İlk bebeğim değil ama uyuyan ilk bebeğimAşı etkilese genel huzursuzluğunu hissederdiniz bence. Daha çabuk acıkmış uyanmıştır. Annemin bir sözü vardır bebekler güle benzer bigün açar bi gün solar diye. Her gün bir olmayabiliyor. Çok takılmayın saatlere 4 saat kısa bir süre değil ikiniz içinde. Bende ilk bebeğimde çok takılırdım ama size stresten başka bişey katmıyor anın tadını çıkarmaya çalışın
Rota aşısını nasıl temin ediyoruz direkt eczaneye gidip alabiliyor muyuz yoksa öncesinde sipariş vs oluşturmak gerekiyor muBugün 2. Ay aşımızı olduk , rotarix için tam bugünden itibaren 21. Gün getir dedi ebemiz canlı aşı olduğu için arada 21 gün olsun dedi
3. Ayda olmuş olacak
Eczanede oluyormuş genelde öyle dediler canım direkt alabiliyormuşuzRota aşısını nasıl temin ediyoruz direkt eczaneye gidip alabiliyor muyuz yoksa öncesinde sipariş vs oluşturmak gerekiyor mu
TamamdırEczanede oluyormuş genelde öyle dediler canım direkt alabiliyormuşuz
Onlardan biri de benİki bloğa ayrılmış olan bu grupta benim gibi hiçbir şeyden haberi olmayanlarla bağlantısızlar bloğu oluşturalım bari bizde
Bu piyanolu olmayandan mıHuhu kızlar bunu alın aldırın.. Uzun zaman sonra gündüz kahve keyfi yaşadım
Etmenler bir araya gelip kombo yapmış gibiPamukçuk bir süredir car ama sadece dilinde
Atak haftası gösteriyor ama düzeltilmiş tarihte değil doğduğu tarihte ateş yok. Deneyeceğim değişik şeyler bakalım inşallah geçer
Benimki piyanolu seviyorBu piyanolu olmayandan mıbende piyanosuz var acaba piyanolu mu alsam diyordum
Bizde piyanolu var şarkı da çalıyor güzel vakit geçiriyor aslında yarım saate yakın ama ben yalnız bırakamıyorum çok üzülüyorum o muhtaç halineBu piyanolu olmayandan mıbende piyanosuz var acaba piyanolu mu alsam diyordum
Ben de piyanolu alacaktım arkadaşım başta iyi ama sonra çocuk çok hareket edemiyo sıkılıyo demişti o yüzden bunu aldımBu piyanolu olmayandan mıbende piyanosuz var acaba piyanolu mu alsam diyordum
Analık delilik işteBizde piyanolu var şarkı da çalıyor güzel vakit geçiriyor aslında yarım saate yakın ama ben yalnız bırakamıyorum çok üzülüyorum o muhtaç halineaşırı bi vicdan yapıyorum beraber oynuyoruz yine
Tam ordan bir ısırık almalısınBu kız bugün beni öldürecek gülmekten.. Annecim tummy time da kafayı kaldırman gerekiyo kıçını değil
Bizde aldık sayesinde kahvaltı yemek yiyebiliyoruz güzel oyalanıyorHuhu kızlar bunu alın aldırın.. Uzun zaman sonra gündüz kahve keyfi yaşadım
Piyanolu aldım ben dün geldi bugün denedim ilgisini çekti ama çok durmadı benimki 10 belki 15 dk anca. Ama ses ve oyuncaklar dikkatini çekti ilerleyen zamanlarda daha çok durur gibi geldiBu piyanolu olmayandan mıbende piyanosuz var acaba piyanolu mu alsam diyordum
Sizinki zamanında doğmuş zaten benimki 38 de doğdu doğması beklenen tarih düzeltilmiş diye biliyorum ben ama yanlış bir şeyde söylemiş olmayayım. Benim 2 şubatta doğdu 2 Şubat girince tarihi daha 6 gün var diyor atağa ama 40. Haftaya göre beklenen 14 Şubat tarihini girince atağın bitmesine 3 gün kaldı diyor. Bu düzeltilmiş olayını ben burda okumuştum ama doğrumu anlamışım bilemiyorumEtmenler bir araya gelip kombo yapmış gibisiz teklif etmeye devam edin yılmayın düzeltilmiş tarih nasıl oluyor mesela benim kızım 41. Haftada doğdu ben hiç hesaplayamıyorum onu
Aşı takvimizi eklemeye çalıştım olmamış 3 ve 4 demiş doktorumuz ama çevremde 3. Ayda yaptıranlar 5 te yaptırmış benim de kafam karıştı artık doktorumuzun olduğu şehirde de yaşamıyorum burda da henüz bi doktor bulamadımRotarix 2. Ay olduk, bir de 4te olacak.
Bence ne kadar erken olursa o kadar iyi
En erken 6. hafta yapılabiliyor bu aşı.
5. Ay çok geç geldi hiç duymadım
2 hafta geç benim de 41+2. Pardon 42. Hafta oluyoSizinki zamanında doğmuş zaten benimki 38 de doğdu doğması beklenen tarih düzeltilmiş diye biliyorum ben ama yanlış bir şeyde söylemiş olmayayım. Benim 2 şubatta doğdu 2 Şubat girince tarihi daha 6 gün var diyor atağa ama 40. Haftaya göre beklenen 14 Şubat tarihini girince atağın bitmesine 3 gün kaldı diyor. Bu düzeltilmiş olayını ben burda okumuştum ama doğrumu anlamışım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?