2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Benim oğlum yatağında yatmıyor ilk uyuduğunda yatıyor sonra gece boyu bizimle ne kendi uyuyor ne biz birde odasına alırsam gece boyu git gel hiç çekemem resmen en güzel dönemi bir an önce bitsin diye bekliyorum aşırı zor her şey neden böyle anlamıyorum yemek yemiyor uyumuyor ben nasıl enerjik olup bakıcam oğluma bilmiyorum dile kolay 1 sene ya üstüne hamileykende uyuyamıyordm resmen 1 buçuk sene oldu

Ben oğluma oda yapmadım oda yapmak istiyorum en azından gündüz odasında uyumaya alıştırırım diye düşünüyorum tabi ben oda yapana kadar ne kadar zaman geçer ev 2+1 biraz daha büyük eve geçmek istiyorum diğer türlü oturma odasını bozucam böyle de 2 oturma odası olunca rahat oluyordu bilmiyorum süreç nasıl olavak belki taşınırız diye eşya da almak istemedim

İkinci oturma odasını bozmak daha mantıklı sanki ya 1 tane salon yetsin işte herkese

Ben molfix kullanıyorum ama gece taştığı için arayışa girdim. Yıllardır prima kalitesi vs diye söylenip duruyor ama ben baby turco sleepy goon pure baby molfix kullandım şimdiye kadar o kadar fiyat farkı olacak hiçbir şeyi olmadığı gibi içeriği de temiz değil bi umut aldım 4 ve 5 numara ama diğer saydığım bezler kadar bile tutmadı en fazla tutan sleepy 5. 10 saate kadar tutuyor neredeyse

Şuan bende o durumdayım ya yoksa dediğin gibi uyku eğitimi gece beslenmesini keseyim falan diyordum ama olmadı. En fazla şey yapacağım sanırım odasına yer yatağı atıp oraya taşınacağız

Biz babayı gönderdiğimiz için rahatız yoksa 3 kişi yatılmaz

Ben baştan beri bozmak istiyorum ama eşim istemiyor odada bişeyde yok 1 tane L koltk bir tv bir küçük ünite
Bu erkeklerinde ev düzenine karışması çok enteresan Bizimde küçük tuvaleti kapatmak istiyordum eşim annem orayı kullanıyor diye istemiyordu. Kadın ayda yılda bir geliyor zaten. Gittim orayı kapattım bir güzel içini doldurdum annende geldiğinde klozete otursun dedim bitti gitti sorun çözüldü Erkeklere biraz sert yapmak gerekiyor ipleri ellerine alırlarsa sıkıntı valla

Şuan bende o durumdayım ya yoksa dediğin gibi uyku eğitimi gece beslenmesini keseyim falan diyordum ama olmadı. En fazla şey yapacağım sanırım odasına yer yatağı atıp oraya taşınacağız
Kızlarrrr size hep diyorum yer yatağı alın rahata kavuşun sonra bana dua edersiniz Gerçekten büyük rahatlık Burda birine daha önermiştim link vermiştim baya zaman oldu aldı mı memnun kaldı mı acaba

Ay evet tuvaley var birde evlenirken illede tuvalet lazım dedi beni klozet sevmiyorum dedi baştam yaptırdık hiç kullanmıyor kapatıcam orayı da taşınmazsam ebeveyn banyosu var onu kullanmıyorum giyinme odası yapmak istiyorum raf şeklinde ama evet erkekler her şeye karışıyor

Kızlarrrr size hep diyorum yer yatağı alın rahata kavuşun sonra bana dua edersiniz Gerçekten büyük rahatlık Burda birine daha önermiştim link vermiştim baya zaman oldu aldı mı memnun kaldı mı acaba
Yer yatağını nereye koydun artık eve bir tane daha sşya almak istemiyorum her şeyi.bir yere sıkıştırdım çünkü

Aynısını bende düşünüyorum en güzel dönemi tadını çıkarmak gerekken zorluyor

Biz oğlumla beraber yatmadığımız halde eşimi gönderdik çünkü aşırı horluyor oğlum gece kalkınca onun sesinden geri uyuyamıyor, bende git dedim ne yapim
Benimkide çol horluyor önceden bu yoktu kilo aldı horlama çıktı sadece sağ tarafına yatınca horlamıyor sürekli uyankp onu döndürüyorum zaten bir kaç saat uyuyorum onda da eşim engel oluyor bir kere sinirlendi kendisi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…