2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bende gittim yaptırdım aşıları 2 bacaktan 1 koldan yaptılar eve gelincede calpol verdim bir daha 1 buçuk yaşında aşı varmış

Bizim de perşembü günü bir yaş kontrolümüz var hem ebe hem doktorla. Doktor en son 6 aylıkken görmüştü

Çocuk doktorları çok anlar mı bu konudan emin değilim ya ben olsam bir pedagog ile görüşürdüm. Üzüldüm ben de meme bağımlılığından zor durumdayım nasıl çözülecek bilmiyorum herhalde bir fikir alacağım ben de bu gidişle

Herkese iyi akşamlar canlar, uzunn uzunnn aradan sonra ben geldim. Bebe hasta oldu şifremi unuttum, sonra mail e mesajlar düşmedi falan falan mevzu baya uzadı... Ben Bildiğiniz tsu bebeler yaşlarına girmeye başladı maşallah umarım herkesler iyidir

Artık emmek istemiyor mu acaba mesela benimki emiyor süt bitince ya da artık emmek istemiyorsa ısırmaya başlıyor.

Çocuk doktoruna gittik bugün boğazı çok kırmızı ondan emmek istemiyor acısını senden çıkarıyor dedi, zorlama dedi ya tamamen memeyi bırakırsa dedim bırakırsa yapacak bişey yok sende insansın eminim canın çok yanıyordur dedi, gerçekten kan toplamış göğüs ucum diş izi her yeri, 2 gündür hiç emmiyor açtığım an ısırıyor
Senin nasıl bir meme bağımlılığı meme ile mi uyuyor

Artık emmek istemiyor mu acaba mesela benimki emiyor süt bitince ya da artık emmek istemiyorsa ısırmaya başlıyor.
Önceden doyunca ısırıyordu yada toksa almamak için ısırıyordu şimdi açtığım an ısırıyor, ilginç olanda dünden beri meme için ağlıyor uyuyamıyor ama memeyi açınca da direk ısırıyor yani madem istiyorsun niye emmiyorsun onu anlayamadım bi türlü, sağım yapıp biberonla vereyim dedim öyle de almadı

Kızlar diz kapağım çok ağrıyor ya neyden olabilir acaba özellikle bi kaç gündür ağrısı arttı
Merhaba, ağrınıza çözüm bulabildiniz mi? Benim de 8,5 aylık bebeğim var ve sol diz kapağı birkaç gündür mahvediyor. Ayakta bile duramıyorum belli bir süre zaten büküp oturmak işkence. Siz çözüm bulduysanız ben de bilmek isterim(

Gündüz gece meme ile uyuyor sürekli ağzında olsun istiyor ve kucakta ya da yatakta birlikte uyuyor. Akşamları kendime ait 1 saatim yarım saatim bile yok o kadar yorucu ki. Gündüz de ben yoksam işteyken uyutamıyorlar bebek arabasında 30dk 15 dk anca uyuyor

Doktora gittiğimde d vitamini eksikliği dedi iğne yazdı 2 kere vuruldum şimdi ara ara oluyor ama önceki gibi değil, o zamanlar ben bebeğimi ayakta çok gezdiriyordum o yüzden artmıştı

Seninki de çok zormuş

All is well camım çok geçmiş olsun arkadaşların dedikleri doğru bnmki de beni ısırıyor neresi denk gelirse geçen bacağımı isirdı evde çığlık atarak ağlıyo kesin diş geliyor bi ara unutuyo sonra tekrar başlıyor ısırmaya

1 yaş aşısını oldu bugün inşallah ateş ağrı vs yapmaz uyku yapar bol bol

tasu sen misin hoşgeldin canım doğru anladıysam nerelerdesin her şey yolunda mı inşallah

Seninde memeyi ısırıyor mu canım? Valla ne yapacam bilmiyorum umarım unutur.
Geçmiş olsun canım umarım ateş vs. yapmaz

Kızlar 1 yaş aşısı 13. Ayında vurulabilir mi? Oğlum hasta olunca aşıya götürmedim ebe iyileşince getir dedi 13. Ayında götürsem sorun olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…