- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Doktor bana da suyun fazla dedi haftaya kontrolüm var bakalım bir değişiklik var mı yani suyun fazla dedikleri kişilerden sorun yaşamayanlarda olmuş bende ilk iki gün kendime gelemedim ağladım felan ama inşallah bir sorun oluşturmaz bizim için.Kızlar merhaba 28+3 haftalıktan geçen doktora gittim suyun fazla dedi cok ağladım başka aynı problemi yaşayan var mi diyet yapıyorum su an
Benim de burun içim çok kanıyor bir ara durmuştu şimdi tekrar başladı.Yani gece çişe kalkmayı geçtim nefes alabilmek için burnumu açmaya kalkıyorum.Bende buhar makinası almayı düşünüyorum bu yüzden hangi markadan sipariş verdiniz?Benim de sizin gibi 3 gündür burnum tıkalı ve bogazim kuru. Kanama degil de burnumu temizlerken kan çıkıyor benim. Kaloriferler açık bizde 3 gündür ben ona baglamistim. Evi bol bol havalandiriyorum bol su iciyorum. Daha rahat uyumak icin buhar makinasi siparis ettim hatta
Ben düşünmüyorum oda süslemesi ve hediyelikler için birşeyler alacağım ama hiç enerjim yok benim deBazılarımız hastanede yatıyor, bazılarımızın ağrısı sancısı sıkıntısı var. Dilerim herkes iyi olur, herkes bebişini sağlıkla kucağına alır. Hal böyleyken sormaya biraz çekiniyorum ama babyshower yapmayı düşünüyor musunuz? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız
Suyum fazla değil ama şekerim var diyet yapıyorumKızlar merhaba 28+3 haftalıktan geçen doktora gittim suyun fazla dedi cok ağladım başka aynı problemi yaşayan var mi diyet yapıyorum su an
canım benımde aynı, arkadasımında hatta ..Kızlar merhaba 28+3 haftalıktan geçen doktora gittim suyun fazla dedi cok ağladım başka aynı problemi yaşayan var mi diyet yapıyorum su an
Evet uykun da bölünüyor hatta birkaç saat uyuduğun günler de oluyor yorgunluktan bitap da düşüyorsun ama Allah sabrını veriyor canım bebekle birlikte sen de buyuyorsun sabrın da dayanma gücün de artıyorSelam kızlar çok şükür Allah bana da anne olmayı nasip etti ama benim çok tereddütlerim var sizde böyle misiniz yoksa ben yalnız mıyım ? Bakabilecek miyim? Uykusuzluğa dayanabilecek miyim gibi . Normalde uykuya aşırı düşkünüm gece tuvalete bile kalkmıyorum uykum bölünmesin diye hep saatimde uyurum vs sizde de bu korku var mı
İnşallah canım biraz korkuyorumEvet uykun da bölünüyor hatta birkaç saat uyuduğun günler de oluyor yorgunluktan bitap da düşüyorsun ama Allah sabrını veriyor canım bebekle birlikte sen de buyuyorsun sabrın da dayanma gücün de artıyor
Evet benimde 1 hafta annem kalacak 1 hafta kayınvalidem kalacak sonrasını da bilmiyorumİlk zamanlar destek şart bence tamamen kendimiz yapamayız gibi geliyor benim açımdan özellikle ameliyatlı olacağım için onun iyileşme süreci ayrı bir de bebek eklenirse sanırım bu lohusa sendromu çok haklı bir durum ya girmeyen mucize olur üç beş bakıcı olan girmez
Var ya gerçekten bebeğin zorluğu gözümde yok canımın derdine düştüm her gün ağrı sızı içindeyim sancı içindeyim doktora gidiyorum bebek iyi yani hiçbir sorun yok ama ağrı içindeyim bana gebelik çok ağır geldi..Evet benimde 1 hafta annem kalacak 1 hafta kayınvalidem kalacak sonrasını da bilmiyorum
Korkma korktuğun şey başına gelir güzel şeyler düşün güzel olsun bebeğinin kolay bir bebek olacağını gece uykularının düzenli, bağisikliginin yüksek olacagini, kolay kolay hastalanmayacagini, iştahlı bir bebek olacağını düşün evrene güzel mesajlar gönderİnşallah canım biraz korkuyorum
