Benim miniğim de uykuyu çok severdi çok rahat uyurdu bayramdan beri çok düzensiz uykularımız menenjit asısından sonra huzursuzlandı iki gün daha hala geçmedi o uykusuzluğu kaldı üzerinde bir haftadırBen anlatırsam taşlanırım yabenim bebiş uykuyu seviyor çok şükür nerde nasıl oduğunun önemi yok onun için söylenip seviç çığlıkları atarken birden uyuyuveriyor mesela yorulduysa. Ama atak zamanıymış bayramda başladı ne gece ne gündüz uyuyamadı sürekli kucakta ağlama halindeydi. Eyvah noluyor derken bitti bol kahkahalı güncelleme geldi sizinkide geçer inşallah çok amin ☺
Ben o dönemde sık banyo yaptırdım ilk günler çok ağladı 3 kez banyo yaptırdığım oldu gün içinde uykuya geçişte yardımı oldu daha çabuk yorulup uykuya daldı en azından bi deneyin.Benim miniğim de uykuyu çok severdi çok rahat uyurdu bayramdan beri çok düzensiz uykularımız menenjit asısından sonra huzursuzlandı iki gün daha hala geçmedi o uykusuzluğu kaldı üzerinde bir haftadır
Sabah uykusunda yalanıyordu aldım yavaşça memeye emdiEvet 6ay öncesi kullanılmıyor
Böyle zamanlarda uyku beslenmesi yapmayı deneyin ben büyük kızımda 3 ay meme reddi yaşadım 3 ay boyunca sadece uyku beslenmesi yaptım. Krizli anlarda sizi kurtarır minnak aç kalmaz. Gece uykusu bölünmez emer devam eder. Uyku beslenmesi candır bir deneyin ☺
Ay maşallah hep emsinler güzel güzel inşallahSabah uykusunda yalanıyordu aldım yavaşça memeye emdiöyle deneyeceğim artık
Pamukçuk bir süredir car ama sadece dilindeHay Allah ya neden öyle yapıyor sıpa
Bazen biz de yaşıyoruz
Ben diline damağına bakıyorum pamukcuk mu olmuş
Atak haftasında mıyım
Ateşi mi var
Bunları kontrol ediyorum eğer değilsek az bekliyorum yarım saat falan sonra tekrar teklif ediyorum çoğunlukla kabul ediyorinsallah geçici bir durumdur hemen geçer gider
H HaslanmisPattis link nasıl paylaşılıyor tam bilmiyorum bizimki bundan ben memnunumvalkyrie Bebek Arabası Için Ayrılabilir 360 Derece Ayarlanabilir 75 Cm Şemsiye - Gri - Fiyatı, Yorumları
valkyrie Bebek Arabası Için Ayrılabilir 360 Derece Ayarlanabilir 75 Cm Şemsiye - Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yanlış yazmışım düzeltilmiş tarihte atak haftası gösteriyorHay Allah ya neden öyle yapıyor sıpa
Bazen biz de yaşıyoruz
Ben diline damağına bakıyorum pamukcuk mu olmuş
Atak haftasında mıyım
Ateşi mi var
Bunları kontrol ediyorum eğer değilsek az bekliyorum yarım saat falan sonra tekrar teklif ediyorum çoğunlukla kabul ediyorinsallah geçici bir durumdur hemen geçer gider
MaşallahBen anlatırsam taşlanırım yabenim bebiş uykuyu seviyor çok şükür nerde nasıl oduğunun önemi yok onun için söylenip seviç çığlıkları atarken birden uyuyuveriyor mesela yorulduysa. Ama atak zamanıymış bayramda başladı ne gece ne gündüz uyuyamadı sürekli kucakta ağlama halindeydi. Eyvah noluyor derken bitti bol kahkahalı güncelleme geldi sizinkide geçer inşallah çok amin ☺
Whhatsap grubum yok canım ama o dediğini 2-3 hafta önce yazdım sadece ondan sonra konuyu kapatmıştım ısıtıp ısıtıp önünüze koymadım aynı şeyleri2/3 hafta önce buralar sessizleşti grup mu kuruldu demişti peki senin var mı şuan WhatsApp grubun bunu merak ediyorum inatla cevap vermek istemiyorsun ?
