• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Yulaf yediriyor musunuz? Yulaf demir deposu diye biliyorum ben. Deneyebilirsiniz meyveler ile.

Benim kızım da iş makinelerine bayılıyor. Dün sabah kreşe giderken 10 dakika vinç izledik beraber :)

Bulabiliyorsanız ikinci el alın bence. Sevmezse satarsınız siz de. Ama glober tarzı bisiklet sevmeyen bebek hiç duymadım ben 🙈
Teşekkür ederim, yulaflı birşeyler de yedireyim o zaman

Kızlar bebekleriniz oyuncak oynuyor mu ya da kitaplarla oyalanıyor mu ? Benim bebeğim bu ara odasına bizi götürüp tüm oyuncakları dağıttırıyor kitapları da aynı şekilde birini veriyor onu okurken diğerini de veriyor dikkat dagınıklıgı olabilir mi acaba
Bizimkide dagitmayi seviyor. Kitap cok istiyor biraz dokunuyor onuda birakiyor bence cok normal

Bizimki de geçen hafta tam olarak böyleydi. Ben havaların erken aydınlanmasına bağlıyorum. Karartan perde var odasında ama bi tık kalınına geçeceğim.
Ben de öyle düşünüyorum fakat bizim oda da kapkaranlık perdeden dolayı. İki hafta önce 5 gün boyunca 5.50de uyanmıştı sonra normal düşene geçmişti bu başladı şimdi de

Kızlar günaydın bebeklere yazlık terlik , ayakkabı, gözlük aldınız mı ne aldınız ya da alacaksınız buradan herkes atsa fotoğrafını ya da linkini . Birbirimize fikir vermiş oluruz 😊

Yulaf yediriyor musunuz? Yulaf demir deposu diye biliyorum ben. Deneyebilirsiniz meyveler ile.

Benim kızım da iş makinelerine bayılıyor. Dün sabah kreşe giderken 10 dakika vinç izledik beraber :)

Bulabiliyorsanız ikinci el alın bence. Sevmezse satarsınız siz de. Ama glober tarzı bisiklet sevmeyen bebek hiç duymadım ben 🙈
Ben yulaf unu kullanıyorum sıklıkla muz ile püre ile yapıp yediriyorum akşam maması şeklinde

Kızlar günaydın bebeklere yazlık terlik , ayakkabı, gözlük aldınız mı ne aldınız ya da alacaksınız buradan herkes atsa fotoğrafını ya da linkini . Birbirimize fikir vermiş oluruz 😊
Ben crocs tarzı bir terlik aldım şuan bir kaç gündür dışarıda onu giydiriyorum belki dedim ayakkabıyla ayağı terler. Gözlük görümcem verdi kendi çocuğundan kalma ama maalesef taktırmıyor atıyor yere kırılır diye takmıyorum bende. Bir de sandalet tarzı bir ayakkabı aldım önü kapalı ama delikli arkası geçirmelş yine crocs terlik gibi ama sanki pek rahat etmedi terliğe göre daha ağır kalıyor

Kızlar benim oğlum dışarıda acayip bir şekilde arabalara gidiyor plakalarına ve amblemlerine merakı var. Böyle araba merakı olan bebiş var mı? Sabah çıkardım dışarı yarım saat bir arabanın önünde durduk ilgilendiği tek şey şuan bu
Bir ara araba tekerleklerine aşırı sarmıştı şimdi durdu, gidemeyince dokunmayınca kendini yere atıyordu

Kızlar doktorum ısrarla mamayı bırak diyor ben de içimin devam sütünü aldım dün onu verdim severek içiyor mama kadar doyurucu olur mu sizce kullanan var mı

Azı dişi savaşları dersek daha iyi 😅 köpek dişi yükleniyor... henüz tatmadık yoksa azılar fragman mıydı 🤪
Vicco ilk adım ayakkabısının yazlık versiyonu ve lcw nin kıros tarzı terliğini aldım. Ama terlikler en küçük 21 di kalıp biraz geniş sanırım ayağından çıkıyor bazen 🥲 ama sevdi

Yaaa 🥹 hiç bişey yemiyor sürekli emmek istiyor geceler uykular hepsi birbirine girdi. Sizde durumlar nasıl
Bizim azıların tamamı çıktı çok şükür. Dediğiniz gibiydi. Köpekler çıkarken bir de üstüne aşırı mızmızlık ve sürekli kucak isteme yüklendi. İlk köpek dışı çıktı şükür. Şimdi kalan 3 köpeği bekliyoruz

Back
X