- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
İkisine de gittim canım ikisi de güven verdi aslında bana. Hiç düşünmeden kadın olan doktorla devam edecektim ama biriyle davalık olmuş, doğum esnasında bebek çıkmadığı için 5 kere vakum yapmış bebeğin kafası şekil değiştirmiş falan bunu duyunca baya bi gerildimCanım herkesin enerjisi birbirini tutmaya bilir, herkesin beklentisi farklıdır. Bence bir iki muayenesine gidip öyle karar vermelisin. Belki sen çok memnun kalacaksın
Neden satiyorsunuzKızlar hepinize merhaha elimde ikeanın ahşap beşiği var sıfır kutuda hiç açılmadı dahi almy düşünen varsa döneblrmi bana? 2100e aldım 1800e bırakacam kutsunda direkt kargo yapacam
Hmm ben 4 yıl çalışmıştım canımBen eşimin elemanı olarak.görünüyorum 6 ayda kesti.iliskiyi.9.aydq başvurdum ben işsizliğe seninki.yine iyi
Bende 4800 alıyorum canım o kadar çalışıyorsun issiz kalinca şaka gibi bir para bu devirde3972 tl.issizlik.maaasi mi olur ya
Ben de ondan alayım ya uygun bir şey arıyorum valla prego 3 bin olmuş siz ne kadara almıştınız 2500 olmuş o daBen huggy 8 in 1 anne yani park yatak aldım çok beğendim çok fonksiyonel ve fiyatı da diğerlerine göre çok uygun
Bebeği 1 yaşını geçti ama farklı ile taşındık, hamile olduğumu da bilmiyordurBebesi büyümedi mi, senin istemen gerekmez ki onun getirmesi gerek. Yine hamilesin ve en elzem şeylerden biri...
Canım sonuçlarım çıktıAçlık 85
1.saat 109
2.saat 83 çıktı
Tam sınırları bilmiyorum açıkçası ama sonuçlarıma iyi dedi doktorum hatta çok mu düşük dedim
Yok gebelikte böyle bekleriz dedi tamam dedim bende
Kızlar anlayanlar bi baksın lütfenCanım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum
En son 2 hafta önce baktılar değerlerin normal dedi doktorKan değerlerin nasıl canım, benim 8lerdeyken çarpıntım oluyordu.
Canım bu 1.saat dediğin ilk bakılan açlık şekeri sonucun mu? 2.3. Saat yüksek gibi duruyorCanım sonuçlarım çıktı
1. Saat 75
2. Saat 189
3.saat 180
Çokmu yüksek yaa çok tedirgin oldum
Geçmiş olsun canım diyetle toparlarsın büyük ihtimalle.Kızlar maalesef bende şeker çıktı
Eşim doktor arkadaşını aradı o söyledi çarşamba günü hastaneden makine ve diyetisyen ayarlıycaklar
Korktugum başıma geldi
Çok yakın arkadaşım Suan hamile onda da çıktı şeker diyeti yapıyor canım doktor doğumdan sonra rahat olursun dediKızlar maalesef bende şeker çıktı
Eşim doktor arkadaşını aradı o söyledi çarşamba günü hastaneden makine ve diyetisyen ayarlıycaklar
Korktugum başıma geldi
1. Saat gittiğim gibi ilacı içmeden yaptıkları canımCanım bu 1.saat dediğin ilk bakılan açlık şekeri sonucun mu? 2.3. Saat yüksek gibi duruyor
Allah beterinden korusun canım sakin ol diyet önemli doğuma az kaldı1. Saat gittiğim gibi ilacı içmeden yaptıkları canım
Evet yüksekmiş eşim doktoru aradıda makine vericeklermiş
İlaç tedaviside uygulanabilir dedi
Diyet vericekler
Çok kötü oldum
benim zaten biliyosunuz erken doğum riskim varÇok yakın arkadaşım Suan hamile onda da çıktı şeker diyeti yapıyor canım doktor doğumdan sonra rahat olursun dedigeçmiş olsun diyetine sadık kalırsan hiç sorun olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?