İnan bana bende senin seviyene inmemek için susuyorum senin hakkında konuşan ben değilim sen kendin salça oluyorsun banaYa hala benim hakkımda ona buna yazıyorsun bana yazsanabenim hakkımda konuşursan ateşin alasını görürsün zaten . Buradaki insanlar için susuyorum artık.
Sen de benle ilgili konuşmayı bırak kendinle ilgilen
Rotarix 2. Ay olduk, bir de 4te olacak.Biz de bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Özel aşıları da sipariş verdim rotarix varmış ellerinde ayırdılar bana günü gelince alırsınız dediler ama orda da bozulursa diye tedirgin oldum. Bir de bizim aşı takvimimiz böyle düzenlendi ama rotarixten emin olamadım çoğunluk sanırım 5. Ayda yaptıracak sizin takvimleriniz nasıl
79günlük olmuşuz siz sorunca baktım bi yerden sonra saymayı bırakmışım☺akşam 7-9 arasını uyanık geçiriyor babayla özlem gideriyorlar o saatlerde acıkıp yorulunca alıyorum emip uyuyor bazen 1 bazen 2 saat en geç 11de uzun gece uykusuna yatmış oluyor bazen 3 gibi acıkıp istiyor emip devam ediyor bazen 5e kadar uyuyor. 5de uyanınca emip gazını çıkarıp varsa kakasını yapıp yine uyuyor. Gün içinde ne kadar uyuduğuna hiç takılmıyorum. Bazen yarım saat bazen 2 saatlik uykular yapıyor büyüdükce gündüz uyanık kaldığı süreler artıyorMaşallahşimdi kaç günlük peki ve gece ilk uykusu ne kadar ?
Bi de yalancısınİnan bana bende senin seviyene inmemek için susuyorum senin hakkında konuşan ben değilim sen kendin salça oluyorsun bana
Biz dün 2. Ay asilariyla birlikte yaptırdık diğer doz 4.aydaBiz de bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Özel aşıları da sipariş verdim rotarix varmış ellerinde ayırdılar bana günü gelince alırsınız dediler ama orda da bozulursa diye tedirgin oldum. Bir de bizim aşı takvimimiz böyle düzenlendi ama rotarixten emin olamadım çoğunluk sanırım 5. Ayda yaptıracak sizin takvimleriniz nasıl
Maşallah bizim de gece ilk uyku uzamıştı 5-6 saatlere kadar ama iki gündür 4 saate geri düştü. Acaba aşı yüzünden mi aşı oldu iki gün önce. Umarım geçicidir79günlük olmuşuz siz sorunca baktım bi yerden sonra saymayı bırakmışım☺akşam 7-9 arasını uyanık geçiriyor babayla özlem gideriyorlar o saatlerde acıkıp yorulunca alıyorum emip uyuyor bazen 1 bazen 2 saat en geç 11de uzun gece uykusuna yatmış oluyor bazen 3 gibi acıkıp istiyor emip devam ediyor bazen 5e kadar uyuyor. 5de uyanınca emip gazını çıkarıp varsa kakasını yapıp yine uyuyor. Gün içinde ne kadar uyuduğuna hiç takılmıyorum. Bazen yarım saat bazen 2 saatlik uykular yapıyor büyüdükce gündüz uyanık kaldığı süreler artıyor
Aşı etkilese genel huzursuzluğunu hissederdiniz bence. Daha çabuk acıkmış uyanmıştır. Annemin bir sözü vardır bebekler güle benzer bigün açar bi gün solar diye. Her gün bir olmayabiliyor. Çok takılmayın saatlere 4 saat kısa bir süre değil ikiniz içinde. Bende ilk bebeğimde çok takılırdım ama size stresten başka bişey katmıyor anın tadını çıkarmaya çalışınMaşallah bizim de gece ilk uyku uzamıştı 5-6 saatlere kadar ama iki gündür 4 saate geri düştü. Acaba aşı yüzünden mi aşı oldu iki gün önce. Umarım geçicidir
Bugün 2. Ay aşımızı olduk , rotarix için tam bugünden itibaren 21. Gün getir dedi ebemiz canlı aşı olduğu için arada 21 gün olsun dediBiz de bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Özel aşıları da sipariş verdim rotarix varmış ellerinde ayırdılar bana günü gelince alırsınız dediler ama orda da bozulursa diye tedirgin oldum. Bir de bizim aşı takvimimiz böyle düzenlendi ama rotarixten emin olamadım çoğunluk sanırım 5. Ayda yaptıracak sizin takvimleriniz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?