2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Evet insan kendini eksik hissediyor ama sanırım nazlanacak birini seçiyorlar kendilerine karşıdaki insanın da böyle konuşması irite edici ama gerçekten…
Hem de nasıl bi de bile isteye demesi. Neyse bu günler geçecek her zaman anne daha çok sevilir diye kendimi avutuyorum

Kızlar bebeğim hasta olduğundan beri hiç bişey yemiyor herşeyi diliyle itiyor, sevdiği şeyleri bile reddediyor, oyun yaparak verdim olmadı çizgi film açtım olmadı nerdeyse 1 haftadır hiç bişey yemek istemiyor ne yapacam böyle zaten az yiyordu şimdi hiç yemiyor

Kuzum hastayken yememesi çok normal bizde hastayken birşey yemek istemiyoruz Bence çok zorlama hepten ters tepmesin sevdiği şeyler var mı iyileşene kadar en azından sevdiği şeyleri yer belki

Kuzum hastayken yememesi çok normal bizde hastayken birşey yemek istemiyoruz Bence çok zorlama hepten ters tepmesin sevdiği şeyler var mı iyileşene kadar en azından sevdiği şeyleri yer belki
Sevdiği şeyleri de denedim yemedi umarım düzelir
Evet haklısın bizde hastayken bişey yemek istemiyoruz sonra geçiyor inşallah oğlumun da geçicidir

Sevdiği şeyleri de denedim yemedi umarım düzelir
Evet haklısın bizde hastayken bişey yemek istemiyoruz sonra geçiyor inşallah oğlumun da geçicidir
Hastalık zamanı olur sonrasında toparlar inşallah. Ben birkaç gündür muz yoğurt tahin cevizi robotta çekiyorum içecek gibi yapıyorum bi 50 ml kadar anca içiyordur ama diğer türlü hiç yediremiyorum belki böyle içecek sever

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Merhaba bebegim hergun kofte yiyor aksam ogununde.kuzu kiyma.sizce hergun kiyma verilmesi agir gelirmi.sizde hergun et dahil ediyormusunuz ogunlerine

Ya kızlar ben verem olucam bu siteye çıkış yapıyo kendi kendine doğru e posta şifre giriyorum yine de böyle kayıtlı üye bulunmamaktadır diyo kaç gündür giremedim okuyamadım da sinir oldum felicita ben

Bende o şekilde deneyeyim canım bi sağol

13 Ocak sonrası kayit olan üyelikler iptal olmuş hatta mesajlar her şey o yüzden sizin üyelik gitmiştir

13 Ocak sonrası kayit olan üyelikler iptal olmuş hatta mesajlar her şey o yüzden sizin üyelik gitmiştir
Ya ben 2023 ten beri varım ama eski Gmail unuttum 2 3 kere aynı şey oldu yeter sabitlesin artık yaa, ama bilgi için teşekkür ederim

Bu arada nen evde doğum günü partisi yaptım baya kalabalık ve yorucuydu az kalsın kaynanayla kavga ediyorduk beni çok gerdi ama neyseki tatlı bitti hersey çok güzeldi

Kızlar bu aylarda uyku eğitimini nasıl vermemiz gerekiyor bilgisi olan ya da uygulayabilen var mı ?

Balik nasil porsiyonluyorsunuz,deepfreezemi atiyorsunuz, cikarip nasil pisiriyorsunuz..ne baligi peki..
Bizde haftada bir balik pisirirsek hepbirlikte yersek yemis oluyor..paylasirsaniz sevinirim..
Ben tüm bir balık alıp temizletiyorum , sonra tek seferlil yiyeceği porsiyonda parçalara ayırıp buzluğa atıyorum . Haftada iki kez fırında pişiriyorum

Ay bizde bugün kutladık doğum gününü dışarıda 30 kişi ile çok şükür bitti ah bu kvler benimki de hediye almadan gelmiş doğum gününe

Maşallah canım doğum günü kutlu olsun
Ne kavgası noldu anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…