Nasıl oldunuz iyileşti mi bizde hafif hafif öksürük var akıntı kesildi amaBiz de aynı durumdayız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldunuz iyileşti mi bizde hafif hafif öksürük var akıntı kesildi amaBiz de aynı durumdayız![]()
Ben hala kısa giydirmiyorum pamuklu ince tayt eşofman gibi birseyler almıştım rahat ve ince öyle giydiriyorum dışarda hala geçmedik kısalaraKızlar bebeklerinize dışarda şort giydirmeye başladınız mı ben uzun giydiriyorum hala düşerse diye ama sıcak olmaya da başladı böyle. Siz ne yapıyorsunuz
Parkta 18 aylık kız çocuğu annesi babası rahatça yerinde oturuyor kız çevrede dolanıyor parkta takılıyor kendi kendine yere falan yatıyor topla oynuyor. Benimki deli çoban alıp başını gidiyor yola koşuyor.Aynıyız inan.Cok yoruldum bu aralar kendimden şüphe ediyorum neyi yanlış yapıyorum diye.Köydeki eve getirdik birkaç gün annemle kediyle tavuklarla falan oyalansın diye burda daha beter oldu sürekli geceye kadar dışarı istiyor.Ne yapacağımı şaşırdım artık
Bizim de üç doz şeklinde son dozu bu ay olcaz biraz geciktirdim ben sanırım üçüncü dozu.Küvez zamanı ilk 6 ayki doktoru ilk iki dozu iki aşı karışık şekilde 6 ay içinde uygun gördü.doktor uzun zaman önce hastaneden ayrıldı şimdiki doktorunuz da yapılan ayları çok garip buldu.ücüncü dpzu bu ay ve önümüzdeki ay ayrı ayrı yapılmasını uygun gördüCanım menenjit aşıları yapıldığı aya göre dozları değişiyor. Bize doktorumuz 5 doz yazmıştı ama biz İlkini doktora uyumayıp (sağlık ocağındaki doktor kafamızı karıştırdı ) 2 dozu birlikte yapınca 6 doza çıkardı doktorumuz.
Ayyy allahım ne bu böyle ben de anlamıyorum ne bebekler var öyle kendi hallerinde instagramda görüyorum o anneler falan makyajlı keyifleri yerinde bir gram yorulmuyorlar bebeklerin önünde oyuncak.Bizde herseyden beşer dakika bile yok hemen sıkılma hali süreki oraya buraya götürme kudurma hali yalnız değilsin geçen Salı hatta burda çok kötüyüm durmuyor hiç diye yazmıştımParkta 18 aylık kız çocuğu annesi babası rahatça yerinde oturuyor kız çevrede dolanıyor parkta takılıyor kendi kendine yere falan yatıyor topla oynuyor. Benimki deli çoban alıp başını gidiyor yola koşuyor.
