Ay önden gidiyor zaten ama başından beri önden gidiyor acaba döllenmemi erken oldu ben çözemedim hahahaha gerçekten biraz tombiş sanırım şu anBen de bugün gittim 26+2 de 940 gram geldi. Ne kadar büyüdüler yaasizinki azıcık tombik olacak galiba önden gidiyor dedi mi
Benim bebiş tam oturuyordu kafası gögsümün altındaydı ama hareketler hep kasıktaYukarı çıkıp baş aşağı dönecek inşallah, bana şuan yan dedi kafa solda ayaklar sağda dedi ama bir saat sonra tam tersi de olabilir dedihareketleri çok aktif şuan
Biraz da erken yatıyorum sanırım 22.30-23.00 arası gibi yatıyorum genelde 12-1 gibi yatsam kalkmam
Neden şeker yüklemesi yaptırmadınız?Ay önden gidiyor zaten ama başından beri önden gidiyor acaba döllenmemi erken oldu ben çözemedim hahahaha gerçekten biraz tombiş sanırım şu an
Aynı durumdayız hala suyum geliyor bi değişiklik yok cnm
Maşallah bebeğiniz baya baya önden gidiyor o yüzden şeker testi istemiş olabilir.Kızlar bugün kontrole gittim bebiş 25+6 1030 gram çıktı. Yalnız bana kilo fazla almışsın toplam 9 kilo almıştın dikkat etmen gerek dedi. Şeker yükleme testi önerdi yaptırmamıştım. Aile hekimi gerek yok demişti. Kafam karıştı.
Her zaman şeker yok ama ya bazen bebişler toplu oluyorNeden şeker yüklemesi yaptırmadınız?
gebelik şekeri olupta bunu bilmeden yemeye devam ederseniz çok çok tehlikeli.
gebelik şekeri varsa bunun önlemi alınır diyetle insülün iğnesiyle
Normali kaç olmalı ki acabaMaşallah bebeğiniz baya baya önden gidiyor o yüzden şeker testi istemiş olabilir.
Canım inan bende senin gibi düşünüyodumHer zaman şeker yok ama ya bazen bebişler toplu oluyor
Benim kızım da hep önden gidiyordu boyu uzundu bi de
Ve doğduğunda cidden iyiydi yani
canım ya Allah yardımcınız olsunAynı durumdayız hala suyum geliyor bi değişiklik yok cnm
Fl 4.9 canım. Uzun değil ya hatta kısa olacak sankiOoo maşallah boyu uzun değil mi o zaman fl kaç haftalık çıkmış
AMin allh razı olsun acaba bu günler gececekmicanım ya Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun canım umarım bian önce düzelirAynı durumdayız hala suyum geliyor bi değişiklik yok cnm
İnşallahAllah yardımcın olsun canım umarım bian önce düzelir
Umarım bi mucize olur suyun hemen normale döner
Erken döllenmedir o zaman benim de normalde bugün 27 olmam lazım ama ilk baştan beri hep 5 gün geri çıkıyor ondan geç döllenme dedi doktor. Ben de yenisine göre konuşuyorum hepAy önden gidiyor zaten ama başından beri önden gidiyor acaba döllenmemi erken oldu ben çözemedim hahahaha gerçekten biraz tombiş sanırım şu an
Bana diyetisyen insülin ve 3 aylık şeker testine baktırmamı söyledi baktırdım. Değerlerin çok iyi sende şeker yok dedi ben de başka doktora gidip gösterdim senin şekerin yok zaten yükleme yaptırdığında da sınırda çıkmış sorun değildi ki dedi kafam karıştıNeden şeker yüklemesi yaptırmadınız?
gebelik şekeri olupta bunu bilmeden yemeye devam ederseniz çok çok tehlikeli.
gebelik şekeri varsa bunun önlemi alınır diyetle insülün iğnesiyle
Sana katılıyorum test yapsın zatenCanım inan bende senin gibi düşünüyodum
Hatta etrafımda verdikleri şekerli suyu içme çöpe dök içtim dersin anlamazlar diyenlerle doluydu.
bu diyenleri dinleyip şekerli suyu dökseydim suan gebelik şekeri oldugunu bilemiycektim
Benim yüzümden bebegim belki şeker hastası doğucaktı, belki gözleri şekerden etkilenicekti, belki erken doğum yapıcaktım doğumda sonra sarılık atakları, doğumdan sonra annede şekerin devam etmesi bunları ben söylemiyorum bizzat doktor söylüyor.
Kendimizi ve bebegimizi bile bile neden tehlikeye atalımki. Evet her önden giden bebek her çok kilo alan annede seker çıkıcak diye bir şey yok
Ama bunu bilmenin tek yolu doktoru dinleyip testi yaptırmak BENCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?