Aynı sorunu yaşıyorum, önceden en geç 9 da uyuyan kızım şimdi 10-11den önce uyumuyor, ikinci uykusunu bazen 3 bazen 4 ama en geç 4.30 da bitiriyordum yine de değişen bir şey olmadı. Geçen gün tek uyku denedim ve uykuya 20.45de zor yatırdık. Bugün de tek uyku deneyeceğim bakalım ne olacak. Uyku eğitimlerinde tek uykuya geçişi 14 ay civarı diyorlar ama bilemedimYani sabah 8 gibi uyanıyor ilk uykusu 11-11.30 gibi ikinci uykusu 4e sarkıyor genelde o yüzden gece çok geç uyuyor
Hayali bile baş döndürürGönül ister tek uyku yapsın 12de yatsın 3de kalkasın
Bende bugün tek uyku deneyeyim o zaman yaAynı sorunu yaşıyorum, önceden en geç 9 da uyuyan kızım şimdi 10-11den önce uyumuyor, ikinci uykusunu bazen 3 bazen 4 ama en geç 4.30 da bitiriyordum yine de değişen bir şey olmadı. Geçen gün tek uyku denedim ve uykuya 20.45de zor yatırdık. Bugün de tek uyku deneyeceğim bakalım ne olacak. Uyku eğitimlerinde tek uykuya geçişi 14 ay civarı diyorlar ama bilemedim
Bugün uyutmadım öğlen dışarı çıktık kendi kendine uyuyakaldıAynı sorunu yaşıyorum, önceden en geç 9 da uyuyan kızım şimdi 10-11den önce uyumuyor, ikinci uykusunu bazen 3 bazen 4 ama en geç 4.30 da bitiriyordum yine de değişen bir şey olmadı. Geçen gün tek uyku denedim ve uykuya 20.45de zor yatırdık. Bugün de tek uyku deneyeceğim bakalım ne olacak. Uyku eğitimlerinde tek uykuya geçişi 14 ay civarı diyorlar ama bilemedim
Benimki de iki uyku yaptı çok mızmızdı burnu akıyor hasta olacak gibiBugün uyutmadım öğlen dışarı çıktık kendi kendine uyuyakaldıbizim teknuyku işi zor gibi
Bizimki de toplam 50 dk uyudu iki uyku yaptıBenimki de iki uyku yaptı çok mızmızdı burnu akıyor hasta olacak gibisaat 16’da uyandırdım bakalım akşam 10dan önce uyumaz artık
Benim tavrım net biliyorsun 1 gün bile geriye bakıp daha kolaydı demedim kaynanamdayım şimdi en zor zamanları deyip duruyor bende kolay bir zamanı hiç olmadı dedimKızlar bebekleri yürümeye başlayan annelere bişey sormak istiyorum, yürüyünce bizim için daha yorucu mu oluyor gerçekten? Kolaylaşmıyor mu? Şuan oğlum daha yürümeye başlamadı ama her yere tutunuyor son 1 haftadır çok hareketli akşam olunca pertim çıkıyor sabrım da kalmıyor çok zor uyuyor, uyusa da dinlensem diyorum uykuya da kolay geçmiyor, bide yürüyünce neler yapacak çok merak ediyorum
Evet şuan yürümüyor ama her yere tutunuyor diye düşecek diye hep arkasındayım inan tam 7 saattir uyumadı ve bende bi 10 dk yemek yerken oturdum onun dışında hep totosundayım inanılmaz yorucu olmaya başladıBenim tavrım net biliyorsun 1 gün bile geriye bakıp daha kolaydı demedim kaynanamdayım şimdi en zor zamanları deyip duruyor bende kolay bir zamanı hiç olmadı dedimşöyle söyleyim benim oğlum daha tam emeklemeden bile yani neredeyse 6. aydan beri kollarından tutturup tüm gün bizi o şekilde yürüttürüyordu zulüm gibiydi. Kendi yürümesi beni o konuda rahatlattı. Bence ilk adım atmaya tutunup ayağa kalmaya başladığı zaman kötü oda kendini kontrol edemediği için sürekli düşüp canını yaktığı için.
