- 17 Nisan 2023
- 2.565
- 1.826
- 63
- 31
Ay evet altın alacaktıkta kuyumcular kapalıydı diyo sanki doğum günü yapmaya bugün karar verdikSizin de doğum gününüz kutlu olsun
Ooo hediyesiz miben şok
Ayyyy yazdıklarımın altında doğumdan bugüne 365 gün geçti yazıyorAy evet altın alacaktıkta kuyumcular kapalıydı diyo sanki doğum günü yapmaya bugün karar verdik
HahahahAy evet altın alacaktıkta kuyumcular kapalıydı diyo sanki doğum günü yapmaya bugün karar verdik
Sağol canım aa hediyesiz olur mu neyse bizimki çeyrek taktı,Ay bizde bugün kutladık doğum gününü dışarıda 30 kişi ile çok şükür bittiah bu kvler benimki de hediye almadan gelmiş doğum gününe
Sağol canım ay tok takıntılı bi tip benimki mükemmeliyetçi hadi hadi diye iş yapıyo masa sandalye bile kendi taşımak istiyor sonra şuram ağrıyor buram ağrıyor diyor bizde kızıyoruz kendi kızı kocası bile yalnız bırakıyor bulaşmamak için ben kaldım tabi hazırlık vs, bana o anda yaptığım işi yap diyo bende patladım en Son ben napıyorum yan gelip yatıyor muyum dedim sen gerginsin diye beni de germe olduğu kadar olur güzel günümüzde dedim duygu sömürüsüne başladı sizin için uğraşıyorum bilmem ne sonra çocuk uyandı eşim yanıma geldi ben patladım ağladım dedim herkesin stresle başa çıkma yöntemi farklı sen kaostan beslenirsin ben o delikten çıkamam sonra eşim annesine konuştu falan görümcem kaynata derken hepsi beni haklı buldu uzatmadım tatlıya bağladık misafir gelmedenMaşallah canım doğum günü kutlu olsun
Ne kavgası noldu anlat
Ayyyy iyi becermişsin valla evde 50 kişi ileSağol canım aa hediyesiz olur mu neyse bizimki çeyrek taktı,Bnde evde yaklaşık 50 kişi ile yaptım valla çok yorucuydu ama güzeldı
50 kişi miSağol canım aa hediyesiz olur mu neyse bizimki çeyrek taktı,Bnde evde yaklaşık 50 kişi ile yaptım valla çok yorucuydu ama güzeldı
Doğum gününden önce iyi olmamış senin üzülmenSağol canım ay tok takıntılı bi tip benimki mükemmeliyetçi hadi hadi diye iş yapıyo masa sandalye bile kendi taşımak istiyor sonra şuram ağrıyor buram ağrıyor diyor bizde kızıyoruz kendi kızı kocası bile yalnız bırakıyor bulaşmamak için ben kaldım tabi hazırlık vs, bana o anda yaptığım işi yap diyo bende patladım en Son ben napıyorum yan gelip yatıyor muyum dedim sen gerginsin diye beni de germe olduğu kadar olur güzel günümüzde dedim duygu sömürüsüne başladı sizin için uğraşıyorum bilmem ne sonra çocuk uyandı eşim yanıma geldi ben patladım ağladım dedim herkesin stresle başa çıkma yöntemi farklı sen kaostan beslenirsin ben o delikten çıkamam sonra eşim annesine konuştu falan görümcem kaynata derken hepsi beni haklı buldu uzatmadım tatlıya bağladık misafir gelmeden
1 yasındaysa 3 vermelisiniz.markadan markaya degisiyor mu bilmem ama biz hip kullaniyoruz.yeni 3 numaraya gecicez.elimdeki 2ler bitmek uzere.Kizlaaar acil yardimm bebegim tam 1 yasinda. Simdi 3 numara mi yoksa 4 numara mi mama verecegim 4 e geceyim mi
Bebeğim 13 aylık 4 no kullanıyoruz.Elinizde 3 no varsa bitene kadar kullanabilirsiniz 12 aydan sonra da 4 noya geçebilirsiniz aptamilde bu şekildeKizlaaar acil yardimm bebegim tam 1 yasinda. Simdi 3 numara mi yoksa 4 numara mi mama verecegim 4 e geceyim mi
İlk emekleyeme çalışma kalkmaya çalışma yürüme çalışmaları bunların hepsinde başlangıçta ölümüne yapıyorlar uyku yemek içmek fark etmezKızlar bebeğim yeni emeklemeye başladı sürekli yataktan kaçmaya çalışıyor uykusu olduğu halde sürekli hareket edip uyumuyor böyle bir şey yaşayan var mı geçiyor mu bir de
Aman yarabbi her gün arabayla gezerek uyutuyoruz yatakta uyuyamadığı için inşallah geçer yoksa bize de yazıkİlk emekleyeme çalışma kalkmaya çalışma yürüme çalışmaları bunların hepsinde başlangıçta ölümüne yapıyorlar uyku yemek içmek fark etmezsonra hafifliyor bizimki geçmedi
Genelde mamalarda 1 yaşta 3 no’ya geçiliyor ama bazı mamalarda ara no’lar var. Hangi mamayı kullanıyorsanız üzerine bakın yazar orda. Mesela ben Aptamil prosyneo kullanıyorum 3 no’ya geçtik 1 yaşına geldiği için. Ama klasik aptamil’lerde 4 no 1 yaşa tekabül ediyor. En iyisi mamanın üstündeki bilgiye bakın.Kizlaaar acil yardimm bebegim tam 1 yasinda. Simdi 3 numara mi yoksa 4 numara mi mama verecegim 4 e geceyim mi
Hipp kullanıyoruz yeni 3 numaraya geçicez. 1 yaşından sonra 3 e geçiliyor hippte sizin markanız farklıysa bi araştırın.Kizlaaar acil yardimm bebegim tam 1 yasinda. Simdi 3 numara mi yoksa 4 numara mi mama verecegim 4 e geceyim mi
Geçer inşallah ya benimki uyurken kalkıp ileri geri sallanırdı uyandırırdı kendiniAman yarabbi her gün arabayla gezerek uyutuyoruz yatakta uyuyamadığı için inşallah geçer yoksa bize de yazık
Bizde bir sıkıntı olmadıKızlar 1 yaş aşısı herhangi bir yan etki yaptı mı huysuzluk Ateş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?