2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Evet baya da şey yapıyorsun ya ben haftada bir dışarı çıkarsam oda hafta sonu anca hiç gidemiyorum o zaman bir git doktora bakalım ne diyecek inşallah iyi anlayışlı bir dlktora denk gelirsin umarım bişey çıkmaz altından ve geçici r durumdur

Kızlar merhaba nasılsınız kaç gündür giremedim sistem şifremi kabul etmedi falan neyseki sorunu çözdüm. Bu arada biz doğum günü yaptık evde küçük çaplı , 8 dişimiz vardı ben sırada köpek dişi gelecek diye beklerken baya bir arkadan yeni bir dişi geliyor. Artık yürüyor oğlum zaman nasıl hızlı geçiyor böyle bir değişik oldum

Canım benim ya benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz benimde bebeğim yürüyerek kucağımda uyuyor bi ara unutmuştu şimdi geri başladı ve cidden insanı yoruyor, seni çok iyi anlıyorum bizde insanız bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz

Tek başına baktığın için daha çok sabrın kalmıyor bazen kendine alan açacak zamanın olsa sende bu kadar gerilmezsin, kendimden biliyorum full kendim baktığım günler daha çok tahammül edemez oluyorum

İnşallah çıkmaz ve geçicidir diyeceğim ama geçmiyor
Evet çok yorucu fiziksel olarak da sağlığımı kaybetmek üzereyim akıl desen zaten gitti Sizde durumlar nasıl toparladı mı bu arada bebiş?

Kızlar bazen bebeğimin sırtında ve karnında isilik gibi şeyler çıkıyordu belki sıcaktan terliyor felan diyordum çünkü bizim evin içi biraz sıcak, bugün yine önlü arkalı döküntü gibi kıpkırmızı olmuş belli ki bişeye alerjisi var ama neye olduğunu çözemedim doktora götürsem neye alerjisi olduğunu tespit edecek bir test var mı ne yaparlar

Buraya yazdım mı bilmiyprum sağlık ocağı diş için bir sprey yazmıştı 2 kere kullandım felaket bir alerji oldu yüzünden ayaklarına kadar kıpkırmızı benek benek ve aşırı huzursuz ağlak olmuştu yani eğer bişey alerji yapıyorsa sıcaktan olan kızarıklıkla baya baya ayırt edilebiliyor acaba sıcaktan mı yoksa yediği bişey mi dokunuyor belli bölgelerde var diyorsun birde ev yemeği yiyor artık mesela salça tuz falan dokunuyor belli ya da sıvıyağ givi şeyler ağır mı geliyor bünyesine

Evet artık bizimle beraber yiyor çoğu zaman, ama dün kendisine mercimek çorbası yapmıştım az tuz vardı karabiber koydum biraz da acaba o mu alerji yaptı bilmiyorum, baya döküntü gibi beli ve karnı full olmuş

1 yaş aşısını oldu mu ? Bana 4 5 gün sonra su çiçeği gibi döküntü olabilir dedi hemsire

Merhaba 1 yaşta oda ayirmayi dusunen veya henüz ayıran var mi? Ben bu ay ayirmak istiyorum
Biz 5 aylıkken kızımla beraber odamızı ayırdık Bazı geceler yatak odama geçiyorum tek başına yatıyor bir sıkıntı yaşamadık. Bugün doktor randevumuz vardı yalnız kendi odasında uyumasını önerdi.

Merhaba 1 yaşta oda ayirmayi dusunen veya henüz ayıran var mi? Ben bu ay ayirmak istiyorum
Biz de beş aylıkken ayırdık. O zaman çok farkında olmadığından kolay olmuştu. Arada 2-3 ay Türkiye'deyken aynı odada yattık ama buraya dönünce odasına geri döndü. Bir sıkıntı yaşamadık açıkçası. Gün içerisinde bol bol odasında vakit geçirip tanımasını sağlayın. Böylece gece uyanınca yadırgamaz

Kızlar meme ısırması ve hastalık derken meme istemiyor artık bahsetmiştim, geçen 2 3 gün hiç emmedi göğüslerim taş oldu sağım yaptım hep 2 gündür de günde bi kere emiyor hala ısırma devam ediyor, ben bunun hastalıktan değil de meme ısırmasından dolayı kızdığım için olduğunu düşünüyorum, ilk haftalar emmeyince göğüslerim tomurcuk oluyordu resmen taş oluyordu şimdi 12 saattir emmediği halde göğüslerim yumuşak büyük ihtimal sütüm artık azalıyor

Bu ayrı oda yatak olayına çocuktan çok ben hazır değilim sanırım ya doğduğu günden beri birlikte yatıyoruz hiç beşiğini kullanmadık diyebilirim. Uyanınca yatağın diğer köşesindeyse gülüp emekleyerek yanıma geliyor gece uyurken gelip sırtını bana dayıyor bazen sarılıyor

Ay ben oğlumla yatmayı çok istiyorum ama hiç rahat edemiyorum hem yataktan düşer diye korkuyorum hemde ben o rahat uyusun diye yayıla yayıla yatamıyorum o yüzden yanıma pek yatırmıyorum ama isterdim bazen böyle sarılarak uyumayı

Benim yatağın ayak ucu ve bir kenarı duvara dayalı açık kalan diğer kısmında da bariyer var yatakta sadece inip çıkacak bi boşluk düşme ihtimalini en düşüğe indirmeye çalıştım onun dışında alıştık artık ikimizde sabaha kadar o beni ben onu uyandırdım derken 1 sene geçti gitti

Uykuları nasıl oldu canım azaldı mı kalkış sayısı

O zaman sana harika bir fikir sunayım Yerin varsa eğer çift kişilik yatak boyutlarında yer yatağı al sonra bana dua edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…