Bende aynı durumdayım bütün gün pandalar gibi uyusam keşke hep yorgunum yataktan çıktığımda bileKızlar ben erkenden 3.trimestera geçtim galiba ilk 3 ay gibi sürekli uyuyasım geliyor halsiz hissediyorum kendimi
Biz isme karar versek oda hazırBen de çoğu şeyi tamamladım. İsimli takımları bile hazır. Hastane çantası bile biraz zorlasam hazır sayılıriyice şişince yıkayıp ütülemek eşya bakmak yerleştirmek zor gelir diye şimdiden yapıyorum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Bunu kesin begenirsin canımKauçuk o zaman canım. Bende bilemedim nasıl bi emzik alsam yaa
Benim ilk dönemlerim sıkıntılı geçmişti biraz. Çoğu şeyi 2 hafta içinde hallettimBiz isme karar versek oda hazırmaşallah ama haklısınız gerçekten son aylar bu hazırlıkları yapmak daha zor olacak aminnnn
Bunun teklisi var mı acaba. Bi bu model bide aventin düz silikon modellerinden alayım. Hangisini tutarsa yolumuza onla devam ederiz. Tabi hiç tutmama ihtimali de varBunu kesin begenirsin canım
Genelde tutuyorlar ya bende ne olur ne olmaz diye 2 model aldımBunun teklisi var mı acaba. Bi bu model bide aventin düz silikon modellerinden alayım. Hangisini tutarsa yolumuza onla devam ederiz. Tabi hiç tutmama ihtimali de var
Kauçuk iyi ama çok kullanışlı değilmiş canım silikon damaklı daha iyi sanırım fikir vermek istedimKauçuk o zaman canım. Bende bilemedim nasıl bi emzik alsam yaa
Liva çok beğeniyorum Meva’ya uyumlu olur meva neva karışabilir sankiKızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zatenGökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı
Ben de bir gün önce öyle oldum çok kötü birşey. Ne bulduysam yedim içtim geçsin diye en son ayva yedim o biraz iyi geldiKızlar dün geceden beri hala devam eden mide yanmam var artık sinirimden ağlıyorum dayanamıyorum yanıyorum gaviscon şurup rennie tablet , süt hepsini içtim olmuyor durmuyor boğazım kıpkırmızı tahriş oldu yanmaktan sıfır uyku gözlerim mosmor napcam ben acile gidilir mi mide yanmasından yani ne verilir ki bilmiyorum başka herşeyi içtim yok yok of
Benim 2 kizim var kuzum ikisi de tutmadı. Bu oğlan ama yinede umudum yokGenelde tutuyorlar ya bende ne olur ne olmaz diye 2 model aldım
Aynen bence de Meva ya Liva çok yakışmışLiva çok beğeniyorum Meva’ya uyumlu olur meva neva karışabilir sanki
Rica ederim canımAyyy çok güzeller yaa fikir için teşekkür ederim canım
Gökçe de güzel ama uyumlu olsun dersen eva Erva olabilir. Gerçi eva hic hoş gelmiyo bana niyeyseKızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zatenGökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı
Aslında tutmamaları daha iyide işteBenim 2 kizim var kuzum ikisi de tutmadı. Bu oğlan ama yinede umudum yok
Bizde oğluşa net bir isim koyamadık. Ayaz diye düşünüyoruz şimdilik . Eva ismi de güzel bu arada düşünürsenizKızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zatenGökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı
Ahahah kiz benim de çene problemim var ama emzik konusunu hı sormamış annemlereAslında tutmamaları daha iyide işte
Benim çenemde kayma var hangi doktora gitsem çokmu emzik emmissin veya parmak emme alışkanlığın mı varmış diye soruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?