bebişle çok kolaylık olur, çok iyi yapmışsınızTeşekkür ederim kuzumaldık valla daha çok bebiş vesile oldu inşallah rahat kullanımı olur
benim wbc lokösit 8 çıktı +1 çıktı ama kültürde üreme olmadan mı antibiyotik verdi benim kültürde üreme çıktı ondan antibiyotik aldım cumartesi tekrar kültür vericem umarım geçmiştir artık. gerçi üreme geçiyor enfeksiyon doğum yapana kadar sürekli nüksediyor diyorlarTeşekkür ederim. Bu 3. Nuksedisi diğer 2 sinde tek kullanımlık şase vermişlerdi. Fakat bu son seferde baya yükselme oldu. Salı günü damardan antibiyotik serum aldım ve 6 günlük antibiyotik fitil verdi doktorum. Onun haricinde verdiği tavsiye bolca su iç dedi. Başka türlü bi sey yok ne yazık ki.sizin kaç çıktı enf
Yok canım özel hasteneye gidiyorum, hatta Konya'non en Pahalısına gidiyorum, eşimin özel sigortası olduğu için.Ferinjeck banada bunun adını söyledi doktorum. Sana devlet hastanesinde ki doktor mu yazıp verdi bu ilacı canım
Evet canım biliyorum bana daha öncede verilmişti bu şekilde damar yolundan. İlaç verildikten sonra 1 aya tamamen etkisini göstermiş oluyor
Aaa tmm canım şimdi çözüldü durum. Özel sigorta olduğu için o fiyattan almışsındırYok canım özel hasteneye gidiyorum, hatta Konya'non en Pahalısına gidiyorum, eşimin özel sigortası olduğu için.
Ama eczane de özel sigorta geçiyor mu? Hiç öyle bir şey duymadım.Aaa tmm canım şimdi çözüldü durum. Özel sigorta olduğu için o fiyattan almışsındırBenim devlette yazdırıp almam lazım
Lökosit 145 çıktı en son. Daha öncekiler 11 21 idi. Bu kadar çok yükselmesi ve ihtihaplanmam çok olduğu için verdi antibiyotikleri.benim wbc lokösit 8 çıktı +1 çıktı ama kültürde üreme olmadan mı antibiyotik verdi benim kültürde üreme çıktı ondan antibiyotik aldım cumartesi tekrar kültür vericem umarım geçmiştir artık. gerçi üreme geçiyor enfeksiyon doğum yapana kadar sürekli nüksediyor diyorlar
105 üstü diye biliyorum açlıkKızlar gebelik şekeri tanısı alan var mı açlık şekeri kaç sınır biliyor musunuz
Olabilir hiç bir fikrim yok canım, şimdi dışarı çıktım önüme çıkan bir eczaneye sordum. Elimde yok ama pahalı bir ilaç dedi ama fiyat veremem dedi.Canım doktorun sana reçete olarak yazmış ya. Özel sigorta olduğu için de karşılamış olabilir
Evet canım dedim ya eşim sordu eczaneye 3850 demişler duyunca şok oldum benOlabilir hiç bir fikrim yok canım, şimdi dışarı çıktım önüme çıkan bir eczaneye sordum. Elimde yok ama pahalı bir ilaç dedi ama fiyat veremem dedi.
Havuç suyunun amniyon suyunu çoğalttığını okumuştum ve işe yarıyor yazanlar olmuştu deneyebilirsiniz.Ayrıntılı ultrason randevumdan çıktım kızlar. Çok şükür herşey yolunda ogluşumda bi sıkıntı yok. Plasenta ön duvardaymış o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Güçlü vurduğu zamanlarda hissedersin onun dışında ki hafif hareketleri dönmelerini hissedemezsin plasenta arada duvar görevi görüyor dedi. Bi tek amniyon suyunda hafif bi azalma var şuanlık ciddi bi durum yok ama takip edilmesinde fayda var dedi. Çoğaltmak için ne yapmak lazım peki dedim. O senin elinde olan bişey değil sen azaltıp çoğaltamazsın dedi.
Teşekkür ederim canım evet havuç suyunu bende duymuştum ama dünkü doktorda öyle yiyip içmeyle çoğaltılacak bişey değil demişti. Bende anlamadımHavuç suyunun amniyon suyunu çoğalttığını okumuştum ve işe yarıyor yazanlar olmuştu deneyebilirsiniz.
Benim plesantada ön duvarda ama hareketleri çok iyi hissediyorum onu sıkıntı yapma
İstersen yinede dene canım bi zararı yok sonuçta.Teşekkür ederim canım evet havuç suyunu bende duymuştum ama dünkü doktorda öyle yiyip içmeyle çoğaltılacak bişey değil demişti. Bende anlamadım
Evet canım haklısın evde havuçta var zaten hemen bugünden başlıycam denemeyeİstersen yinede dene canım bi zararı yok sonuçta.
bunu deneyip etkisini gören çok kişi var
Bana dün doktorum bol su iç dedi, bu ara azalttım mı dedi suyu...Ayrıntılı ultrason randevumdan çıktım kızlar. Çok şükür herşey yolunda ogluşumda bi sıkıntı yok. Plasenta ön duvardaymış o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Güçlü vurduğu zamanlarda hissedersin onun dışında ki hafif hareketleri dönmelerini hissedemezsin plasenta arada duvar görevi görüyor dedi. Bi tek amniyon suyunda hafif bi azalma var şuanlık ciddi bi durum yok ama takip edilmesinde fayda var dedi. Çoğaltmak için ne yapmak lazım peki dedim. O senin elinde olan bişey değil sen azaltıp çoğaltamazsın dedi.
Bir de mustafa hocaya sor bakalım canım arttırmak için birşey yapman gerekiyormuymuşAyrıntılı ultrason randevumdan çıktım kızlar. Çok şükür herşey yolunda ogluşumda bi sıkıntı yok. Plasenta ön duvardaymış o yüzden hareketlerini az hissediyormuşum. Güçlü vurduğu zamanlarda hissedersin onun dışında ki hafif hareketleri dönmelerini hissedemezsin plasenta arada duvar görevi görüyor dedi. Bi tek amniyon suyunda hafif bi azalma var şuanlık ciddi bi durum yok ama takip edilmesinde fayda var dedi. Çoğaltmak için ne yapmak lazım peki dedim. O senin elinde olan bişey değil sen azaltıp çoğaltamazsın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?