Hem de nasıl bi de bile isteye demesi. Neyse bu günler geçecek her zaman anne daha çok sevilir diye kendimi avutuyorumEvet insan kendini eksik hissediyor ama sanırım nazlanacak birini seçiyorlar kendilerine karşıdaki insanın da böyle konuşması irite edici ama gerçekten…
Kuzum hastayken yememesi çok normal bizde hastayken birşey yemek istemiyoruzKızlar bebeğim hasta olduğundan beri hiç bişey yemiyor herşeyi diliyle itiyor, sevdiği şeyleri bile reddediyor, oyun yaparak verdim olmadı çizgi film açtım olmadı nerdeyse 1 haftadır hiç bişey yemek istemiyorne yapacam böyle zaten az yiyordu şimdi hiç yemiyor
Sevdiği şeyleri de denedim yemediKuzum hastayken yememesi çok normal bizde hastayken birşey yemek istemiyoruzBence çok zorlama hepten ters tepmesin sevdiği şeyler var mı iyileşene kadar en azından sevdiği şeyleri yer belki
Hastalık zamanı olur sonrasında toparlar inşallah. Ben birkaç gündür muz yoğurt tahin cevizi robotta çekiyorum içecek gibi yapıyorum bi 50 ml kadar anca içiyordur ama diğer türlü hiç yediremiyorum belki böyle içecek severSevdiği şeyleri de denedim yemediumarım düzelir
Evet haklısın bizde hastayken bişey yemek istemiyoruz sonra geçiyor inşallah oğlumun da geçicidir
Anne olunca batmiyor :)ama kaynana bunu kullaniyor etrafindakilerede soyle iyice rahatsiz edici oluyor.Aslında benim oğlum anneme de böyle ama gözüme batmıyor tabi hatta işime geliyor ben dinleniyorumbeni sevmiyor mu acaba demiyor değilim
Bende o şekilde deneyeyim canım bi sağolHastalık zamanı olur sonrasında toparlar inşallah. Ben birkaç gündür muz yoğurt tahin cevizi robotta çekiyorum içecek gibi yapıyorum bi 50 ml kadar anca içiyordur ama diğer türlü hiç yediremiyorum belki böyle içecek sever
Her gün değil bazen sebze bazen kırmızı et bazen tavuk balık farklı farklı ama bu aralar hiç yemiyorMerhaba bebegim hergun kofte yiyor aksam ogununde.kuzu kiyma.sizce hergun kiyma verilmesi agir gelirmi.sizde hergun et dahil ediyormusunuz ogunlerine
Ben her akşam tavuk ,balık yada kıyma veriyorum üçünden birini yaniMerhaba bebegim hergun kofte yiyor aksam ogununde.kuzu kiyma.sizce hergun kiyma verilmesi agir gelirmi.sizde hergun et dahil ediyormusunuz ogunlerine
13 Ocak sonrası kayit olan üyelikler iptal olmuş hatta mesajlar her şey o yüzden sizin üyelik gitmiştirYa kızlar ben verem olucam bu siteye çıkış yapıyo kendi kendine doğru e posta şifre giriyorum yine de böyle kayıtlı üye bulunmamaktadır diyo kaç gündür giremedim okuyamadım da sinir oldum felicita ben
Balik nasil porsiyonluyorsunuz,deepfreezemi atiyorsunuz, cikarip nasil pisiriyorsunuz..ne baligi peki..Ben her akşam tavuk ,balık yada kıyma veriyorum üçünden birini yani
Ya ben 2023 ten beri varım ama eski Gmail unuttum 2 3 kere aynı şey oldu yeter sabitlesin artık yaa, ama bilgi için teşekkür ederim13 Ocak sonrası kayit olan üyelikler iptal olmuş hatta mesajlar her şey o yüzden sizin üyelik gitmiştir
Ben tüm bir balık alıp temizletiyorum , sonra tek seferlil yiyeceği porsiyonda parçalara ayırıp buzluğa atıyorum . Haftada iki kez fırında pişiriyorumBalik nasil porsiyonluyorsunuz,deepfreezemi atiyorsunuz, cikarip nasil pisiriyorsunuz..ne baligi peki..
Bizde haftada bir balik pisirirsek hepbirlikte yersek yemis oluyor..paylasirsaniz sevinirim..
Ay bizde bugün kutladık doğum gününü dışarıda 30 kişi ile çok şükür bittiYa ben 2023 ten beri varım ama eski Gmail unuttum 2 3 kere aynı şey oldu yeter sabitlesin artık yaa, ama bilgi için teşekkür ederim
Bu arada nen evde doğum günü partisi yaptım baya kalabalık ve yorucuydu az kalsın kaynanayla kavga ediyorduk beni çok gerdi ama neyseki tatlı bitti hersey çok güzeldi
Maşallah canım doğum günü kutlu olsunYa ben 2023 ten beri varım ama eski Gmail unuttum 2 3 kere aynı şey oldu yeter sabitlesin artık yaa, ama bilgi için teşekkür ederim
Bu arada nen evde doğum günü partisi yaptım baya kalabalık ve yorucuydu az kalsın kaynanayla kavga ediyorduk beni çok gerdi ama neyseki tatlı bitti hersey çok güzeldi
Sizin de doğum gününüz kutlu olsunAy bizde bugün kutladık doğum gününü dışarıda 30 kişi ile çok şükür bittiah bu kvler benimki de hediye almadan gelmiş doğum gününe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?