Muayene olduğunuz doktor girmiyor doğuma dimi hangisi denk gelirse erkek veya kadın doktor hangisi denk gelirse dye duydum doğrumuBen devlete gidiyorum aksi durum olmazsa devlette yapicam dogumumu.
Ozellerin malesef ücreti çok düşündürüyor. İnşallah devlette bilgili ve ilgili bi hekime rast gelirsin
1 ayda çok yavaş yükselmiş@Kubraa_07Porodica arkadaşlar herkese selamlar. Benim dün kontrolum vardı. Şeker kontrolum vardı. Doktorum önceki çocukların kilosunu sordu. Muayene etti. Muayeneden sonra sadece açlık tokluk yapacağım dedi. Önce ac kan verdim sonra kahvaltı ettim. İlk lokmadan 1 saat sonra da tokluk aldılar. Açlık şekeri 78, tokluk 124 çıktı. Doktorum iyi dedi.
Kanım geçen ay 8 di, doktorum ilacı sabah akşam vermişti. Dün 9 çıktı. Doktorum serum verelim dedi. Dün aldım serumu. Eşim eczanede 2 kutuyu 600 küsür almış, serum bağlamayada 600 aldı hastane.
@Kubraa_07 canım bana damar yolu açılmadı. Ama ilk kanı alan başkaydı. 2. Alan başkaydı. İkinci sordu damar yolu açık mı diye, demek hemşireler farklı çalışıyor.
Evet canım bu görüntüydu gördüğüm benimde . Allah yardımcısı olsun bebisin bu son karanlık gecesi olur inşallah daha aydınlık sağlıklı güzel bir hayat onu beklerEvet evet kastamonu da oldu
Erkek mi kizmi bilmiyorum ki. İnşallah başka da yoktur aynı haberden bahsediyoruz değil mi
Valla yaaa, bende burada okuduklarımdan eşimi alıştırıyorum bak doktor serum derse ilaç çok pahalıymış diyeBen doktoruma söyledim dedim ilacın ücreti baya pahalıymış devlet hastanesine gidip yaptırsam olur mu diye ama bana hiç rapor yazarım yada yazıcam gibi bişey demedi canım. Ay valla anlamadım yılan hikayesine döndü
Canım devlette hep aynı doktor denk gelmiyor ki kim varsa artık mecbur ona muayene oluyorsun. Ben de devlette düşündüm ama durum böyle olunca vazgeçtimMuayene olduğunuz doktor girmiyor doğuma dimi hangisi denk gelirse erkek veya kadın doktor hangisi denk gelirse dye duydum doğrumu
canım siz çok büyük bir olay atlattınız çok şükür eşin sağlam bebeğin oluyor o da inşallah sağlıkla gelsin hiç üzülme umursama bile özelde doğum için plan yapan bile bakarsın yolda doğurur bir şekilde çıkacak bu bebekler sağ salim çıksınlardaKızlar devlette doğum yapacak olanlar kimler?Ben özele gidiyordum ama eşim düşüp ameliyat olunca masraflar kısılmak zorunda kaldı devlete geçmeyi düşünüyorum ama nedense devlete karşı içimde hep bir fobim var birde doğum olunca isteksizim biraz ama mecbur kaldığım için devlete geçmeyi düşünyrum
Normal doğum mu düşünüyorsun canım? Normal için devlet bir tık daha iyi diyorlar çevremde devlette yapmış insanlar var ebeler hemşireler çok ilgili sık sık doğum olduğu için de daha rahatlar demiştiKızlar devlette doğum yapacak olanlar kimler?Ben özele gidiyordum ama eşim düşüp ameliyat olunca masraflar kısılmak zorunda kaldı devlete geçmeyi düşünüyorum ama nedense devlete karşı içimde hep bir fobim var birde doğum olunca isteksizim biraz ama mecbur kaldığım için devlete geçmeyi düşünyrum
Normal bence çünkü bendede oluyorDün kalbim tekledi sanki akşam bir anda kalp atışım değişti eşime dedim bisey oluyor diye o da panik oldu çok hızlı atmaya başladı bebek hissetti mi naptı aşırı hızlı hareket etti sürekli tekmeledi vurdu hissetti heralde çok korktum bisey olcak diye , hızlı kalp atışı devam etti uyuyana kadarnormal mi acaba
Bende de bu aralar ciddi kalp çarpıntısı başladı zaten hamile kaldığımdan beri 120 lerde atıyordu.Dün bi ara 149 olmuş rekor kırmışım resmen.Özellikle yemek yerken nefesim kesiliyor kalp çarpıntısından.Normal mi bilmiyorum bendeDün kalbim tekledi sanki akşam bir anda kalp atışım değişti eşime dedim bisey oluyor diye o da panik oldu çok hızlı atmaya başladı bebek hissetti mi naptı aşırı hızlı hareket etti sürekli tekmeledi vurdu hissetti heralde çok korktum bisey olcak diye , hızlı kalp atışı devam etti uyuyana kadarnormal mi acaba
Tansiyonunu ölçtünmü o süreçteDün kalbim tekledi sanki akşam bir anda kalp atışım değişti eşime dedim bisey oluyor diye o da panik oldu çok hızlı atmaya başladı bebek hissetti mi naptı aşırı hızlı hareket etti sürekli tekmeledi vurdu hissetti heralde çok korktum bisey olcak diye , hızlı kalp atışı devam etti uyuyana kadarnormal mi acaba
benim ablam istanbulda şehir hastanesinde doğum yaptı doktorlar gayet ilgili ve iyi insanlardı hemşireler ebeler noktasında aynı şeyi söyleyemem ama biraz şans açıkçası. Bir de hangi doktora denk gelirsen durumu var tabi doğum esnasında seni görecek kişileri seçemiyorsunKızlar devlette doğum yapacak olanlar kimler?Ben özele gidiyordum ama eşim düşüp ameliyat olunca masraflar kısılmak zorunda kaldı devlete geçmeyi düşünüyorum ama nedense devlete karşı içimde hep bir fobim var birde doğum olunca isteksizim biraz ama mecbur kaldığım için devlete geçmeyi düşünyrum
Tsh değerin kaç çıkıyor canım yüksekse o da çarpıntı yapıyorBende de bu aralar ciddi kalp çarpıntısı başladı zaten hamile kaldığımdan beri 120 lerde atıyordu.Dün bi ara 149 olmuş rekor kırmışım resmen.Özellikle yemek yerken nefesim kesiliyor kalp çarpıntısından.Normal mi bilmiyorum bende
50 de yüksek çıkarsa 75 lik yapılıyorKızlar şeker yüklemesinde içecekler 50 mg ya da 75 mil olması neye göre seçiliyor biliyor musunuz
Tiroid ilacımı bayadir almıyorum aldıktan sonra kustuğum içinTsh değerin kaç çıkıyor canım yüksekse o da çarpıntı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?