2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Daha karnımdayken bile aklım çıkıyor sağa sola dönerken acıdı mı bi yerine baskı oldu mu diye hiçte anaç değilimdir ama fena çarptı analık beni aşkla doldum

Daha karnımdayken bile aklım çıkıyor sağa sola dönerken acıdı mı bi yerine baskı oldu mu diye hiçte anaç değilimdir ama fena çarptı analık beni aşkla doldum
Sorma. Ben yıllarca mucade ettim. Hep derdim gebe kaldığımı öğrendiğimde sevgi yumağı olurum diye ilk 3 ay asla idrak edemedim gebe olduğuma. Sonra onu hissettikce. Tekmeleri ile uyandıkca kabullendim ve ayrı bi bağ olmaya başladı. Esim dışında kimse ellesin dokunsun istemiyorum karnıma. Oyle bi koruma içgüdüsü oldu. Onceden herkese sevdiririm derdim ama daha karnimdayken sakiniyorum ellerden.
Yani yaşıyoruz bunu elhamdülillah. Hareket ettikçe hic mi duygusu gelişmedi hicmi içi pirpir etmedi. Bilemiyorum..

Ben sadece 1 numara olarak 1 paket goon aldım. Onun kaliteli olduğunu duydum.Hem de japon malı iyidir diye onunla başlayacağım
Goonu ben oğlumda kullandım. Hiç pişik sıkıntımız olmadı. Hatta arada molfix,sleepy,prima da denedim. Goon kadar iyi değildi hiç biri. Tabi bana ve oğluşuma göre :)

1 saattir soykırımda katledilen bebekler için ağlıyorum canım çok yanıyor bu haber de beni mahvetti şuan.. nasıl bir zamandayız bilmiyorum..

Canım olay Kastamonu da mi oldu Instagram da bu tarz erkek bebek haberi gördüm içim acıdı o bebeğin Allah yardımcısı olsun

Kizlar idrae yaparken agrim oluyor ama cok degil bugun sabah da kasintim basladi. Soylemesi ayip esimle bile korunarak iliskiye giriyorum mikrop kapmamak icin.. Enfeksiyon mu sizce ? Randevu aldin doktordan bugun icin

Canım olay Kastamonu da mi oldu Instagram da bu tarz erkek bebek haberi gördüm içim acıdı o bebeğin Allah yardımcısı olsun
Evet evet kastamonu da oldu
Erkek mi kizmi bilmiyorum ki. İnşallah başka da yoktur aynı haberden bahsediyoruz değil mi

Kızlar hepinize merhaha elimde ikeanın ahşap beşiği var sıfır kutuda hiç açılmadı dahi almy düşünen varsa döneblrmi bana? 2100e aldım 1800e bırakacam kutsunda direkt kargo yapacam

Kubraa_07 bak aklıma ne geldi doktor ilacı yazarken reçete edeceğim demedi raporunu yazacağım dedi, belki o yüzden de ilacı indirimli almış olabiliriz.

Kızlar devlette doğum yapacak olanlar kimler?Ben özele gidiyordum ama eşim düşüp ameliyat olunca masraflar kısılmak zorunda kaldı devlete geçmeyi düşünüyorum ama nedense devlete karşı içimde hep bir fobim var birde doğum olunca isteksizim biraz ama mecbur kaldığım için devlete geçmeyi düşünyrum

Ben devlete gidiyorum aksi durum olmazsa devlette yapicam dogumumu.
Ozellerin malesef ücreti çok düşündürüyor. İnşallah devlette bilgili ve ilgili bi hekime rast gelirsin

Kubraa_07 bak aklıma ne geldi doktor ilacı yazarken reçete edeceğim demedi raporunu yazacağım dedi, belki o yüzden de ilacı indirimli almış olabiliriz.
Ben doktoruma söyledim dedim ilacın ücreti baya pahalıymış devlet hastanesine gidip yaptırsam olur mu diye ama bana hiç rapor yazarım yada yazıcam gibi bişey demedi canım. Ay valla anlamadım yılan hikayesine döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…