Korkma canım hepimiz zamanında çiçek gibi doğum yapacağız inşallahtşk ederim beni aydınlattığın için ben zannettim bebeği alacaklar sezeryanla
Ben yapmayı düşünmüyorum açıkçası böyle şeyler gereksiz ve para tuzağı gibi geliyor bana ama yapanlara da saygım sonsuz. Oda süslemesi içinde organizasyon şirketlerine para vermeyi düşünmüyorum eşimle beraber süsleyeceğiz. Sadece hediyelik ve çikolata yaptıracağım.Bazılarımız hastanede yatıyor, bazılarımızın ağrısı sancısı sıkıntısı var. Dilerim herkes iyi olur, herkes bebişini sağlıkla kucağına alır. Hal böyleyken sormaya biraz çekiniyorum ama babyshower yapmayı düşünüyor musunuz? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız
O da şöyle kendine iyi bakman gerekiyor lohusayken insan çok terliyor üşütüyor vs kendini sıcak tutman, yemene içmene dikkat etmen gerekli, doğumdan sonra da vitaminleri almak lazım bebege birileri bakarken uykuyu almak lazım eş, anne illaki yardım etmesi lazimVar ya gerçekten bebeğin zorluğu gözümde yok canımın derdine düştüm her gün ağrı sızı içindeyim sancı içindeyim doktora gidiyorum bebek iyi yani hiçbir sorun yok ama ağrı içindeyim bana gebelik çok ağır geldi..
Hayatımda da çok ameliyat oldum estetik vs hepsinde iyileşme sürecim uzundu benden kaynaklı.. şimdi diyorum tam iyileşene kadar bebeğe birileri baksa ben sadece kendime odaklansam iyileşsem 1-2 haftada zor topluyorum operasyon sonralarıgerçekten de tek korkum kendim yoksa uykusuzluk falan asla fiziksel iyi olayım enerjim olur zaten dayarım kahveyi ne yapayım elbet alışılır
Kıyamam çok az zamanımız kaldı geçecekVar ya gerçekten bebeğin zorluğu gözümde yok canımın derdine düştüm her gün ağrı sızı içindeyim sancı içindeyim doktora gidiyorum bebek iyi yani hiçbir sorun yok ama ağrı içindeyim bana gebelik çok ağır geldi..
Hayatımda da çok ameliyat oldum estetik vs hepsinde iyileşme sürecim uzundu benden kaynaklı.. şimdi diyorum tam iyileşene kadar bebeğe birileri baksa ben sadece kendime odaklansam iyileşsem 1-2 haftada zor topluyorum operasyon sonralarıgerçekten de tek korkum kendim yoksa uykusuzluk falan asla fiziksel iyi olayım enerjim olur zaten dayarım kahveyi ne yapayım elbet alışılır
Çok doğru söylüyorsun canım böyle düşünmeliyim çok iyi geldi yazdıklarınKorkma korktuğun şey başına gelir güzel şeyler düşün güzel olsun bebeğinin kolay bir bebek olacağını gece uykularının düzenli, bağisikliginin yüksek olacagini, kolay kolay hastalanmayacagini, iştahlı bir bebek olacağını düşün evrene güzel mesajlar gönder
Bana da öyle gerçekten ağrı sızı sürekli yani bu süreci rahat ve sakin geçirenler var hayret ediyorum herkesin bünyesi farklı demek kiVar ya gerçekten bebeğin zorluğu gözümde yok canımın derdine düştüm her gün ağrı sızı içindeyim sancı içindeyim doktora gidiyorum bebek iyi yani hiçbir sorun yok ama ağrı içindeyim bana gebelik çok ağır geldi..
Tam iki gecedir inanılmaz sancım var gaz sancısı ile adet ağrısı gibi şimşekler çakıyor sanki içimde öyle yayılan karnım belim böbreklerim arasında garip ağrılar iki kez doktora koştum adam bisey bulamıyor ağrı sırasında bile baktı iyice bebek iyi rahim ağzı iyi kasılma yok yani ağrıların kaynağı yok diyor adamBana da öyle gerçekten ağrı sızı sürekli yani bu süreci rahat ve sakin geçirenler var hayret ediyorum herkesin bünyesi farklı demek kidoğumdan sonra rahat oluruz belki şimdiden strese sokma ama kendini yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?