Aynen öyle aynı durumda sayılırız ve şefkatle yaklaşacak gücümde yok azıcık daha azıcık daha diye diye 15 ay emzirdim çok şükür bu işi birden kesmem lazım o yüzden uygn vakti kovalıyorum ay sonu tatile gidicez oda aradan bir çıksın dönüşte gücüm yeterse bu işle ilgilenicemArtık 1 buçuk yaşında oldular seni olumsuz etkileyen bir durumsa bu bırakmak ikiniz içinde daha iyi olur tabiki. Memeyi bırakan çocuklarında uyku ve yemesinin düzeldiği de bir gerçek. Ben kendim de gece beslenmesi kesemediğim için sana gece beslenmesini kes gündüz yine emsin diyemeyeceğim. Şefkatle memeden kesme vs var aşamalı falan ama şuan ben yapacak olsam benim oğluma işlemez o mesela birden kesmem gerekir. Çocuğuna göre en iyisini kendin bilirsin
Evet bebde konuşup anlaşmayı bekliyordum ama aslında oda uzun süren bir süreç şuan birbirimizi ufakta olsa anlıyoruz ama meme onlar için ayrı bir boyut resmen sigara bağımlısı gibiler uzun süre emmeyince bişey olıyor bunlara. Ben gece 1 kere garanti emziriyorum oda şanslıysam bu ara yine emmeden uyumuyor bir ara düzelir gibi oldu emzik verince uyuyordu geri şimdi bekliyor gözümün içine bakıyor öyle masum duruyor ki o an istiyorsan emzirme mümkün değil bötle zagen emme bırakılmaz ki annelerin neden üzüldüğünü daha iyi anlıyorumBana bıraktır diyorlar tanıdıklarım. Bundan sonra daha da düşkün olur sürekli ağzında ister diyorlar. Şu an 14,5 aylık . Ben 18 aylık bari olsun istiyorum . Tamam yemek de yiyorlar ama süt bi nevi vitamin takviye gibi onlar için şu an. Biraz daha konuşulanları anlayabilir olsun öyle bıraktırmak istiyorum . İnşallah hepimiz sorunsuz bırakabiliriz
Canımsın asla yalnız değilsin. Parka gitmek bana öylle eziyet ki aylardır oğluöu parka götürüyorum neredeyse 5 aylıktan beri. Bakıyorum etrafıma oğlummgibi bir tane daha yok ne çenesi duruyor ne eli ayağı salıncakta sallanmak istiyornkoyuyorum önündeki parça olıyor ya onu açıyor ha bi yere değil oturmak gözümü ayıramıyorum. Salıncaktan iniyor bir tane öocuk görmedim oarkın dışına koşan benimki direk yola koşuyor parka durmak istemiyor arabalara merakı var kendini yola atıyor eğilip kaldırmaktan belim artık sürekli ağrıyor. Bizden büyük ya da küçük bebekler hep akıllı akıllı kayıyor sallanıyor falanParkta 18 aylık kız çocuğu annesi babası rahatça yerinde oturuyor kız çevrede dolanıyor parkta takılıyor kendi kendine yere falan yatıyor topla oynuyor. Benimki deli çoban alıp başını gidiyor yola koşuyor.
Bizde de öksürük yok ama burun çok akıyor sürekli temizliyorum yine doluyor bu yüzden yemek falan yiyemiyor nefes alamıyor resmenNasıl oldunuz iyileşti mi bizde hafif hafif öksürük var akıntı kesildi ama![]()
Ahh geçmiş olsunBizde de öksürük yok ama burun çok akıyor sürekli temizliyorum yine doluyor bu yüzden yemek falan yiyemiyor nefes alamıyor resmen
Ya bu şubat bebekleri mü böyle anlamadım birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Salıncağa binmek istiyor 15 saniye sonra inmek istiyor asla oyalanmıyor. Veya yemeğe gidiyoruz herkesin bebeği mama sandalyesinde oturuyor önüne biraz yemek koyuyolar oyalanıyor yiyor bizimki nerdeyse takla atacak sandalyede. Eline verdiğim şeyi asla yemez hemen fırlatır nedir bu anlamadım biz ne zaman rahat edicez ya inanın evden dışarı adım atmaya korkuyorum.Canımsın asla yalnız değilsin. Parka gitmek bana öylle eziyet ki aylardır oğluöu parka götürüyorum neredeyse 5 aylıktan beri. Bakıyorum etrafıma oğlummgibi bir tane daha yok ne çenesi duruyor ne eli ayağı salıncakta sallanmak istiyornkoyuyorum önündeki parça olıyor ya onu açıyor ha bi yere değil oturmak gözümü ayıramıyorum. Salıncaktan iniyor bir tane öocuk görmedim oarkın dışına koşan benimki direk yola koşuyor parka durmak istemiyor arabalara merakı var kendini yola atıyor eğilip kaldırmaktan belim artık sürekli ağrıyor. Bizden büyük ya da küçük bebekler hep akıllı akıllı kayıyor sallanıyor falan
Teşekkür ediyorum size de umarım en kısa zamanda toparlanırlarAhh geçmiş olsun![]()
He evet oda var dışarıda yemek yiyoruz ben oğlumun yere attıklarını topluyorum utana sıkıla sanki insanlar benim hakkımda hep kötü düşünüyormuş gibi gelşyor çocu durmuyor kirletiyor ne işi var dışarıda gibisinden hiç bir yerde rahatım yokYa bu şubat bebekleri mü böyle anlamadım birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Salıncağa binmek istiyor 15 saniye sonra inmek istiyor asla oyalanmıyor. Veya yemeğe gidiyoruz herkesin bebeği mama sandalyesinde oturuyor önüne biraz yemek koyuyolar oyalanıyor yiyor bizimki nerdeyse takla atacak sandalyede. Eline verdiğim şeyi asla yemez hemen fırlatır nedir bu anlamadım biz ne zaman rahat edicez ya inanın evden dışarı adım atmaya korkuyorum.
