Evet canım öyle yapBen de bu şüpheyle rahat rahat yiyemem zaten diyete devam ederim. Bi normal beyaz ekmekli yemek yersem 1 saat sonra evde kendim de ölçüm yapayım
Plesenta nerde bebişin ? Benim önde ve bu doktor da dedi cinsiyet öğrendiniz de mi evet kız demişlerdi dedik. Aynen kız dediKızlar şeker testim kafamı karıştırdığı için başka doktora gittim. Bebeğime kız dedihayır ben pipisini gördüm erkek dedim hayır kız pipi yok diyor ayrıntılıda doktor bana bak bu testis demişti ondan şüphe duymadım ama aklımda da bi acaba oldu
İnşallah İnşallahGeçicek biraz daha dayanın 29 haftalık doğan ikizlere denk geldim hastanede biraz kuvözde kalmışlar gayet sağlıklılar. Hastanedesin gözetimdesin. Sağlıkla alacaksın bebeğini
NeeeeeKızlar şeker testim kafamı karıştırdığı için başka doktora gittim. Bebeğime kız dedihayır ben pipisini gördüm erkek dedim hayır kız pipi yok diyor ayrıntılıda doktor bana bak bu testis demişti ondan şüphe duymadım ama aklımda da bi acaba oldu
Ayrıntılıda görüldüyse iddia etmeyeyim o zaman dedi en son. ama inat etti pipi görmek için uğraştı göremiyorum dedi. Oğlumun pipisi küçük mü acaba dedimNeee yuh nasıl yaniayrıntılı da testis görüldüyse nasıl kız dedi bu doktor ya çok şaşırdım acaba kız mı ki
Şuan ben de bile acaba olduAyrıntılıda görüldüyse iddia etmeyeyim o zaman dedi en son. ama inat etti pipi görmek için uğraştı göremiyorum dedi. Oğlumun pipisi küçük mü acaba dedimşimdi küçüktür 30.haftalarda büyür kendini belli eder dedi ben 13.haftada görmüştüm uydurma dicektim
Benimde en son adet tarihim 24 Nisan 29ocak doğum görünüyor. doktor bir hafta önden gidince erken döllenme dedi ama ben biliyorumki uygulamanın gösterdiği tarihteki ilişki de hamile kaldım. Çok oralı olmadım. Seni nasıl bir ay attılar 20 mayısaBanada yeni adet tarihi belirlediler normalde 24 nisan ama 20 mayıs yazdılar dün dedim geç döllenme demiştiniz bebeğim haftasınımı yakaladı acaba diye.
Hayır ilk 10 haftalık ultrason ölçülerine göre belirliyoruz ve doğru olan yazdıgımız oluyor dedi
Valla ben bile şüphe ettim.kendimdenŞuan ben de bile acaba olduama dedim ya bir doktor bana demişti elimize alana kadar her şey ihtimaldir çok gördüm 9 ay pipi görüp doğumda kız olan ya da tersi olan. Hiçbirimiz yüzde yüz diyemeyiz kanlı canlı görene kadar demişti her şey olabilir bu doktor yeni miydi cihazı nasıl
Bilmiyorum hiç önde arkada diye yorum yapmadılar ama ben bebeği 16.haftadan beri hissediyorum önde olsa hissetmem geç olurdu galibaPlesenta nerde bebişin ? Benim önde ve bu doktor da dedi cinsiyet öğrendiniz de mi evet kız demişlerdi dedik. Aynen kız dedi
İsimli her şeyi kıyafetleri hediyeleri hepsi hazır ben kız doğurursam hepsi elimde patlarValla ben bile şüphe ettim.kendimden
Evet bugün olduNeeeeeşaka mı bu
Başka bi doktora daha gitseydin bu olay yeni mi
İşte canım her doktorun kullandığı ölçüm farklı oluyor. Zaten bunlar yaklaşık değerler bize verilen ultrasonda kilonun yanında +- bir değerde yazar yani söylenenden az da olabilir çokta olabilir. Sağlıkla gelsin kuzular inşallahAnladımmmm
Biz sizden küçüğüz23+2 de gittim 700 gram dedi kendi doktorum değildi perinatologdu ne derece doğru takılmadım
Evet ilk defa gittim cihazı kötüydü normalde hep video çekerim bunda gerek bile duymadım bak bu eli diyor el yok bana göreŞuan ben de bile acaba olduama dedim ya bir doktor bana demişti elimize alana kadar her şey ihtimaldir çok gördüm 9 ay pipi görüp doğumda kız olan ya da tersi olan. Hiçbirimiz yüzde yüz diyemeyiz kanlı canlı görene kadar demişti her şey olabilir bu doktor yeni miydi cihazı nasıl
Ayyyy ne bileyim bi de değişirse benimki 16 haftalik gösterdi 20 haftalikken radyoloji doktoru karetanjn keyfi pek yerinde dedi geçen haftaki kontrolde erkek bebek demiştik demi dediler ne biliyimİsimli her şeyi kıyafetleri hediyeleri hepsi hazır ben kız doğurursam hepsi elimde patlaroğluna çok alıştım beklemiyorum kendimden gerçi bana detaylıda testis pipi göstermemişti cinsiyet erkek gibi diyip geçti iki saniye ama erkek hissediyorum ben bende değişmez
Bugün Kapı süsü siparişi verecektim 2 hafta daha bekleyeyim dedimAyyyy çok.kafa karisik olursun şimdi kiz mi erkek mi diye
Ben de her şeyi hazır dağıtılacak ürünler bile o dereceBugün Kapı süsü siparişi verecektim 2 hafta daha bekleyeyim dedim
Ya aslında emin değilim çünkü en başından beri hep 1 hafta önden gidiyor yani belki de döllenme zamanında bir belirsizlik var çünkü herkesin cihazında aynı çıkıyorYaptırmak lazım bence ya. Tabi doktorunuz daha iyi bilir de benimki önerdi. Maşallah bebişinize tosuncuk mu olacak acaba :))
Canım ben tüp bebek tedavisine başlamıştım adetin 21. Günü progestan degerime bakmışlardı tedavi uygunmu diye o ay yumurtlamadığımı görmüşlerdiBenimde en son adet tarihim 24 Nisan 29ocak doğum görünüyor. doktor bir hafta önden gidince erken döllenme dedi ama ben biliyorumki uygulamanın gösterdiği tarihteki ilişki de hamile kaldım. Çok oralı olmadım. Seni nasıl bir ay attılar 20 mayısa
Bence yaptırın kızlar ikinci gebelikte gerek kalmaz ben gebelik sonrası da devam edeceğim tetanoz aşısına ömür boyu bağışık olursak bi daha gerek kalmazBana dedi6 ay sonra eğer istersem 3. Doz olacakmış. Suan düşünmüyorum o gün bi gelsin dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?