2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kan değerlerin nasıl canım, benim 8lerdeyken çarpıntım oluyordu.

Canım herkesin enerjisi birbirini tutmaya bilir, herkesin beklentisi farklıdır. Bence bir iki muayenesine gidip öyle karar vermelisin. Belki sen çok memnun kalacaksın

Muayene olduğunuz doktor girmiyor doğuma dimi hangisi denk gelirse erkek veya kadın doktor hangisi denk gelirse dye duydum doğrumu
Eger normal doğumsa ve doğum esnasında bi sıkıntı yoksa ebeler doğum yaptiriyo. Fakat sezeryansa doktor günü belirliyo ozel gibi gidip takipli olduğunuz doktorda oluyorsunuz. Fakat sezeryana karar verildi normal olmaması gerek yada anı bi sey oldu. Sezeryan içinde o gün kim nobetciyse sezeryani o doktor yapiyo acil durumda

Canım devlette hep aynı doktor denk gelmiyor ki kim varsa artık mecbur ona muayene oluyorsun. Ben de devlette düşündüm ama durum böyle olunca vazgeçtim
O biraz hastahane ile alakalı. Yani büyük şehirde randevu bulmak zordur diye düşünüyorum. Ben kastamonu gibi bibyerde nadiren randevu dusuruyorum. Fakat hastahanenin çalışma programını nette yayınlıyorlar. Mesela yarın gidicem bakıyorum doktorum nobetcimi ameliyat günümü pol mü ona göre gidiyorum randevusuz. Takipli olduğum içinde hemen giriş yapiyo sıra bekliyorum

Ben de 1 numarayı bionaturel aldım 3 numarayı da molfix indirimi görürsem alayım o zaman. Prima premium çok pahalı ya
Canım bende molfix alacağım sanırım indirim bekliyorum trendyolun bebek arabası da araştırmalarım sonucu cybex twist-2 kabin boy alıcam 360 derece dönüyormuş şu an hepsiburada fiyatı baya iyi kartım pazar günü dönüyor indirim devam ederse alayım artık

Kızlar dün devlet te kontrolüm vardı 24 haftalık ama 22 haftaya uyumluymuş kilosu ama kaç kilo olduğunu söylemedi varmı bengibi kilosu 2 hafta geriden gelen ne yapabilirim herşeyde yiyorum aslında 1 hafta geriydi şimdi 2 hafta oldu

Kqsar peynir havus findik.bebegin gelişimini çok etkiliyor canim

Fındık, badem,kaşar peyniri, muz, yeşilmercimek,süt,Nesquik
En çok nesquik kilo aldırıyor
Ben hep bunları yiyorum 2 hafta önden gidiyordu en son

hıc sıkma canını bunlar olabılıyor,
cevız, fındık, kaşar,muz ,kefir ,süt vs bebege faydalı ve kilo aldıran besinlerin içersinde

Orada öyledir tabi canım ama istanbulda malesef randevu bile zor bulunduğu için kim denk gelirse o, randevusuz zaten kabul edilmiyor.

Şehir hastaneleri bence çok iyi bulunduğum yerde olsa bende şehir hastanesinde doğum yapardım ancak bu sezaryen olayı bence doktordan doktora değişiyor arkadaşım hamileyken takibini devlet hastanesinde yapıyordu ve sezaryen istediğini söylediğinde doktor yaparız demişti ve yapmıştı bence olay biraz doktorun insiyatifine kalıyor

Evet yapılıyor artık.sezeryqn olacak arkadaşlarım 36 haftadan itibaren dogum. Çantasını hep.yanımızda bulunduralim ben ilk.hamileligimde kontrol.diye gittim acil.dogumq sezeryanq girdim Allah'tandır ev ile hastane yakındı ɓabama.bir telefon esyalari geri diye ben doğumdan çıkmadan babam.cantqylq ameliyat hanenin onundeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…