2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kubraa_07 Porodica doktorum 20 25 gün sonra faydası netleşir dedi. Şimdi tekrar günde 1 tane ilaç alıyorum. Bakalım inşallah şifa olur. Kuzenime sordum alayım bu serumu dedim evet al muhakkak dedi. Kansızlıkta bebeğe oksijen az gider ve bebekte kalp yetmezliği gelişebilir dedi.

benim wbc lokösit 8 çıktı +1 çıktı ama kültürde üreme olmadan mı antibiyotik verdi benim kültürde üreme çıktı ondan antibiyotik aldım cumartesi tekrar kültür vericem umarım geçmiştir artık. gerçi üreme geçiyor enfeksiyon doğum yapana kadar sürekli nüksediyor diyorlar

Evet canım biliyorum bana daha öncede verilmişti bu şekilde damar yolundan. İlaç verildikten sonra 1 aya tamamen etkisini göstermiş oluyor

Yok canım özel hasteneye gidiyorum, hatta Konya'non en Pahalısına gidiyorum, eşimin özel sigortası olduğu için.
Aaa tmm canım şimdi çözüldü durum. Özel sigorta olduğu için o fiyattan almışsındır Benim devlette yazdırıp almam lazım

Canım doktorun sana reçete olarak yazmış ya. Özel sigorta olduğu için de karşılamış olabilir

Kızlar pureseed diye bi organik marka da indirimde, şampuanı kremi ve bebe yağı var ben almayı düşünüyorum

Lökosit 145 çıktı en son. Daha öncekiler 11 21 idi. Bu kadar çok yükselmesi ve ihtihaplanmam çok olduğu için verdi antibiyotikleri.
Malesef enf bi kere olunca ancak doğumda bitiyomus. Doğuma kadar sürekli takipcisi olmamız lazım bende bakteri ve üreme çıkmadı elhamdülillah. Ama ben ayrıca progestan fitil kullanıyorum bi kaç başka grupta progestan da yatkınlık yaptığını soylemislerdi. Yoksa bolca su içiyorum günlük yoğurt yada ayran tüketiyorum ama nafile

Olabilir hiç bir fikrim yok canım, şimdi dışarı çıktım önüme çıkan bir eczaneye sordum. Elimde yok ama pahalı bir ilaç dedi ama fiyat veremem dedi.
Evet canım dedim ya eşim sordu eczaneye 3850 demişler duyunca şok oldum ben

Ayrıntılı ultrason randevumdan çıktım kızlar. Çok şükür herşey yolunda ogluşumda bi sıkıntı yok. Plasenta ön duvardaymış o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Güçlü vurduğu zamanlarda hissedersin onun dışında ki hafif hareketleri dönmelerini hissedemezsin plasenta arada duvar görevi görüyor dedi. Bi tek amniyon suyunda hafif bi azalma var şuanlık ciddi bi durum yok ama takip edilmesinde fayda var dedi. Çoğaltmak için ne yapmak lazım peki dedim. O senin elinde olan bişey değil sen azaltıp çoğaltamazsın dedi.

Havuç suyunun amniyon suyunu çoğalttığını okumuştum ve işe yarıyor yazanlar olmuştu deneyebilirsiniz.
Benim plesantada ön duvarda ama hareketleri çok iyi hissediyorum onu sıkıntı yapma

Havuç suyunun amniyon suyunu çoğalttığını okumuştum ve işe yarıyor yazanlar olmuştu deneyebilirsiniz.
Benim plesantada ön duvarda ama hareketleri çok iyi hissediyorum onu sıkıntı yapma
Teşekkür ederim canım evet havuç suyunu bende duymuştum ama dünkü doktorda öyle yiyip içmeyle çoğaltılacak bişey değil demişti. Bende anlamadım

Teşekkür ederim canım evet havuç suyunu bende duymuştum ama dünkü doktorda öyle yiyip içmeyle çoğaltılacak bişey değil demişti. Bende anlamadım
İstersen yinede dene canım bi zararı yok sonuçta.

bunu deneyip etkisini gören çok kişi var

Bana dün doktorum bol su iç dedi, bu ara azalttım mı dedi suyu...

Bir de mustafa hocaya sor bakalım canım arttırmak için birşey yapman gerekiyormuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…