2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Aptamil kullaniyoruz biz 12.aydan itibaren diyor 4 numara icin.

Kızlar daha önce de demiştim bebeğim göğüs ucunu ısırmaktan yara yaptı diye, 2 3 gün unuttu o ara iyileşti sonra tekrar başladı resmen göğüs ucum yarılmış her emzirmeye ısırıyor ya başlamadan emmeden ısırıyor yada emiyor doyuyor bırakacak ısırıyor, kızdım olmadı düzgünce söyledim bu sefer oyun sandı ısırıp güldü ama cidden emzirme benim için işkenceye dönmeye başladı ne yapacam ben kızlar bi akıl verin, hastalık sürecinde olduğu içinde hiç bir katı gıdayı yemiyor diliyle itiyor mama aldık onu da içmek istemedi memeyi de ısırıyor ben artık dayanamıyorum sürekli kan içinde kalıyor göğsüm ay cidden şaşırdım kaldım, herkes madem böyle yapıyor sana da yazık zaten 1 yaşa kadar emzirdin yeter diyor ama benim çocuk emmeden da uykuya zor geçiyor emzirince pış pış yapıp uyutuyorum emmeyince saatlerce uyutmaya çalışıyorum çok kararsız ve zor bi durumdayım ve cidden çıldırmak üzereyim hem hastalık süreci hem bu o kadar yorgunum ki

Silikon uç denediniz mi?

Silikon uç denediniz mi?
Yenidoğan sürecinde denemiştim bilmiyorum şuan emeceğini sanmıyorum ama bi deneyim canım teşekkür ederim, gerçekten artık dayanamıyorum yarım saat önce emzirmeden uyuttum şimdi kalktı neyse bi emzireyim dedim gene ısırdı kapatınca da ağlıyor ve tam uykuya dalamıyor zorla uyuyor ve sürekli kalkıyor

Genelde diş ağrısı çok olduğunda ısırmaları artıyormuş. Herhangi bi şey kullanıyor musunuz diş ağrısı için? Tetagil veya karanfil-zeytinyağ vermeyi deneyin bir de emzirmeden önce bence. Böylece ağrısı azalmış olur ısırma eğiliminde olmaz gibi geldi. Çok geçmiş olsun

Cok zor gercekten,benimkide emerek uyuyor baska turlu dalamiyor.sanirim alistirmak icin gecde kaldik..silikon uc işe yarar umarim.sut varkende kesmek dogru olurmu bilemedim.insallah bir donemdir bu huyu gecer

Teşekkür ederim diştir umarım ama bana oyun gibi geldi. Tetagil kullanıyordum aslında ama geçen Dr. Osman gönülal ilk aylar tetagil etki eder ama sonra işe yaramaz felan diye paylaşmış gerçekten bizde son zamanlarda tetagil hiç işe yaramadı o yüzden kullanmadım bayadır

Cok zor gercekten,benimkide emerek uyuyor baska turlu dalamiyor.sanirim alistirmak icin gecde kaldik..silikon uc işe yarar umarim.sut varkende kesmek dogru olurmu bilemedim.insallah bir donemdir bu huyu gecer
Emerek uyumuyor aslında ama emince daha kolay dalıyor emzirmedim diye 2 kere kalktı her kalkmaya zorla uyutuyorum.
Evet o beni çok üzüyor daha emzirmek istiyordum en azından 2 yaşa kadar emzireyim diyordum ama böyle beni çok zorlamaya başladı

Sizin bebis de anneanneye düşkün mü
Felaket duskun hem de.. ama ben çalışmaya başladım Eylül'de o zamandandir haftada 4 gün annem bakiyo o yüzden garipsemiyorum duskunlugunu.. hatta bn baya alıştım bu duruma ona bırakıp dışarda işlerimi halledebiliyorum arkadaşlarımla oturabiliyorum..

1 yaş aşılarını yaptıran var mı mesajlar çok karışmış yine okuyamadım beni bu hafta çağırdı ama bakalım gidebilecek miyim

Oğlum artık oturduğumu gördüğü an elimden tutup istediği yere doğru çekiyor hiçbir döneminde kıçımın varlığını kabul etmiyor

Kızlar biliyorum aniden memeden kesmek doğru değil ama şuan çok zor bir durumdayım gece her uyandığında meme teklif ettim ve ağzına alıp direk ısırdı sabah kalktım baktım kan toplamış morarmış her yer diş izi, bende sağım yaptım biberonla vereyim dedim istemedi mama yaptım istemedi hala ağlıyor meme için ama verdiğim anda da ısırıyor aşırı şaşırmış durumdayım kusura bakmayın size de sürekli bu durumu yazıyorum ama gerçekten kafayı yemek üzereyim, öğleden sonra yer bulursam doktoruna götüreceğim, meme istiyorsun ama neden yemiyorsun ısırıyorsun anlamıyorum, benim sormak istediğim bi anda böyle aniden kesmek çok mu yanlış bir karar olur çünkü yapacak bişeyim kalmadı emmiyor her memeyi açmaya cart diye dişlerini geçiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…