Merhaba ben aslında mart annesiyim benim kızım erken yürümeye başladı 1 haftadır yürüyor 10 aylık.Şuanki zorluk bebeklik döneminin en zor zamanı sanırım sürekli çevresinde geziyorum dengesini kaybedip kafasını sivri biyere vurmasından korkuyorum ve heryeri kurcalıyor merak ediyor.Tüm çekmece kulplarını söktük evin tüm kapılarını kapalı tutuyoruz alıyo başını gidiyo yoksa.Yürürken görmek çok güzel hala gördükçe tuhafıma gidiyor gururlanıyorum aşırı mutlu oluyorum değer yinede diyorum :)Kızlar bebekleri yürümeye başlayan annelere bişey sormak istiyorum, yürüyünce bizim için daha yorucu mu oluyor gerçekten? Kolaylaşmıyor mu? Şuan oğlum daha yürümeye başlamadı ama her yere tutunuyor son 1 haftadır çok hareketli akşam olunca pertim çıkıyor sabrım da kalmıyor çok zor uyuyor, uyusa da dinlensem diyorum uykuya da kolay geçmiyor, bide yürüyünce neler yapacak çok merak ediyorum
İnanırım yaşadığım içinEvet şuan yürümüyor ama her yere tutunuyor diye düşecek diye hep arkasındayım inan tam 7 saattir uyumadı ve bende bi 10 dk yemek yerken oturdum onun dışında hep totosundayım inanılmaz yorucu olmaya başladıyürüyünce heralde kök söktürecek diyorum
Benimki yorgunluktan tükeniyordu ama inatla kalkmaya çalışıyordu kalk bir adım at düş döngüsü en son çığlık ve yatakKızlar nasılsınız iyi misiniz günler nasıl geçiyor Benim oğluş 5-6 adım atıp düşüyor yürümeye çabalıyor düşe kalka çok komik oluyor.
Kesinlikle çok güzel birşeyMerhaba ben aslında mart annesiyim benim kızım erken yürümeye başladı 1 haftadır yürüyor 10 aylık.Şuanki zorluk bebeklik döneminin en zor zamanı sanırım sürekli çevresinde geziyorum dengesini kaybedip kafasını sivri biyere vurmasından korkuyorum ve heryeri kurcalıyor merak ediyor.Tüm çekmece kulplarını söktük evin tüm kapılarını kapalı tutuyoruz alıyo başını gidiyo yoksa.Yürürken görmek çok güzel hala gördükçe tuhafıma gidiyor gururlanıyorum aşırı mutlu oluyorum değer yinede diyorum :)
Galiba benim çekmecelere çözüm bulmam lazım hep çekmeceleri açmayla meşgul bu aralarİnanırım yaşadığım içinben şuan daha rahatım ya evimde çok öyle eşyalı falan değil
MaşallahKızlar nasılsınız iyi misiniz günler nasıl geçiyor Benim oğluş 5-6 adım atıp düşüyor yürümeye çabalıyor düşe kalka çok komik oluyor.
Ben bugün 5 kere yatağa götürüp 5 kere çığlık kıyamet atıp tekrar salona getirdimBenimki yorgunluktan tükeniyordu ama inatla kalkmaya çalışıyordu kalk bir adım at düş döngüsü en son çığlık ve yatak
Bu konu da kesinlikle senin gibi düşünüyorum. Eskiden daha zordu git gide kolaylaşıyor. Kızım dün 1 adım atıp düştü sürekli etrafındayım yürüse de rahatlasamBenim tavrım net biliyorsun 1 gün bile geriye bakıp daha kolaydı demedim kaynanamdayım şimdi en zor zamanları deyip duruyor bende kolay bir zamanı hiç olmadı dedimşöyle söyleyim benim oğlum daha tam emeklemeden bile yani neredeyse 6. aydan beri kollarından tutturup tüm gün bizi o şekilde yürüttürüyordu zulüm gibiydi. Kendi yürümesi beni o konuda rahatlattı. Bence ilk adım atmaya tutunup ayağa kalmaya başladığı zaman kötü oda kendini kontrol edemediği için sürekli düşüp canını yaktığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?