2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben erkenden 3.trimestera geçtim galiba ilk 3 ay gibi sürekli uyuyasım geliyor halsiz hissediyorum kendimi
Bende aynı durumdayım bütün gün pandalar gibi uyusam keşke hep yorgunum yataktan çıktığımda bile

Biz isme karar versek oda hazır maşallah ama haklısınız gerçekten son aylar bu hazırlıkları yapmak daha zor olacak aminnnn

Biz isme karar versek oda hazır maşallah ama haklısınız gerçekten son aylar bu hazırlıkları yapmak daha zor olacak aminnnn
Benim ilk dönemlerim sıkıntılı geçmişti biraz. Çoğu şeyi 2 hafta içinde hallettim zaten nasıl bir şeyse ne kadar baktıkça eksik çıkıyor

Bunun teklisi var mı acaba. Bi bu model bide aventin düz silikon modellerinden alayım. Hangisini tutarsa yolumuza onla devam ederiz. Tabi hiç tutmama ihtimali de var
Genelde tutuyorlar ya bende ne olur ne olmaz diye 2 model aldım

Kauçuk o zaman canım. Bende bilemedim nasıl bi emzik alsam yaa
Kauçuk iyi ama çok kullanışlı değilmiş canım silikon damaklı daha iyi sanırım fikir vermek istedim

Kızlar bana da kız ismi önerin ya ilk kızımın adı Meva bunda hiç içime sinen bir isim olmuyor diğerini de 39. haftada karar vermştik zaten Gökçe de düşünmüştüm ama Neva mı koysam uyumlu mu olsa diyorum sizce saçma mı

Liva çok beğeniyorum Meva’ya uyumlu olur meva neva karışabilir sanki

Ben de bir gün önce öyle oldum çok kötü birşey. Ne bulduysam yedim içtim geçsin diye en son ayva yedim o biraz iyi geldi

Gökçe de güzel ama uyumlu olsun dersen eva Erva olabilir. Gerçi eva hic hoş gelmiyo bana niyeyse

Benim 2 kizim var kuzum ikisi de tutmadı. Bu oğlan ama yinede umudum yok
Aslında tutmamaları daha iyide işte
Benim çenemde kayma var hangi doktora gitsem çokmu emzik emmissin veya parmak emme alışkanlığın mı varmış diye soruyorlar

Bizde oğluşa net bir isim koyamadık. Ayaz diye düşünüyoruz şimdilik . Eva ismi de güzel bu arada düşünürseniz

Aslında tutmamaları daha iyide işte
Benim çenemde kayma var hangi doktora gitsem çokmu emzik emmissin veya parmak emme alışkanlığın mı varmış diye soruyorlar
Ahahah kiz benim de çene problemim var ama emzik konusunu hı sormamış annemlere alt çene üste göre geride hatta benim kız bana benziyo agzi burnu koca burunlu bi kızım olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…