İnstagramdakilere hiç inanmıyorum da bu parkta falan gözüm görünce o zaman diyorum neyi yanlış eksik yapıyorum çocuk böyle. Sonra diyorum her çocuğunda kendine göre huyu var bu çocuk böyle yaniAyyy allahım ne bu böyle ben de anlamıyorum ne bebekler var öyle kendi hallerinde instagramda görüyorum o anneler falan makyajlı keyifleri yerinde bir gram yorulmuyorlar bebeklerin önünde oyuncak.Bizde herseyden beşer dakika bile yok hemen sıkılma hali süreki oraya buraya götürme kudurma hali yalnız değilsin geçen Salı hatta burda çok kötüyüm durmuyor hiç diye yazmıştım![]()
Rabbim kolaylık versin inşallah güzellikle sonuçlanırAynen öyle aynı durumda sayılırız ve şefkatle yaklaşacak gücümde yok azıcık daha azıcık daha diye diye 15 ay emzirdim çok şükür bu işi birden kesmem lazım o yüzden uygn vakti kovalıyorum ay sonu tatile gidicez oda aradan bir çıksın dönüşte gücüm yeterse bu işle ilgilenicem
Bizimkilerin zekadan diyeceğim de dünkü kız duyduğu her şeyi tekrar edip 3 kelimelik cümleler kuruyordu oğlumdan bu ihtimali eledim hahaCanımsın asla yalnız değilsin. Parka gitmek bana öylle eziyet ki aylardır oğluöu parka götürüyorum neredeyse 5 aylıktan beri. Bakıyorum etrafıma oğlummgibi bir tane daha yok ne çenesi duruyor ne eli ayağı salıncakta sallanmak istiyornkoyuyorum önündeki parça olıyor ya onu açıyor ha bi yere değil oturmak gözümü ayıramıyorum. Salıncaktan iniyor bir tane öocuk görmedim oarkın dışına koşan benimki direk yola koşuyor parka durmak istemiyor arabalara merakı var kendini yola atıyor eğilip kaldırmaktan belim artık sürekli ağrıyor. Bizden büyük ya da küçük bebekler hep akıllı akıllı kayıyor sallanıyor falan
Aynen öyle ya insanlarda yemek yemeye çıkıyor benim çocuğumu mu dinleyecekler diyorum ama napayım yani çıkmadan da olmuyorHe evet oda var dışarıda yemek yiyoruz ben oğlumun yere attıklarını topluyorum utana sıkıla sanki insanlar benim hakkımda hep kötü düşünüyormuş gibi gelşyor çocu durmuyor kirletiyor ne işi var dışarıda gibisinden hiç bir yerde rahatım yok
Belki sonradan bülbül olacaklarBizimkilerin zekadan diyeceğim de dünkü kız duyduğu her şeyi tekrar edip 3 kelimelik cümleler kuruyordu oğlumdan bu ihtimali eledim haha![]()