BenSabaha karşı 5-6 gibi tuvalete kalktıntan sonra uyuyamıyorum kızlar ya 50 kere sağa sola dönüyorum 7.30 gibi uyuyakalıyorum 10 da uyanıyorum böyle olan varya gece uykum kaçıyor
Öyle dedi vallaAaa bukadar erkenmi daha 3 ay var
Bende öyleyim acaba bu bebeklere hazırlık mı diye düşündüm bi ara her gün aynı saatlerde kalkıyorum ve uykumu almış oluyorum tekrar uyuyakalıyorum bir de benim yeniden akşamüstü uykuları başladıSabaha karşı 5-6 gibi tuvalete kalktıntan sonra uyuyamıyorum kızlar ya 50 kere sağa sola dönüyorum 7.30 gibi uyuyakalıyorum 10 da uyanıyorum böyle olan varya gece uykum kaçıyor
Ben dünden sordum bundan sonra daha çok hissedersin çünkü bebek aşagı inmeye başlıycak dedi
Ben bunun sancılar başlayınca okunması gerektiğini biliyorum canım, ben öncekilerden hep sancıları çekerken okudum.Kızlar doğumun kolaylaşması için abese suresinin 20. Ayetini okuyabilirsiniz bende başladım artık bir hocanın videosunda görmüştüm yorumlarıda okudum çok faydasını gören varmış bizlerede nasip olur inşallah kolay doğum
Bennnn hamileliğin başından beri böyleyim, hele bir deerken uyuduysam dön durSabaha karşı 5-6 gibi tuvalete kalktıntan sonra uyuyamıyorum kızlar ya 50 kere sağa sola dönüyorum 7.30 gibi uyuyakalıyorum 10 da uyanıyorum böyle olan varya gece uykum kaçıyor
Doğuma kadar yukarı çıkarsa nasıl doğurucazBen doktoruma hareketleri aşağıda hissediyorum daha yukarı çıkmaz herhalde dedim şimdi göbek deliği de dedi daha doğuma kadar çıkar yukarı dedi....
Sancı sırasında diye hoca belirtmemiş doğumun kolay olması için okunması tavsiye edilir demiş yorumlardada hiç görmedim sancı sırasında diye şimdiden okumakta fayda sağlar bence sancı sırasındada okuruz tabi uyutulmazsakBen bunun sancılar başlayınca okunması gerektiğini biliyorum canım, ben öncekilerden hep sancıları çekerken okudum.
Biraz da erken yatıyorum sanırım 22.30-23.00 arası gibi yatıyorum genelde 12-1 gibi yatsam kalkmamBennnn hamileliğin başından beri böyleyim, hele bir deerken uyuduysam dön durbu da bu hamileliğime özel, diğerlerinde hiç böyle bir şey hatırlamıyorum.
Çok teşekür ederim düşünüp sorduğunuz içinA Alliswell23 uzun zamandir yok inşallah bir sorun yoktur
Böyle olmasının sebebi ne acabaBen♀ bazen 2 3 gibi uyanıp 1 saat kadar uykuya dalamiyorim. Yada dediğin saatlerde uyanıyorum ama p zaman da geri uyuyamıyorum hiç.
Bendekiler 120×120Fotoğraf eklememişler sizdekimi atar mısınız
O saatte uyanilmanin bi kaç sebebi var. Bazı kişiler gece uyanmalarina alışmak için diyo bazı kişiler de gecenin ibadet için kıymetli olan saatlerinde bebek uyandiriyo diyo. Ben ikisini de mantıklı buluyorum. Bide bole gece uyanmalarimiz şimdiden başlamasa doğum sonrası baya sıkıntı çekeriz diye düşünüyorum. Düşünsene 9 ay uyuyorsun uyanmadan. 1 günde dengen değişiyor gece zibilyon kere uyku uyaniklik yasiyosun. Doğuma yaklaştıkça uyanma sayımız artar diye düşünüyorum
Alıntı yapmamışım yaBöyle olmasının sebebi ne acaba
Aaa bilmiyordum bunu beeenYok ben de ped takmam da hani amniyon sıvısı mı normal sıvı mı diye test pedleri var ya onu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?