2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ay bizde bugün kutladık doğum gününü dışarıda 30 kişi ile çok şükür bitti ah bu kvler benimki de hediye almadan gelmiş doğum gününe
Sağol canım aa hediyesiz olur mu neyse bizimki çeyrek taktı, Bnde evde yaklaşık 50 kişi ile yaptım valla çok yorucuydu ama güzeldı

Maşallah canım doğum günü kutlu olsun
Ne kavgası noldu anlat
Sağol canım ay tok takıntılı bi tip benimki mükemmeliyetçi hadi hadi diye iş yapıyo masa sandalye bile kendi taşımak istiyor sonra şuram ağrıyor buram ağrıyor diyor bizde kızıyoruz kendi kızı kocası bile yalnız bırakıyor bulaşmamak için ben kaldım tabi hazırlık vs, bana o anda yaptığım işi yap diyo bende patladım en Son ben napıyorum yan gelip yatıyor muyum dedim sen gerginsin diye beni de germe olduğu kadar olur güzel günümüzde dedim duygu sömürüsüne başladı sizin için uğraşıyorum bilmem ne sonra çocuk uyandı eşim yanıma geldi ben patladım ağladım dedim herkesin stresle başa çıkma yöntemi farklı sen kaostan beslenirsin ben o delikten çıkamam sonra eşim annesine konuştu falan görümcem kaynata derken hepsi beni haklı buldu uzatmadım tatlıya bağladık misafir gelmeden

Doğum gününden önce iyi olmamış senin üzülmen

Kızlar bebeğim yeni emeklemeye başladı sürekli yataktan kaçmaya çalışıyor uykusu olduğu halde sürekli hareket edip uyumuyor böyle bir şey yaşayan var mı geçiyor mu bir de

Kizlaaar acil yardimm bebegim tam 1 yasinda. Simdi 3 numara mi yoksa 4 numara mi mama verecegim 4 e geceyim mi

Kizlaaar acil yardimm bebegim tam 1 yasinda. Simdi 3 numara mi yoksa 4 numara mi mama verecegim 4 e geceyim mi
Bebeğim 13 aylık 4 no kullanıyoruz.Elinizde 3 no varsa bitene kadar kullanabilirsiniz 12 aydan sonra da 4 noya geçebilirsiniz aptamilde bu şekilde

Kızlar alıntı yapamadım toplu cevaplıyım evim geniş büyük o yüzden öyle oldu yoksa biz de tereddüt ettik hatta son dakika bir yer mi tutsak falan diye de düşündük ama zaten gelenler parça parça geldi yarısı kalktı yarısı gitti oturdu derken çoluk çocuk toplam 50’ye yakın kişiden bahsediyorum işte 50 kişi gelecek diye Biraz panik oldu benim kaynanam beni de gerdi kendini de geriyor ama o alışık o böyle yaşıyor yıllardır ve kocası kızı çocukları hep bu duruma alışmış durumda bana ben onunla ilk defa böyle bir organizasyona giriştim o yüzden ben alışık değilim zoruma giden de orası oldu hayır yani kötü bir şey de ol hallederiz sıkıntı yapma olduğu kadar derken onun germesine artık dayanamadım ve patladım yani ama sonra uzatmadım tabii ki de alıştım o geldi sizin için uğraşıyorum falan filan derken tatlıya bagladik yani sonuçta

Ama bir daha bu kadar büyük bir organizasyona girişmeyeceğim kimseye güvenip de bunu öğrenmiş oldum bir de ertesi sabah da bana laf sokar gibi bir daha da yapmazsın etmezsin bir ömür falan diyor da ben de dedim önümüzde dedim uzun yaşlar yıllar var niye sen dedin böyle olumsuz konuşuyorsun kestirip atıyorsun dedim kocası kızı oğulları falan hep kızdılar onu ohh olsun Sonra kendi üzüldü aman bana ne

Kızlar bebeğim yeni emeklemeye başladı sürekli yataktan kaçmaya çalışıyor uykusu olduğu halde sürekli hareket edip uyumuyor böyle bir şey yaşayan var mı geçiyor mu bir de
İlk emekleyeme çalışma kalkmaya çalışma yürüme çalışmaları bunların hepsinde başlangıçta ölümüne yapıyorlar uyku yemek içmek fark etmez sonra hafifliyor bizimki geçmedi

İlk emekleyeme çalışma kalkmaya çalışma yürüme çalışmaları bunların hepsinde başlangıçta ölümüne yapıyorlar uyku yemek içmek fark etmez sonra hafifliyor bizimki geçmedi
Aman yarabbi her gün arabayla gezerek uyutuyoruz yatakta uyuyamadığı için inşallah geçer yoksa bize de yazık

Genelde mamalarda 1 yaşta 3 no’ya geçiliyor ama bazı mamalarda ara no’lar var. Hangi mamayı kullanıyorsanız üzerine bakın yazar orda. Mesela ben Aptamil prosyneo kullanıyorum 3 no’ya geçtik 1 yaşına geldiği için. Ama klasik aptamil’lerde 4 no 1 yaşa tekabül ediyor. En iyisi mamanın üstündeki bilgiye bakın.

Kızlar 1 yaş aşısı herhangi bir yan etki yaptı mı huysuzluk Ateş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…