Banada aynı canım devit 8 damla gynoferro birde magic 3 başlattı.gyneferro bi skınto yaratmamıştı bende inşallah bu seferde yratmazcanım bana demir d vitamini bir de regnesis max başladı doktorum
inşallah sonuçlarda güzel çıkar canım ben pazartesi vermiştim baktım şimdi çıkmamış dahaEvet düşmüş dün aldırmıştık kanı 1 hafta sonra çıkar bana mesaj at demişti doktor baktım çıkmış bugün zaten tek tüp almıştı 4 değer var başka çıkcak kan testim yok demekki çıkmış yarın mesaj atayım
ben daha başlamadım ilaçlara bu hafta bitsin öyle başlayacağım inşallah çok sarsmaz beni :)Banada aynı canım devit 8 damla gynoferro birde magic 3 başlattı.gyneferro bi skınto yaratmamıştı bende inşallah bu seferde yratmazdemir ilaçları bazılarına yan etkilerini cabuk gösteriyor
Zamanla alışıyor vücut daha ne sekillere giricez bakalmben daha başlamadım ilaçlara bu hafta bitsin öyle başlayacağım inşallah çok sarsmaz beni :)
Valla son adet tarihim 3 Mayıs iken doktor 27 Mayıs olarak güncellediGeç döllenme kaç gün sonra belli oluyor benim adetim geçiyor Şuan dört gündür test yapıyorum negatif çıkıyor
Temmuzun 3 hsg çekildim ovulasyon testı kullandım yumurtlamam rahim filmi çekildiğinden 10 gün sonra oldu 25 günde bir adet oluyordum Şuan 29 gün oldu hala olmadım regl test ise negatif çıkıyor
İnşallah güzel çıkar hepimizin sonuçları özeldemi yaptırdınız ikili taramayıinşallah sonuçlarda güzel çıkar canım ben pazartesi vermiştim baktım şimdi çıkmamış daha
evet özelde yaptırdımİnşallah güzel çıkar hepimizin sonuçları özeldemi yaptırdınız ikili taramayı
Demir ilacininda mi yan etkisi varBanada aynı canım devit 8 damla gynoferro birde magic 3 başlattı.gyneferro bi skınto yaratmamıştı bende inşallah bu seferde yratmazdemir ilaçları bazılarına yan etkilerini cabuk gösteriyor
Alla alla belki laboratuvarla alakalı birşeydirevet özelde yaptırdım
Derim derim nefes al uyumaya calis su icKızlar bugün akşamdan beri devamlı çıkarıyorum acaba zehirlendim mi diye düşündüm ama sabahtan beri çok hafif şeyler yedim et tavuk vs yemedim hiç
Az biraz migrenim tuttu yine ilaç almadım sardım basımı yatıyorum ama devamlı çıkarıyorum gerçi çıkacak bisey de yok boş çıkıyor ama uyuyamadım korktum
İnşallah guzel çıkar sonuçlarınızAlla alla belki laboratuvarla alakalı birşeydir
Kız ben zaten kiloluyumKızlar 12haftada karın çıkıyormuş sizde çıkmadımı hala ?
Zamanla alışıyor vücut daha ne sekillere giricez bakalmgöbişler yavaş yavaş cıkmaya baslar artık
Kızlar 12haftada karın çıkıyormuş sizde çıkmadımı h
Kızlar 12haftada karın çıkıyormuş sizde çıkmadımı hala ?
Benim 2 hafta önce çıkmaya başladı bazen öne eğik rahat oturamıyorum 11+5Kızlar 12haftada karın çıkıyormuş sizde çıkmadımı hala ?
Mide yanıyorsa gaviscon iyi gelir ama ağrıyı bilmiyorum eğer şişkinlik falan hissediyorsan da bı maden suyu soda içKızlar midem çok ağrıyor ya ne iyi gelir mide ağrısı yaşayan varmı?
Ama siz bulantı hapıda içmiyordunuz normal sürekli kusmanız ben içtiğim halde bile çıkarıyorumKızlar bugün akşamdan beri devamlı çıkarıyorum acaba zehirlendim mi diye düşündüm ama sabahtan beri çok hafif şeyler yedim et tavuk vs yemedim hiç
Az biraz migrenim tuttu yine ilaç almadım sardım basımı yatıyorum ama devamlı çıkarıyorum gerçi çıkacak bisey de yok boş çıkıyor ama uyuyamadım korktum
Yok yanmıyor ağrıyor ya sırtıma kalbime vuruyor ağrısı resmenMide yanıyorsa gaviscon iyi gelir ama ağrıyı bilmiyorum eğer şişkinlik falan hissediyorsan da bı maden suyu soda iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?