver yurda barievlatlık için yanan tutuşan aileler var ne güzel de aile olurlar ah yavrum ah
Bende hep haberlerde duyardım ama bu kadar yakından şahit olup duyunca benimde içim ürperdi.Oyyy kıyamam yaa okuduğum an tüylerim diken diken oldu
Bahtı şansı çok iyi olsun inşallah yavrum benimYüksek ihtimal öğrenci kesimi. Biz ilk başta biri geldi başka yerden öyle attı demiştik ama doğum çok yeni olmuş. Civarda hep aileler oturur bunu yapacaklarini düşündüğümüz biri de yok. Öğrenci biriydi sanirim. Temizlik kovası felan da atmışlar polis aldı delil olarak.
Devlet koruma altına alır zaten umarım güzel bi aileye emanet edilir bundan sonrası güzel olur
İnşallah İnşallahBahtı şansı çok iyi olsun inşallah yavrum benimevlat hasretiyle yanan bir anne koynuna gitsin inşallah cenneti yaşatsınlar kuzuma güzel bir aile olup
Herkes anne olmamalı sözü ne kadar doğru bir kez daha anladıkAy kızlar ne oldu biliyo musunuz. Bu aksam uzun zamandir kv gitmiyoduk oraya gitmistik. Yol kenarinda cop kutusu vardi icine yeni dogmus bebek atmislar. Eve gitmek icin disari cikmistik. Ortalik karismis. Polisler bizi görünce gelip sordular başta söylemediler ama sonradan öğrendik. Şükür bebek sag ve iyiymis ama kimin attığı hala bulunamadıhala şok içindeyim hani bu sitede de görüyoruz ya surtunup surtunup gebe kalıyorlar işte sonrasının akıbeti böyle oluyo demek ki. Bu şehirde ilk kez şahit oluyoruz bide ates yakmaya çalışmışlar ölsün diye. Çöpten duman cikiyodu
Amin kuzum Amin. Nasıl bi insanlıktan cikmadir anlam veremiyorum hic..Herkes anne olmamalı sözü ne kadar doğru bir kez daha anladık
Her şeyi geçtim yakmaya çalışmak nedir Allah böyle insanların cezasını versin yazıklar olsun. bunlara insan bile dememeliyiz.
Allahım uzun ömürler versin o bebişe umarım yıllarca anne baba olma hasretiyle yanan anne baba olmayı en çok hak eden bi aileye verilir
Kesin ya reşit değil yada öğrenci. Zaten z kuşağının çoğunda duygu yokki annelik yüklensin..Yani demek ki Doğumla annelik hissi de gelmeyebiliyormuş bazılarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?