Gittim fotona baktım geldim kız neresi büyük o burnunAhahah kiz benim de çene problemim var ama emzik konusunu hı sormamış annemlerealt çene üste göre geride hatta benim kız bana benziyo agzi burnu koca burunlu bi kızım olucak
Berra yada BerilKızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zatenGökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı
Troid ilacı fazla gelirse çarpıntı yapar. Tsh yüksekliği çarpıntı yapmazTir
Tiroid ilacımı bayadir almıyorum aldıktan sonra kustuğum içinsağlık ocağında kan verdim ama TSH a bakmamışlar sanırım o yükseldi
Ahahah kiz o burun ameliyatlıGittim fotona baktım geldim kız neresi büyük o burnun
Benim burnumda hafif basık eşim diyoki sen doğdugunda ebe seni yüz üstü düşürmüş
Annene sor bakıyım belki emziktendir
Ben de çok sıkıldım cidden ya listeyi önüme alıyorum ne alındı ne alınacak not almaya üşeniyorum her şeyi araştırmaktan iyisini fiyat performans ürününü bilmem neyi bulmaya çalışmaktan gına geldiKızlar valla ne ismimiz belli ne hazırlıklarım tamben daha çok kendime bir şeyler alıyorum o kadar çok alınacak şey var ki bazen sıkılıyorum gerçekten inşallah yavrum anasına çekmez yoksa her işini son dakika halleder
Oh be tek değilmişimBen de çok sıkıldım cidden ya listeyi önüme alıyorum ne alındı ne alınacak not almaya üşeniyorum her şeyi araştırmaktan iyisini fiyat performans ürününü bilmem neyi bulmaya çalışmaktan gına geldi
Tam olarak öyle düşünüyorum bazı şeyler de doğum sonrasına kalır napiyim diyorumOh be tek değilmişimya gerçekten beni çok boğuyor bazen keşke diyorum benim için birileri yapsa mesela artık şöyle düşünüyorum yani eksik olsa ne olacak ki dağda yaşamıyorum eşim gider alır
Ayyyy bende öyle. Bide netten alışverişten nefret ederim şimdide hareket yasağı var bi kaç gün evvel canta sipariş ettim kaç gündür kesin söyle olucak keske almasaydim geri yollamakla ugrasicam diye kendimi yedim. Nefret ediyorum yorum oku araştır indirim kovala...Ben de çok sıkıldım cidden ya listeyi önüme alıyorum ne alındı ne alınacak not almaya üşeniyorum her şeyi araştırmaktan iyisini fiyat performans ürününü bilmem neyi bulmaya çalışmaktan gına geldi
İpek aden nasılKızlar bizim kızın da adı İpek olacaks ama yanına bi isim daha arıyorum A harfi içeren bi şey olsun falan derken isim aramaktan da sıkıldım Ahu İpek çok hoşuma gitmişti çok kişi Ahu için kötü yorum yaptı sizce de öyle mi ya
Ya ben internetten alışveriş yapmaya alışkınım da cidden bazı şeyleri de görüp almak istiyorum bulunduğum ilçe mahremiyet bölgesi gibi o da hevesimi baltalıyo zatenAyyyy bende öyle. Bide netten alışverişten nefret ederim şimdide hareket yasağı var bi kaç gün evvel canta sipariş ettim kaç gündür kesin söyle olucak keske almasaydim geri yollamakla ugrasicam diye kendimi yedim. Nefret ediyorum yorum oku araştır indirim kovala...şükür umdugumdan çok daha güzel geldi canta da içim rahat etti
Adenin anlamı çok güzel bence ama çok yakınımda biri koydu çevrede olmasın da istiyorumİpek aden nasıl
Oda kötü imkan kısıtlı.Ya ben internetten alışveriş yapmaya alışkınım da cidden bazı şeyleri de görüp almak istiyorum bulunduğum ilçe mahremiyet bölgesi gibi o da hevesimi baltalıyo zaten
Ay o çevreler cevreler. Bende sevmiyorum çevreden biri koyunca. O yüzden klasik isim tercih ettim. Herkes altın kuntin koyuyoAdenin anlamı çok güzel bence ama çok yakınımda biri koydu çevrede olmasın da istiyorum
Meva yı görünce hemen aklıma Neva geldiKızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zatenGökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı
Korkma canım ben 28. Hafta dayım geçen hafta kontrolum vardı. Doktora bebek aşağıda hareketlerini hep aşağıda hissediyorum dedim. Evet henüz göbek deliği hizasında ve yan yatış dedi kafası solda ayaklar sağda dedi. Daha çıkmaz erken doğurur muyum dedi. Yok öyle bir şey daha var vakti doğuma kadar yukarı çıkacak. Şimdi burada olması çok normal dedi.Kızlar 27. Haftadayim ve ara ara rahim kasilmalarim var.Birde bebegin hareketlerini surekli gobek deligimin daha altinda hissediyorum hatta bugun bildigin rahim.ustu tekmelendi gibi geldi.bu beni korkutmaya basladi cocuk asagida deyimi varmis sanirim ama bu erken degil mi.
Bu haftalardan sonra da yukari cikabilyormuymus yani ne biliyim cok korktun.normalde 14unde kontrolum var erkenden baska doktora gitsem mi diye bile dusundumacikcasi.Korkma canım ben 28. Hafta dayım geçen hafta kontrolum vardı. Doktora bebek aşağıda hareketlerini hep aşağıda hissediyorum dedim. Evet henüz göbek deliği hizasında ve yan yatış dedi kafası solda ayaklar sağda dedi. Daha çıkmaz erken doğurur muyum dedi. Yok öyle bir şey daha var vakti doğuma kadar yukarı çıkacak. Şimdi burada olması çok normal dedi.
Benim de çok çok aşağılarda hissettiğim oluyor bazen vajinama vuruyormuş gibi bile hissediyorum ama son kontrolde göbek deliğinin baya baya üstüne çıktı doktorum bakarken hatta şaşırdım te oraya kadar uzanıyo mu diye bence sıkıntı yoktur kasılmalar çok problem yaratmıyorsaKızlar 27. Haftadayim ve ara ara rahim kasilmalarim var.Birde bebegin hareketlerini surekli gobek deligimin daha altinda hissediyorum hatta bugun bildigin rahim.ustu tekmelendi gibi geldi.bu beni korkutmaya basladi cocuk asagida deyimi varmis sanirim ama bu erken degil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?