- 11 Temmuz 2023
- 944
- 845
- 23
Biz de beş aylıkken ayırdık. O zaman çok farkında olmadığından kolay olmuştu. Arada 2-3 ay Türkiye'deyken aynı odada yattık ama buraya dönünce odasına geri döndü. Bir sıkıntı yaşamadık açıkçası. Gün içerisinde bol bol odasında vakit geçirip tanımasını sağlayın. Böylece gece uyanınca yadırgamaz
[/QUO
Simdi farkinda olur 5 ayljkkBen de hazir degilim diyordum ama hazirim artikBu ayrı oda yatak olayına çocuktan çok ben hazır değilim sanırım ya doğduğu günden beri birlikte yatıyoruz hiç beşiğini kullanmadık diyebilirim. Uyanınca yatağın diğer köşesindeyse gülüp emekleyerek yanıma geliyor gece uyurken gelip sırtını bana dayıyor bazen sarılıyorO kadar diken üzerinde uyuyorum ki her kipirdanmasina uyaniyorum. Halbuki iki kıpırdanıp uykuya devam ediyor bebem. Sonra ben 1 saat uyumaya calisiyorum yok. Saate bak et derken vakit geciyor. Doktoru ısrarla ayır artık diyor 9.aydan beri. Bakalım haftaya deneyecegim
Simdi farkinda siz 5 aylikken yapmissiniz ne guzel kolay olmus. Basladim odasinda oyun oymatmaya duvar stickerlarini kitaplari inceledik.Biz de beş aylıkken ayırdık. O zaman çok farkında olmadığından kolay olmuştu. Arada 2-3 ay Türkiye'deyken aynı odada yattık ama buraya dönünce odasına geri döndü. Bir sıkıntı yaşamadık açıkçası. Gün içerisinde bol bol odasında vakit geçirip tanımasını sağlayın. Böylece gece uyanınca yadırgamaz
Burdan yazisalim bakalim nasil olacak. Sorunsuz sıkıntısız hallolur umarim.Biz de ayiriyoruz yakinda. Odasini hazirlayamadim bir turlu ondan gecikti. Is guc yogunluk derken 1 yasina kadar geldik ayirma icin. Ama daha erken daha iyi olurdu bence.
Yerim varO zaman sana harika bir fikir sunayımYerin varsa eğer çift kişilik yatak boyutlarında yer yatağı al sonra bana dua edersin
Biz ayni odada yatiyoruz ama mutlaka salladiktan sonra park yatagina koyuyorum. Bizimi hala yastiksiz yatiyor. Oyle rahat ediyor herhalde. Bu arada yanimda yatirdigim zamanlarda oldu ama hemen alisiyor ben cok deli yatiyorum zarar veririm diye korkuyorumBu ayrı oda yatak olayına çocuktan çok ben hazır değilim sanırım ya doğduğu günden beri birlikte yatıyoruz hiç beşiğini kullanmadık diyebilirim. Uyanınca yatağın diğer köşesindeyse gülüp emekleyerek yanıma geliyor gece uyurken gelip sırtını bana dayıyor bazen sarılıyor
Aynı devam sık sık kalkıyor memede uyuduğu sürecede böyle devam eder muhtemelenUykuları nasıl oldu canım azaldı mı kalkış sayısı
Yastık bizde de yok. Ben yattığım yerde kalıyorum avantajımız oBiz ayni odada yatiyoruz ama mutlaka salladiktan sonra park yatagina koyuyorum. Bizimi hala yastiksiz yatiyor. Oyle rahat ediyor herhalde. Bu arada yanimda yatirdigim zamanlarda oldu ama hemen alisiyor ben cok deli yatiyorum zarar veririm diye korkuyorum
Ay yok benim yigido sürekkli donuyo besikte tavaf ediyo bi gorun uyutmuyo resmen bizi dön dön. Yanimda daha felaketYastık bizde de yok. Ben yattığım yerde kalıyorum avantajımız o
Benimkide sürekli emdiği için doluyor. Bez olayına çözüm bulamadım mecbur gece değiştiriyorum oda ayrı sıkıntıKizlar bebegim gece 2 saate bir mama icmek icin uyaniyo ayy bu gece beslenmesini nasil kesicem helppp bezi doluyo 3 saatte uyumadan zaten 240 cc icip yatiyo
Prima aldim ben rahat ettim geceleri bagliyorum sadece sabaha tasmamis oluyor. Emzirmeyi ne kadar isterdimmm. Sutunuz bol olsun daha daBenimkide sürekli emdiği için doluyor. Bez olayına çözüm bulamadım mecbur gece değiştiriyorum oda ayrı sıkıntı
Oğlum çok hareketli o sürekli dönüyor da ben sabitim artık alıştım sanırım ağlamadığı sürece uyanmıyorum ki uykum çok hafif normalde. İnsan her şeye alışıyorAy yok benim yigido sürekkli donuyo besikte tavaf ediyo bi gorun uyutmuyo resmen bizi dön dön. Yanimda daha felaket
Amin sağ olunPrima aldim ben rahat ettim geceleri bagliyorum sadece sabaha tasmamis oluyor. Emzirmeyi ne kadar isterdimmm. Sutunuz bol olsun daha da
Olmaz mıYerim vardur bakayım bir link var mı
Ben alisamiyorumm cita uyaniyorum aksama dogru bi mutluluk cöküyo oh diyorum dinlenicem bu sefer de habire uyaniyoOğlum çok hareketli o sürekli dönüyor da ben sabitim artık alıştım sanırım ağlamadığı sürece uyanmıyorum ki uykum çok hafif normalde. İnsan her şeye alışıyor
Ben aylardır Prima kullanıyorum taşmadığı bir gün yoktu bir de stok yapmıştım hala var eşimde kakası beline kadar taşıyor cisi aynı.Molfix aldım denemek için hiç taşırmadı daha birkaç haftadır bakalımAmin sağ olunPrima gece bile denedim olmadı.
Montessori şu dönemde bana pek güvenli gelmiyor ya ben yer yatağında yatırıyorum.Kızlar odasını ayırmaya nasıl bir yol izleyeceğiz önce montesori yatak mı almak lazım acaba bizimki sürekli her yere tırmanıyor başım yapacağız ayırmayı deneyen var mı yenilerde
Valla bence de öyle ben hazır değişim varsın yatsın iki yaşına kadar önceden uyku eğitimi falan kafayı çok takmıştım ama şu an umrumda depiltombik ellerini boynuma sarıp yatması çok hoşuma gidiyor gittiği yere kadar yatarız sonra konuşarak ayırırız yatakları çok arıcam bu günleri canı sağolsun sağlıklı olsun gerisi boş bnm içinBu ayrı oda yatak olayına çocuktan çok ben hazır değilim sanırım ya doğduğu günden beri birlikte yatıyoruz hiç beşiğini kullanmadık diyebilirim. Uyanınca yatağın diğer köşesindeyse gülüp emekleyerek yanıma geliyor gece uyurken gelip sırtını bana dayıyor bazen sarılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?