- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Evet daha çok artar ama zaten doğumdan sonra uykusuz kalıcaz bari şimdi rahat uyuyalım bide benim uykum hafif uyanıyorum çabukO saatte uyanilmanin bi kaç sebebi var. Bazı kişiler gece uyanmalarina alışmak için diyo bazı kişiler de gecenin ibadet için kıymetli olan saatlerinde bebek uyandiriyo diyo. Ben ikisini de mantıklı buluyorum. Bide bole gece uyanmalarimiz şimdiden başlamasa doğum sonrası baya sıkıntı çekeriz diye düşünüyorum. Düşünsene 9 ay uyuyorsun uyanmadan. 1 günde dengen değişiyor gece zibilyon kere uyku uyaniklik yasiyosun. Doğuma yaklaştıkça uyanma sayımız artar diye düşünüyorum
Ben aldığım belikte cibinlik çarşaf yorgan yastık falan hepsi içinde aldım ebebktenBebek için çarşaf ve kundak havlu alan var mı? Varsa hangisinden aldınız acaba ?
Bende öyleyim ama bu uyanma konusunda şikayet etmiyorum. Gecen gün bi şeyden şikayet ettim 2 gün burnumdan geldiEvet daha çok artar ama zaten doğumdan sonra uykusuz kalıcaz bari şimdi rahat uyuyalım bide benim uykum hafif uyanıyorum çabuk
Ben 2-3 haftadır hissediyorum hıçkırıkları aşt karın kısmında ilk hamileliğim ama herşeyi erken hissediyorum ben hep kıpır kıpır yerşnde durmuyor maşallah doğduktan sonrasını düşünemiyorumbende de galiba hiçkırmalar başladı bebek çok haraketlendi kaç gündür dün o kadar tedirgin oldukki bizde as kalsın acile gidiyorduk bazen karnım kalp gibi bir kaç saniyeden bir atıyodu bazende bebek oyle haraket ediyorki sanki arkasından kovalayan var bazende hiçkirik oluyor tedirgin oluyorum normal mi acaba
Bende english home da nevresim takimi gordum kuzulu cok begenmistim bugun baktim yok sitesinde kaybolmuş. Şimdi bekliyorum ebebekte de bakicam o zaman cok tesekkur ederim. Evet banyo havlusu çok var trendyolda bazilarina yorumlarda yıkadıktan sonra sertlesiyor yazmıştılar. Araştırıyorum bende. Bide civilden bende bir kaç şey sipariş ettim body bere zıbın corap falan , iyimi kalitesi? Daha gelmedi benimkilerBen aldığım belikte cibinlik çarşaf yorgan yastık falan hepsi içinde aldım ebebkten
Havlu dediğiniz banyo havlusunu soruyorsunuz sanırım onuda keseli olarak civilden aldım %100 pamuk
Evet benimkide kipir kipir korkutuyor beni geceler uyandiriyor. Ben hiç boyle yerinde duramayan biri degilimdir çok sakin biriyimdir aslındaBen 2-3 haftadır hissediyorum hıçkırıkları aşt karın kısmında ilk hamileliğim ama herşeyi erken hissediyorum ben hep kıpır kıpır yerşnde durmuyor maşallah doğduktan sonrasını düşünemiyorum
Civilden bende aldım 5 li yenidoğan takımı çok güzel kalitesi çıtçıtlı badileri de ordan aldım mesela ebebktende aldım çıtçıtlı ama civilinki daha çok hoşuma gitmişti bide civilin ağız silme mendilleri çok hoş pamuklu kimi müslin bez alın diyor ama ben pamuk tercih ettmBende english home da nevresim takimi gordum kuzulu cok begenmistim bugun baktim yok sitesinde kaybolmuş. Şimdi bekliyorum ebebekte de bakicam o zaman cok tesekkur ederim. Evet banyo havlusu çok var trendyolda bazilarina yorumlarda yıkadıktan sonra sertlesiyor yazmıştılar. Araştırıyorum bende. Bide civilden bende bir kaç şey sipariş ettim body bere zıbın corap falan , iyimi kalitesi? Daha gelmedi benimkiler
Ben daha hiç uykudan hareketlerinden dolayı uyanmadım ben hep tuvalete uyanıyorumEvet benimkide kipir kipir korkutuyor beni geceler uyandiriyor. Ben hiç boyle yerinde duramayan biri degilimdir çok sakin biriyimdir aslındababasına benzedi galiba.
Yaptırmak lazım bence ya. Tabi doktorunuz daha iyi bilir de benimki önerdi. Maşallah bebişinize tosuncuk mu olacak acaba :))Kızlar bugün kontrole gittim bebiş 25+6 1030 gram çıktı. Yalnız bana kilo fazla almışsın toplam 9 kilo almıştın dikkat etmen gerek dedi. Şeker yükleme testi önerdi yaptırmamıştım. Aile hekimi gerek yok demişti. Kafam karıştı.
Ben de bugün gittim 26+2 de 940 gram geldi. Ne kadar büyüdüler yaaKızlar bugün kontrole gittim bebiş 25+6 1030 gram çıktı. Yalnız bana kilo fazla almışsın toplam 9 kilo almıştın dikkat etmen gerek dedi. Şeker yükleme testi önerdi yaptırmamıştım. Aile hekimi gerek yok demişti. Kafam karıştı.
Ben öyle biliyorumAaa bilmiyordum bunu beeen
Kızlar bugün kontrole gittim bebiş 25+6 1030 gram çıktı. Yalnız bana kilo fazla almışsın toplam 9 kilo almıştın dikkat etmen gerek dedi. Şeker yükleme testi önerdi yaptırmamıştım. Aile hekimi gerek yok demişti. Kafam karıştı.
Maşallah kızlarBen de bugün gittim 26+2 de 940 gram geldi. Ne kadar büyüdüler yaasizinki azıcık tombik olacak galiba önden gidiyor dedi mi
Onu söylemedi sadece o 26+1 çıktı bir günden bir şey olmaz dedi ama fl değerini 7 ile çarpın diyorlardı dur bakayım biMaşallah kızlarboyları öğrendiniz mi kaç cm oluyorlar merak ediyorum unutmuşum
Hesap doğruysa 34 cmMaşallah kızlarboyları öğrendiniz mi kaç cm oluyorlar merak ediyorum unutmuşum
E yine iyi o zaman aynı ilerliyorOnu söylemedi sadece o 26+1 çıktı bir günden bir şey olmaz dedi ama fl değerini 7 ile çarpın diyorlardı dur bakayım bi
Yukarı çıkıp baş aşağı dönecek inşallah, bana şuan yan dedi kafa solda ayaklar sağda dedi ama bir saat sonra tam tersi de olabilir dediDoğuma kadar yukarı çıkarsa nasıl doğurucaz
Ooo maşallah boyu uzun değil mi o zaman fl kaç haftalık çıkmışHesap doğruysa 34 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?