2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben devlete gidiyorum aksi durum olmazsa devlette yapicam dogumumu.
Ozellerin malesef ücreti çok düşündürüyor. İnşallah devlette bilgili ve ilgili bi hekime rast gelirsin
Muayene olduğunuz doktor girmiyor doğuma dimi hangisi denk gelirse erkek veya kadın doktor hangisi denk gelirse dye duydum doğrumu

1 ayda çok yavaş yükselmişEvet damardan alınan demir ilaçları pahalı diye biliyorum zaten ben şimdi pekmeze de başladım inşllh faydası olur

Evet evet kastamonu da oldu
Erkek mi kizmi bilmiyorum ki. İnşallah başka da yoktur aynı haberden bahsediyoruz değil mi
Evet canım bu görüntüydu gördüğüm benimde . Allah yardımcısı olsun bebisin bu son karanlık gecesi olur inşallah daha aydınlık sağlıklı güzel bir hayat onu bekler

Valla yaaa, bende burada okuduklarımdan eşimi alıştırıyorum bak doktor serum derse ilaç çok pahalıymış diye

Muayene olduğunuz doktor girmiyor doğuma dimi hangisi denk gelirse erkek veya kadın doktor hangisi denk gelirse dye duydum doğrumu
Canım devlette hep aynı doktor denk gelmiyor ki kim varsa artık mecbur ona muayene oluyorsun. Ben de devlette düşündüm ama durum böyle olunca vazgeçtim

canım siz çok büyük bir olay atlattınız çok şükür eşin sağlam bebeğin oluyor o da inşallah sağlıkla gelsin hiç üzülme umursama bile özelde doğum için plan yapan bile bakarsın yolda doğurur bir şekilde çıkacak bu bebekler sağ salim çıksınlarda özellerde ciddi paralar haklısın çok güzel devlet hastaneleri var hele normal doğumda hepsi aynı ebeler herşeyi hallediyor evde suda doğum yapan da dolu her özel de bir değil hizmet hastanesi misal bana göre devlet hastanesnden bir farkını göremedim

Normal doğum mu düşünüyorsun canım? Normal için devlet bir tık daha iyi diyorlar çevremde devlette yapmış insanlar var ebeler hemşireler çok ilgili sık sık doğum olduğu için de daha rahatlar demişti hastane hastanedir canını sıkma , hatta devlette cüzi bir ücret verince kişiye özel oda veriliyormuş bir konuş istersen

Kızlar bebek bakım çantam geldi baya büyük ve içi geniş iyi ki almışım.Dikişleri kumaşı felan baya sağlam geldi bana.İçinde ve dışında da bir sürü bölme var.Alt açma aparatıyla gönderdiler.1 gün sonra fiyatlar zamlanacakmış düşünen varsa alabilir.

Eklentiler

• IMG_20231103_125149.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20231103_124943.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20231103_124753.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20231103_124748.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 81
Dün kalbim tekledi sanki akşam bir anda kalp atışım değişti eşime dedim bisey oluyor diye o da panik oldu çok hızlı atmaya başladı bebek hissetti mi naptı aşırı hızlı hareket etti sürekli tekmeledi vurdu hissetti heralde çok korktum bisey olcak diye , hızlı kalp atışı devam etti uyuyana kadar normal mi acaba

Normal bence çünkü bendede oluyor
Dünde kalbime bıçak saplanır gibi oldu bian
İnşallah önemli bir şey değildir

Bende de bu aralar ciddi kalp çarpıntısı başladı zaten hamile kaldığımdan beri 120 lerde atıyordu.Dün bi ara 149 olmuş rekor kırmışım resmen.Özellikle yemek yerken nefesim kesiliyor kalp çarpıntısından.Normal mi bilmiyorum bende

Kızlar ben şeker yükleme testine geldim 1 saat sonra 3. Kanı vericem
75 ml içecek içtim hiç korktuğum gibi olmadı
Gece unutup süt içmiştim az kalsın yapmıycaklardı 8 saat doldu diye yaptılar haberiniz olsun

Tansiyonunu ölçtünmü o süreçte
Benim tansiyon düşünce o şekil de oluyır

benim ablam istanbulda şehir hastanesinde doğum yaptı doktorlar gayet ilgili ve iyi insanlardı hemşireler ebeler noktasında aynı şeyi söyleyemem ama biraz şans açıkçası. Bir de hangi doktora denk gelirsen durumu var tabi doğum esnasında seni görecek kişileri seçemiyorsun

Kızlar dolaptan @panayear sayfasından aldım bunları şu kolej çoraplarının aynısı bende var beyaz sporla giyiyorum annesiyle ikiz gibi olcak , bayıldım çok tatlılar yumuşacık
10’lu 170’e aldım indirim istedim toplu diye

Eklentiler

• IMG_7582.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 73
Ben de hala doğum doktoruma karar veremedim şu ana kadar ilçemizdeki devletteki tüm doktorları gördüm maalesef çok ilgisiz ve suratsızlardı mecburen özele yöneldim. Özel olarak da en çok duyduğum 2 doktor vardı birinin kendi kliniği var ve doğum için özel hastaneyle anlaşmalı,doğumları bu hastanede yaptırıyor kliniğinde çok fazla cihaz desteği yok nst vs. Ama bu adam yıllardır bu ilçedeki en iyisi olarak biliniyor. Bir de o özel hastanede çalışan bir doktor var bu kadın için de iyi diyenler kadar kötü diyenler de duymaya başladım ama o hastanedeki en iyi yine de bu kadın. Şimdi hem erkek olmasından kaynaklı çok rahat edeceğimi düşünmediğimden hem de doğuma yakın zamanlardaki kontrollerdeki sürecin nasıl olacağını bilmediğimden bu adamdan emin olamıyorum. Kadın olana yakın hissediyorum hem kontroller vs hastane bünyesinde takibim daha kolay olur gibi geliyor ama bu kadından memnun olmayanları da duydum kafam çok karıştı. Siz ne tercih ederdiniz kızlar inşallah anlatabilmişimdir

Tsh değerin kaç çıkıyor canım yüksekse o da çarpıntı yapıyor

Kızlar şeker yüklemesinde içecekler 50 mg ya da 75 mil olması neye göre seçiliyor biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…