- 4 Ağustos 2022
- 6.677
- 2.995
- 123
3 numara diye biliyorumKizlaaar acil yardimm bebegim tam 1 yasinda. Simdi 3 numara mi yoksa 4 numara mi mama verecegim 4 e geceyim mi
Üç adet mi aşı oldunuzBizde bir sıkıntı olmadı
Kizlaaar acil yardimm bebegim tam 1 yasinda. Simdi 3 numara mi yoksa 4 numara mi mama verecegim 4 e geceyim mi
Evet iki kol bir bacakÜç adet mi aşı oldunuz
Aptamil kullaniyoruz biz 12.aydan itibaren diyor 4 numara icin.Genelde mamalarda 1 yaşta 3 no’ya geçiliyor ama bazı mamalarda ara no’lar var. Hangi mamayı kullanıyorsanız üzerine bakın yazar orda. Mesela ben Aptamil prosyneo kullanıyorum 3 no’ya geçtik 1 yaşına geldiği için. Ama klasik aptamil’lerde 4 no 1 yaşa tekabül ediyor. En iyisi mamanın üstündeki bilgiye bakın.
Evet söylediğim gibi klasik aptamiller’lerde 1 yaş 4 no kullanıyor. Ben aptamilin prosyneo serisini kullanıyorum bu seride 1 yaştan itibaren 3 no kullanılıyor.Aptamil kullaniyoruz biz 12.aydan itibaren diyor 4 numara icin.
Silikon uç denediniz mi?Kızlar daha önce de demiştim bebeğim göğüs ucunu ısırmaktan yara yaptı diye, 2 3 gün unuttu o ara iyileşti sonra tekrar başladı resmen göğüs ucum yarılmış her emzirmeye ısırıyor ya başlamadan emmeden ısırıyor yada emiyor doyuyor bırakacak ısırıyor, kızdım olmadı düzgünce söyledim bu sefer oyun sandı ısırıp güldü ama cidden emzirme benim için işkenceye dönmeye başladı ne yapacam ben kızlar bi akıl verin, hastalık sürecinde olduğu içinde hiç bir katı gıdayı yemiyor diliyle itiyor mama aldık onu da içmek istemedi memeyi de ısırıyor ben artık dayanamıyorum sürekli kan içinde kalıyor göğsümay cidden şaşırdım kaldım, herkes madem böyle yapıyor sana da yazık zaten 1 yaşa kadar emzirdin yeter diyor ama benim çocuk emmeden da uykuya zor geçiyor emzirince pış pış yapıp uyutuyorum emmeyince saatlerce uyutmaya çalışıyorum çok kararsız ve zor bi durumdayım ve cidden çıldırmak üzereyim hem hastalık süreci hem bu o kadar yorgunum ki
Yenidoğan sürecinde denemiştim bilmiyorum şuan emeceğini sanmıyorum ama bi deneyim canım teşekkür ederim, gerçekten artık dayanamıyorum yarım saat önce emzirmeden uyuttum şimdi kalktı neyse bi emzireyim dedim gene ısırdı kapatınca da ağlıyor ve tam uykuya dalamıyor zorla uyuyor ve sürekli kalkıyorSilikon uç denediniz mi?
