- 4 Ağustos 2022
- 6.677
- 2.995
- 123
Oo güzelmiş
Evet çok güzel katlayınca koltukta oluyor daha nolsunOo güzelmişmantıklı da
İkinci oturma odasını bozmak daha mantıklı sanki ya 1 tane salon yetsin işte herkeseBen oğluma oda yapmadım oda yapmak istiyorum en azından gündüz odasında uyumaya alıştırırım diye düşünüyorum tabi ben oda yapana kadar ne kadar zaman geçer ev 2+1 biraz daha büyük eve geçmek istiyorum diğer türlü oturma odasını bozucam böyle de 2 oturma odası olunca rahat oluyordu bilmiyorum süreç nasıl olavak belki taşınırız diye eşya da almak istemedim
Ben baştan beri bozmak istiyorum ama eşim istemiyor odada bişeyde yok 1 tane L koltk bir tv bir küçük üniteİkinci oturma odasını bozmak daha mantıklı sanki ya 1 tane salon yetsin işte herkese
Biz stres oldukça daha çok oluyor onlar oldukça biz daha çok oluyoruz içinden çıkılmaz bir döngüBen alisamiyorumm cita uyaniyorum aksama dogru bi mutluluk cöküyo oh diyorum dinlenicem bu sefer de habire uyaniyo
Ben molfix kullanıyorum ama gece taştığı için arayışa girdim. Yıllardır prima kalitesi vs diye söylenip duruyor ama ben baby turco sleepy goon pure baby molfix kullandım şimdiye kadar o kadar fiyat farkı olacak hiçbir şeyi olmadığı gibi içeriği de temiz değil bi umut aldım 4 ve 5 numara ama diğer saydığım bezler kadar bile tutmadı en fazla tutan sleepy 5. 10 saate kadar tutuyor neredeyseBen aylardır Prima kullanıyorum taşmadığı bir gün yoktu bir de stok yapmıştım hala var eşimde kakası beline kadar taşıyor cisi aynı.Molfix aldım denemek için hiç taşırmadı daha birkaç haftadır bakalım
Şuan bende o durumdayım ya yoksa dediğin gibi uyku eğitimi gece beslenmesini keseyim falan diyordum ama olmadı. En fazla şey yapacağım sanırım odasına yer yatağı atıp oraya taşınacağızValla bence de öyle ben hazır değişim varsın yatsın iki yaşına kadar önceden uyku eğitimi falan kafayı çok takmıştım ama şu an umrumda depiltombik ellerini boynuma sarıp yatması çok hoşuma gidiyor gittiği yere kadar yatarız sonra konuşarak ayırırız yatakları çok arıcam bu günleri canı sağolsun sağlıklı olsun gerisi boş bnm için
Biz babayı gönderdiğimiz için rahatız yoksa 3 kişi yatılmazBenim oğlum yatağında yatmıyor ilk uyuduğunda yatıyor sonra gece boyu bizimle ne kendi uyuyor ne biz birde odasına alırsam gece boyu git gel hiç çekemem resmen en güzel dönemi bir an önce bitsin diye bekliyorum aşırı zor her şey neden böyle anlamıyorum yemek yemiyor uyumuyor ben nasıl enerjik olup bakıcam oğluma bilmiyorum dile kolay 1 sene ya üstüne hamileykende uyuyamıyordm resmen 1 buçuk sene oldu
Bu erkeklerinde ev düzenine karışması çok enteresanBen baştan beri bozmak istiyorum ama eşim istemiyor odada bişeyde yok 1 tane L koltk bir tv bir küçük ünite
Kızlarrrr size hep diyorum yer yatağı alın rahata kavuşun sonra bana dua edersinizŞuan bende o durumdayım ya yoksa dediğin gibi uyku eğitimi gece beslenmesini keseyim falan diyordum ama olmadı. En fazla şey yapacağım sanırım odasına yer yatağı atıp oraya taşınacağız
Seninki gibi duvara çekebilsem belki bende rahat ederdim baba koruma görevi görüyor şuan yataktaBiz babayı gönderdiğimiz için rahatız yoksa 3 kişi yatılmaz
Ay evet tuvaley var birde evlenirken illede tuvalet lazım dedi beni klozet sevmiyorum dedi baştam yaptırdık hiç kullanmıyor kapatıcam orayı da taşınmazsam ebeveyn banyosu var onu kullanmıyorum giyinme odası yapmak istiyorum raf şeklinde ama evet erkekler her şeye karışıyorBu erkeklerinde ev düzenine karışması çok enteresanBizimde küçük tuvaleti kapatmak istiyordum eşim annem orayı kullanıyor diye istemiyordu. Kadın ayda yılda bir geliyor zaten. Gittim orayı kapattım bir güzel içini doldurdum annende geldiğinde klozete otursun dedim bitti gitti sorun çözüldü Erkeklere biraz sert yapmak gerekiyor ipleri ellerine alırlarsa sıkıntı valla
Yer yatağını nereye koydun artık eve bir tane daha sşya almak istemiyorum her şeyi.bir yere sıkıştırdım çünküKızlarrrr size hep diyorum yer yatağı alın rahata kavuşun sonra bana dua edersinizGerçekten büyük rahatlık Burda birine daha önermiştim link vermiştim baya zaman oldu aldı mı memnun kaldı mı acaba
Aynısını bende düşünüyorum en güzel dönemi tadını çıkarmak gerekken zorluyorBenim oğlum yatağında yatmıyor ilk uyuduğunda yatıyor sonra gece boyu bizimle ne kendi uyuyor ne biz birde odasına alırsam gece boyu git gel hiç çekemem resmen en güzel dönemi bir an önce bitsin diye bekliyorum aşırı zor her şey neden böyle anlamıyorum yemek yemiyor uyumuyor ben nasıl enerjik olup bakıcam oğluma bilmiyorum dile kolay 1 sene ya üstüne hamileykende uyuyamıyordm resmen 1 buçuk sene oldu
Biz oğlumla beraber yatmadığımız halde eşimi gönderdikBiz babayı gönderdiğimiz için rahatız yoksa 3 kişi yatılmaz
Kızımın odasına koydum beşik ve dolapta var oda geniş olduğu için sığdı.Yer yatağını nereye koydun artık eve bir tane daha sşya almak istemiyorum her şeyi.bir yere sıkıştırdım çünkü
He odası varsa çok iyi zaten ya bizimde öyle bir alan olsaydı bu çileyi çekene kadar alırdım ama 1 yıl geçti artıkKızımın odasına koydum beşik ve dolapta var oda geniş olduğu için sığdı.
Benimkide çol horluyor önceden bu yoktu kilo aldı horlama çıktı sadece sağ tarafına yatınca horlamıyor sürekli uyankp onu döndürüyorum zaten bir kaç saat uyuyorum onda da eşim engel oluyor bir kere sinirlendi kendisi gittiBiz oğlumla beraber yatmadığımız halde eşimi gönderdikçünkü aşırı horluyor oğlum gece kalkınca onun sesinden geri uyuyamıyor, bende git dedim ne yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?