2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Erken döllenmedir o zaman benim de normalde bugün 27 olmam lazım ama ilk baştan beri hep 5 gün geri çıkıyor ondan geç döllenme dedi doktor. Ben de yenisine göre konuşuyorum hep
Benim de gebeliğin başında yeni adet tarihi belirledik

İnşallah inşallah
Umarım grubumuzunda kimsede şeker çıkmaz
Burda birine bişey olsa hepimiz üzülüyoruz o kadar bütün olduk
Kesinlikle ya bi de ben açıkçası annelerden ziyade bebeklere üzülüyorum onlar savunmasız ya ne bilim baş etsinler istiyorum her zorlukla

Yinede doktorun test felan yapmış canım önermiyorum deyip kestirip atmamış
Belkide o testlere bakılıncada anlaşılıyodur ama hiç bilmiyorum işte

Yinede doktorun test felan yapmış canım önermiyorum deyip kestirip atmamış
Belkide o testlere bakılıncada anlaşılıyodur ama hiç bilmiyorum işte
Ben de bu şüpheyle rahat rahat yiyemem zaten diyete devam ederim. Bi normal beyaz ekmekli yemek yersem 1 saat sonra evde kendim de ölçüm yapayım

Aaaaaaaa olabilir ya benim.arkadasa doğuran kadar erkek dediler doğumda supriz kiz cikti

Neee yuh nasıl yani ayrıntılı da testis görüldüyse nasıl kız dedi bu doktor ya çok şaşırdım acaba kız mı ki

Benim doktor inatla değiştirmedi niyeyse
Banada yeni adet tarihi belirlediler normalde 24 nisan ama 20 mayıs yazdılar dün dedim geç döllenme demiştiniz bebeğim haftasınımı yakaladı acaba diye.
Hayır ilk 10 haftalık ultrason ölçülerine göre belirliyoruz ve doğru olan yazdıgımız oluyor dedi

Benimkide erkek her gittiğimde erkek mi diye soruyorum 3 doktoru n 3 ude erkek dedi önce sağlık li mutlu güzelce hayırlı evlat olsun ama kız olsada fene olmazdi

Anladımmmm
Biz sizden küçüğüz 23+2 de gittim 700 gram dedi kendi doktorum değildi perinatologdu ne derece doğru takılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…