Genelde diş ağrısı çok olduğunda ısırmaları artıyormuş. Herhangi bi şey kullanıyor musunuz diş ağrısı için? Tetagil veya karanfil-zeytinyağ vermeyi deneyin bir de emzirmeden önce bence. Böylece ağrısı azalmış olur ısırma eğiliminde olmaz gibi geldi. Çok geçmiş olsunYenidoğan sürecinde denemiştim bilmiyorum şuan emeceğini sanmıyorum ama bi deneyim canım teşekkür ederim, gerçekten artık dayanamıyorum yarım saat önce emzirmeden uyuttum şimdi kalktı neyse bi emzireyim dedim gene ısırdı kapatınca da ağlıyor ve tam uykuya dalamıyor zorla uyuyor ve sürekli kalkıyor
Cok zor gercekten,benimkide emerek uyuyor baska turlu dalamiyor.sanirim alistirmak icin gecde kaldik..silikon uc işe yarar umarim.sut varkende kesmek dogru olurmu bilemedim.insallah bir donemdir bu huyu gecerKızlar daha önce de demiştim bebeğim göğüs ucunu ısırmaktan yara yaptı diye, 2 3 gün unuttu o ara iyileşti sonra tekrar başladı resmen göğüs ucum yarılmış her emzirmeye ısırıyor ya başlamadan emmeden ısırıyor yada emiyor doyuyor bırakacak ısırıyor, kızdım olmadı düzgünce söyledim bu sefer oyun sandı ısırıp güldü ama cidden emzirme benim için işkenceye dönmeye başladı ne yapacam ben kızlar bi akıl verin, hastalık sürecinde olduğu içinde hiç bir katı gıdayı yemiyor diliyle itiyor mama aldık onu da içmek istemedi memeyi de ısırıyor ben artık dayanamıyorum sürekli kan içinde kalıyor göğsümay cidden şaşırdım kaldım, herkes madem böyle yapıyor sana da yazık zaten 1 yaşa kadar emzirdin yeter diyor ama benim çocuk emmeden da uykuya zor geçiyor emzirince pış pış yapıp uyutuyorum emmeyince saatlerce uyutmaya çalışıyorum çok kararsız ve zor bi durumdayım ve cidden çıldırmak üzereyim hem hastalık süreci hem bu o kadar yorgunum ki
Teşekkür ederim diştir umarım ama bana oyun gibi geldi. Tetagil kullanıyordum aslında ama geçen Dr. Osman gönülal ilk aylar tetagil etki eder ama sonra işe yaramaz felan diye paylaşmış gerçekten bizde son zamanlarda tetagil hiç işe yaramadı o yüzden kullanmadım bayadırGenelde diş ağrısı çok olduğunda ısırmaları artıyormuş. Herhangi bi şey kullanıyor musunuz diş ağrısı için? Tetagil veya karanfil-zeytinyağ vermeyi deneyin bir de emzirmeden önce bence. Böylece ağrısı azalmış olur ısırma eğiliminde olmaz gibi geldi. Çok geçmiş olsun
Emerek uyumuyor aslında ama emince daha kolay dalıyor emzirmedim diye 2 kere kalktı her kalkmaya zorla uyutuyorum.Cok zor gercekten,benimkide emerek uyuyor baska turlu dalamiyor.sanirim alistirmak icin gecde kaldik..silikon uc işe yarar umarim.sut varkende kesmek dogru olurmu bilemedim.insallah bir donemdir bu huyu gecer
Felaket duskun hem de.. ama ben çalışmaya başladım Eylül'de o zamandandir haftada 4 gün annem bakiyo o yüzden garipsemiyorum duskunlugunu.. hatta bn baya alıştım bu duruma ona bırakıp dışarda işlerimi halledebiliyorum arkadaşlarımla oturabiliyorum..Sizin bebis de anneanneye düşkün mü
İki uyku.. ilk iki uykuda uyandiktan saati 3 saat 15 dakka sonra yatiriyorum ..gece uykusu uyandiktan 3 saat 45 dakka sonra seklindeKızlar bu aylarda uyku eğitimini nasıl vermemiz gerekiyor bilgisi olan ya da uygulayabilen var mı ?
Biz dün yaptırdık1 yaş aşılarını yaptıran var mı mesajlar çok karışmış yine okuyamadım beni bu hafta çağırdı ama bakalım gidebilecek miyim
Biz olduk bir sıkıntı yaşamadık1 yaş aşılarını yaptıran var mı mesajlar çok karışmış yine okuyamadım beni bu hafta çağırdı ama bakalım gidebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?