Bişey olmaz inşallah canım, bir çok kişi deneyimledi ve kimse çok ateşi yükseldi falan demedi, huzursuzlaştı dediler. Sen sakin ol ki Aslan kuzu da su gibi geçirsinBugün 2. Ay aşısına gidiyoruz biraz anksiyetem tuttu doktor da ateşlenirse fitil yap dedi nasıl olcak bilmiyorum gece rüyalarıma bile girdi ya aşı sonrası
Ben hiçte her seferinde bu konuyu buraya yazmadım dün kendisi banı kalkınca geldi buraya ateş püskürdü konu öylelikle tekrar açıldıKimse ona durduk yere birşey demedi ki kendisi ta hamilelikten grubu kurmuş zaten ama hakkını helal etmeyen kendisi ben buna takıldım eğer kendin birşey yapıyorsan başkasından da aynı şeyi bekleyebilirsin neden hak muhabbetine giriyor ki kaç gün önce uzatmayalım yazan benim kendisi ısıtıp ısıtıp yazı yazıyor kimsenin durup durup ok sapladığı yok
Ya hala benim hakkımda ona buna yazıyorsun bana yazsanaBen hiçte her seferinde bu konuyu buraya yazmadım dün kendisi banı kalkınca geldi buraya ateş püskürdü konu öylelikle tekrar açıldı
Evet 6ay öncesi kullanılmıyor
İki bloğa ayrılmış olan bu grupta benim gibi hiçbir şeyden haberi olmayanlarla bağlantısızlar bloğu oluşturalım bari bizde
2/3 hafta önce buralar sessizleşti grup mu kuruldu demişti peki senin var mı şuan WhatsApp grubun bunu merak ediyorum inatla cevap vermek istemiyorsun ?Ben hiçte her seferinde bu konuyu buraya yazmadım dün kendisi banı kalkınca geldi buraya ateş püskürdü konu öylelikle tekrar açıldı
Hay Allah ya neden öyle yapıyor sıpaAz önce sağıp yumuşattım memeyi ama yine istemedi az emdi uyuyor şimdi
Gidersin kız niye gidemeyesin. Ben ortanca 5 aylıkken gitmiştim denizede soktum sabah ve akşam saatlerinde kısa süreli. Bebek arabasına asılan şemsiyeler var onlardan almıştım giderken çok iş gördü. Küçük bebeyle yola çıkmayı göze aldıysan gidilir o tatileeKurbanda tatile gidemiyo muyuz yani ya? Üfff. Tam 5 aylık oluyor o zaman.
Çekirdeğimle gelirim
Gidersin kız niye gidemeyesin. Ben ortanca 5 aylıkken gitmiştim denizede soktum sabah ve akşam saatlerinde kısa süreli. Bebek arabasına asılan şemsiyeler var onlardan almıştım giderken çok iş gördü. Küçük bebeyle yola çıkmayı göze aldıysan gidilir o tatilee
Malesef gündüz uykuları bizde de bitti , gece uykuları uzadı 2 saatte bir kalkıyordu 3 e çıktı iki gecedir ama gündüz uyumuyor kuş uykusuKızlar iki saatte bir uyuyan bebeğim gündüzleri bir haftadır uyumuyor koca gündüz sadece birer saatten iki saat uyuyor.Ne olacak böyle neden böyle oldu
Bakayım bulursam atarım canımŞemsiye linki gelir mi?
Neden öyle oldu acaba ne kadar sürecek böyle.Pusetinde uyurdu gündüz uykularını suan sadece kucakta uyuyorMalesef gündüz uykuları bizde de bitti , gece uykuları uzadı 2 saatte bir kalkıyordu 3 e çıktı iki gecedir ama gündüz uyumuyor kuş uykusu
Bizimde böyleydi bayramda başladı 2gün önce son buldu yeni güncelleme gelmiş bebişe meğersemKızlar iki saatte bir uyuyan bebeğim gündüzleri bir haftadır uyumuyor koca gündüz sadece birer saatten iki saat uyuyor.Ne olacak böyle neden böyle oldu
Biter mi dersiniz ne güzel uyuyan bebek uyuduğu yerde uyumuyor artık nereye yatıracağımı şaşırdım.Gündüz uykularını nerede nasıl uyuyor sizin bebişBizimde böyleydi bayramda başladı 2gün önce son buldu yeni güncelleme gelmiş bebişe meğersem
Bende yazlık yerdeyim haziranda 4 ay olacak başlarım sokmaya diyordum gölgelikli simit alcam trendyolda var
4-5 aylıkken bile kullanmışlar
MAGIC TOYS Gölgelikli Oturaklı Bebek Simiti Cnss21-326 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MAGIC TOYS Gölgelikli Oturaklı Bebek Simiti Cnss21-326 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Korkma canım genelde sakin ve uyuyarak geçiyor aşı günleri. Akşama doğru ateş olabilir belki o zaman ilaç verirsin.Bugün 2. Ay aşısına gidiyoruz biraz anksiyetem tuttu doktor da ateşlenirse fitil yap dedi nasıl olcak bilmiyorum gece rüyalarıma bile girdi ya aşı sonrası
Bende yazlık yerdeyim haziranda 4 ay olacak başlarım sokmaya diyordum gölgelikli simit alcam trendyolda var
4-5 aylıkken bile kullanmışlar
MAGIC TOYS Gölgelikli Oturaklı Bebek Simiti Cnss21-326 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MAGIC TOYS Gölgelikli Oturaklı Bebek Simiti Cnss21-326 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben anlatırsam taşlanırım yaBiter mi dersiniz ne güzel uyuyan bebek uyuduğu yerde uyumuyor artık nereye yatıracağımı şaşırdım.Gündüz uykularını nerede nasıl uyuyor sizin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?