Bence iyi bana iyi geldiFl 4.9 canım. Uzun değil ya hatta kısa olacak sanki
İnşallah inşallahSana katılıyorum test yapsın zatenama panik olmasın inş yoktur da bebik iyi gelişmiştir
Benim de gebeliğin başında yeni adet tarihi belirledikErken döllenmedir o zaman benim de normalde bugün 27 olmam lazım ama ilk baştan beri hep 5 gün geri çıkıyor ondan geç döllenme dedi doktor. Ben de yenisine göre konuşuyorum hep
Oyyy kuzum benim aynı böyle senkronize şekilde pıt pıt vuruyor bir süre hıçkırık demek yavrum anlamayıp ağlıyor mudur acaba sinir olup
Kesinlikle ya bi de ben açıkçası annelerden ziyade bebeklere üzülüyorum onlar savunmasız ya ne bilim baş etsinler istiyorum her zorluklaİnşallah inşallah
Umarım grubumuzunda kimsede şeker çıkmaz
Burda birine bişey olsa hepimiz üzülüyoruz o kadar bütün olduk
Yinede doktorun test felan yapmış canım önermiyorum deyip kestirip atmamışBana diyetisyen insülin ve 3 aylık şeker testine baktırmamı söyledi baktırdım. Değerlerin çok iyi sende şeker yok dedi ben de başka doktora gidip gösterdim senin şekerin yok zaten yükleme yaptırdığında da sınırda çıkmış sorun değildi ki dedi kafam karıştı
Eğer ergenliğe girip duvar yumruklar gibi bizi yumruklamıyorsaOyyy kuzum benim aynı böyle senkronize şekilde pıt pıt vuruyor bir süre hıçkırık demek yavrum anlamayıp ağlıyor mudur acaba sinir oluphiç sevmem hıckırmayı ben
Benim doktor inatla değiştirmedi niyeyseBenim de gebeliğin başında yeni adet tarihi belirledik
Ciğerleri gelişiyormuş hıçkırsın yavrularOyyy kuzum benim aynı böyle senkronize şekilde pıt pıt vuruyor bir süre hıçkırık demek yavrum anlamayıp ağlıyor mudur acaba sinir oluphiç sevmem hıckırmayı ben
İnanıyorum hepimizin bebişleri anneleri gibi güçlülerKesinlikle ya bi de ben açıkçası annelerden ziyade bebeklere üzülüyorum onlar savunmasız ya ne bilim baş etsinler istiyorum her zorlukla
Ben de bu şüpheyle rahat rahat yiyemem zaten diyete devam ederim. Bi normal beyaz ekmekli yemek yersem 1 saat sonra evde kendim de ölçüm yapayımYinede doktorun test felan yapmış canım önermiyorum deyip kestirip atmamış
Belkide o testlere bakılıncada anlaşılıyodur ama hiç bilmiyorum işte
Altta yazan gramlar ve boy ölçüleri aşağı yukarı bize doğruyu söylüyor, benim takip ettiğim uygulama mesela 24. Hafta için 500-550 diyor mesela... Ben geçen hafta çarşamba gittiğimde 27+3 tüm ama bir hafta önden gidiyorum 1080 çıktı.Normali kaç olmalı ki acaba
Aaaaaaaa olabilir ya benim.arkadasa doğuran kadar erkek dediler doğumda supriz kiz ciktiKızlar şeker testim kafamı karıştırdığı için başka doktora gittim. Bebeğime kız dedihayır ben pipisini gördüm erkek dedim hayır kız pipi yok diyor ayrıntılıda doktor bana bak bu testis demişti ondan şüphe duymadım ama aklımda da bi acaba oldu
Benimki kese ve kalp atışına göre belirledi ki zaten ben de 2 hafta ara ile test yapmıştım pozitif çıkmıştı . Pco var bende hemBenim doktor inatla değiştirmedi niyeyse
Neee yuh nasıl yaniKızlar şeker testim kafamı karıştırdığı için başka doktora gittim. Bebeğime kız dedihayır ben pipisini gördüm erkek dedim hayır kız pipi yok diyor ayrıntılıda doktor bana bak bu testis demişti ondan şüphe duymadım ama aklımda da bi acaba oldu
Banada yeni adet tarihi belirlediler normalde 24 nisan ama 20 mayıs yazdılar dün dedim geç döllenme demiştiniz bebeğim haftasınımı yakaladı acaba diye.Benim doktor inatla değiştirmedi niyeyse
AnladımmmmAltta yazan gramlar ve boy ölçüleri aşağı yukarı bize doğruyu söylüyor, benim takip ettiğim uygulama mesela 24. Hafta için 500-550 diyor mesela... Ben geçen hafta çarşamba gittiğimde 27+3 tüm ama bir hafta önden gidiyorum 1080 çıktı.
Geçicek biraz daha dayanın 29 haftalık doğan ikizlere denk geldim hastanede biraz kuvözde kalmışlar gayet sağlıklılar. Hastanedesin gözetimdesin. Sağlıkla alacaksın bebeğiniAMin allh razı olsun acaba bu günler gececekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?